Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Irina, si eu ma ingrijorez ca nu cumva sa se termine fetitele de la odisee pana ne vine si noua randul sa aflam ce e.Multumesc de info, Bogdana. Tinand cont ca am DPN pe 25 aprilie, am sanse mari sa nasc de Paste. Sper sa nu plece pe undeva dr mea...Novus, eu iau Centrum Materna, la recomandarea dr.Silvia, ai dreptate cand spui ca kg se depun acolo unde ai predispozitie sa te ingrasi. Eu le am depuse pe coapse M-am mai linistit un picut citindu-va pe voi, toate am pus mai mult sau mai putin pana acum, sper sa scapam repede de ele (cine vrea, cine nu, poate sa le pastreze, am citit ca mai sunt fete care nu s-ar plange daca ar ramane cu cateva in stoc).Eu am avut o zi plina si deja mi-e somn. Asa ca va si va urez noapte buna!Ana-Maria 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

am intrat doar un pic sa felicit pe noile printese si pe mamicile lor maria k si silvia.sa fie sanatoase si frumoase si nu in ultimul rand pe ultimul printisor. felicitari carmencar.
asa fetelor, dati batai cu fetele, sa aiba baietii nostri de unde alege nu?

ce borcane mi-as lua in cap de la mamicile de fetite, nu?
am glumit.
doar ca tb sa fie perechi pe-aici, nu?

va , va urez noapte buna si sa aveti grija de bb-i.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti,

Desi tare imi doresc un baietel, am visat zilele trecute ca o sa am fetita. Asa frumoasa era!!! Si nu eram deloc suparata. De atunci, pot spune ca nu ma am nici preferinta.
Aveti idee ce inseamna visul meu: voi avea fetita????

Multu.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

salutare fetele!

intru si eu in clubul carucioarelor roz! am o fetita , bine dezvoltata, cu manute, picioruse, degetele, stomacel, toate cele, ca am fost topita

in 21 noiembrie mergem la morfologica sa vedem si organele interne si sa vedem varsta reala a bebitei ca se pare ca burtica lu mami e cam maricica pentru varsta in saptamani.

17+

Mergi la inceput

ina, nu are rost sa te iei dupa chestii babesti.

fetita mea a fost exact ceea ce nici o baba sau mai putin baba dar atostiitoare, au spus. toate imi ziceau ca e baiat. ca dupa burtica, dupa fata, dupa testul cu sarea, dupa ce miri ce alte chestii ciudate.

asa ca asteapta linistita si bucura-te orice ar fi pentru ca inseamna ca asta meriti si ai o misiune grea, aceea de a scoate OM di el/ea. sanatosi sa fie!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

'Neata fetelor (care v-ati trezit, care nu )
Cocufan, felicitari pt fetita. Hai ca poate se inverseaza rolurile si o sa ne facem griji daca vor avea de unde aleage fetele noastre .

ada 15+ si ana-gabriela 3ani + 7 luni

Mergi la inceput

DA, DA, DAHHHH!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

neata fetele

cocufan, felicitari pt printesa mica, sa fiti sanatoase.

ada, ai dreptate, ar fi tare faza, sa castige fetitele teren.

acum nu mai conteaza, sanatosi si frumosi sa fie tti, ca in rest.....
vedem noi cum ii cuplam....2 fete la 1 baiat.

va invit la o portie de lapte cu orez.
am plans pt prima oara din cauza lu bb al meu.
a miscat asa de mult, adica a lovit, ce mai, ca am inceput sa plang, iar al meu se uita la burtica si vroia si el sa vada, dar nu se vedea nimic.
a miscat de multe ori in partea dreapta, dupa care s-a mutat sub buric, dupa care am simtit si niste intepaturi(ma zgaria cu unghiutele?)

tot ce stiu e ca e un bot de aur dupa care sunt topita, il iubesc tare mult.

o zi buna va doresc fetelor, ca se pare ca la gl azi se anunta o zi frumoasa.
daca vom avea o zi linistita si la servici, ar fi ok.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

dmc e incredibil ce ti s-a intimplat! Mai, da' ce oameni mai exista pe fata pamintului! Nu poti sa mai faci nimic? Sa faci vreo reclamatie, sa-i dai in judecata? Lasa, tu sa fii sanatoasa si bebitul tau sa fie bine, ca in rest o sa aiba Doamne-Doamne grija de voi . Fruntea sus, si nu uita ca fiecare copil vine pe lume cu o piine in mina, asa ca o sa-ti gasesti tu un job mult mai bun.

Cocufan sa-ti traiasca fetita, sa se faca mare, sanatoasa si frumoasa!

Da, asa e cum a zis si m_monique calciul da contractii. Eu la prima sarcina am luat doar 10 zile/luna si a fost bine, iar de cind am inceput cu complexul de vitamine (Biomarin Plus) am incetat cu calciul.

La prima sarcina mi-am uns burtica (uda - cum ieseam din baie) cu ulei de bebelusi Baby Johnson si nu am facut nicio vergetura, dar nici nu am pielea cu predispozitie la asa ceva.

m12+ & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neataaaa

felicitari mariak si silvia si cocufan pt fetite, carmencar pt flacau ! sa ne traiasca toti!!! si daca am uitat pe cineva care a venit cu vesti despre carucior/culoare iertare da nu am timp sa citesc prea mult din urma, am luat si eu pulsul din ultimele 2 pagini

mihaela am facut prajitura, multam tare a fost delicioasa si acu am gura plina cu o bucatica !!!

intreba cineva de dentist! daca ati intrat in trim II bagati mare macar un control caci in primul si in al 3-lea nu prea mai e indicat. Eu am fost ieri pt ultima carie (in total mi-am facut 2), am facut si anestezie (pt ca nu suport altfel) cu xilina (care e permisa gravidelor, fara adrenalina).

pupicii multi, la toate

corina 19+ Robert Andrei

Mergi la inceput