Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Leeloo cred ca saptamana viitoare o sa mergem. Acum 2 saptamani am fost la control la un alt dr., ca sa vedem si o a doua parere ca bebe ii bine; asa sunt eu mai obsi ma tot gandesc sa fie totul ok, si am zis ca fie macar 3 saptamani intre ecografii, sa nu ii faca rau la bebe daca merg asa des Toata lumea ne zice ca o sa fie baiat, dar eu inca sper sa le dau peste nas, ca tare mult imi doresc o fetita

16+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Eu sunt un pic trista..ieri mi-am refacut niste analize de sange, pentru ca eu de cand ma stiu am fost anemica..si nu asimilez fier...si hematocritul meu e tot la jumatate decat valoarea normala:((mi-e asa o ciudaSi pe Andrei l-am nascut cu hemoglobina f mica..si mi-aa facut scandal neonatologul..de parca eu sunt vinovata ca nu asimilez nici eu nici el:((el macar cu tratament, alimentatie calumea si observatie a recuperat pe parcurs si vad ca acum e bine..eu..:((

Bogdana
17+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Salutare burtici,

Silvia si Maria_K multe felicitari pentru fetite!!!

Carmencar si Ayla sa va traiasca printisorii!!!

Petrean nu mai fi trista ca nu-i face bine lui bebe! Ai discutat cu medicul problema ta? Poate trebuie sa iei niste suplimente cu fier ceva mai bune... Poate nu e suficient fierul pe care-l iei din vitaminele astea prenatale!

Mititica, nu-ti face griji ca si eu sunt in aceeasi situatie ca tine! Si eu am intrat in sarcina cu ceva kg in plus... Aveam si un pic de burtica, iar acum nu-mi dau seama daca burtica pe care o am este cu bebe sau cu sunculite ...
eu nu am anuntat inca la servici vestea cea mare si mi-e cam teama de reactia lor pentru ca sunt noua acolo. Ma gandeam sa anunt dupa ecografia de 20 de saptamani, dar cred ca pana atunci se va vedea burtica, nu??? Si nu pot sa mai aman prea mult...

Voi ati anuntat la servici in scris?

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

DA,am anuntat in scris, pt ca am vrut sa beneficiez de cele 16 ore libere platite pt analize, si in cazul in care vreau program de 6 ore, sa nu ma duc direct cu reducerea de program + instiintare.

ada 15+ si ana-gabriela 3ani + 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Duciurile imi fac probleme....voua nu?
Ma straduiesc sa nu mai mananc cioco decat foarte rar si atunci neagra. Inainte nu-mi placea ciocolata neagra dar acum de cand mi-am pus interdictie la cioco de lapte a inceput sa-mi placa si neagra

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

ciresica..nu e vb ca nu sunt bune, insa nu asimilez nicicum:((de mica am fost anemica:((
nici eu nu am anuntat la lucru ca sunt insarcinata si trec dintr-un concediu de crestere copil in altul

Bogdana
17+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dmc spune:

Buna mamici,

Am si eu o intrebare voi mai aveti greturi, varsaturi ? Ca eu maine fac 18 saptamani si inca mai am, greturi in fiecare zi si varsaturi la doua zile cel putin, ma intreb oare cat au sa mai dureze.

Pentru cele care nu au anuntat la serviciu despre starea de gravisitate eu le sfatuiesc sa anunte in scris, chiar daca in liberatea din data de 25 septembrie 2008 a aparut un aricol despre asa ceva uitati aici: http://www.libertatea.ro/stire/femeile-gravide-nu-pot-fi-concediate-215092.html ; eu am fost concediata acum o luna chiar daca am adus si adeverinta de la medic ca sunt insarcinata, chiar daca am anuntat si verbal si printr-un mail, patronul unde am lucrat a decis sa ma concedieze pe motiv ca fac restructurari de personal. Deci in Romania se poate orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Buna dimineata!

Maria_K, felicitari pentru fetita!
Carmencar, felicitari pentru baietel!

O intrebare: am inteles ca in trim. II se poate merge la dentist! A fost cineva? Eu obisnuiam sa merg la 6 luni la control, n-am probleme acute dar aveam o masea " sub supraveghere" si se pare ca devine mai sensibila cu fiecare luna! Doctorita mea e plecata, mi-am facut programare la asistenta dar mi-e ca daca afla de sarcina sa nu-mi zica sa vin dupa ce nasc!!

mihaela
16+

poti merge la dentist fara probleme.
si eu la sarcina trecuta a trebuit sa ajung la dentist. dentista mi-a spus ca tratamentul ei nu are contraindicatii pt sarcina

13+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrettyBaby spune:

Buna fetele sunt si eu noua pe aici...adica citesc dinainte sa fiu gravidutza subiectele de pe DC dar acum m-am gandit sa ma inregistrez si eu sa pot interactiona cu voi:) .
Si eu sunt o viitoare mamica de martie-aprilie 2009 DPN a mea fiin 31.03.2009. Pupilici la burtici si sarcini usoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

fetelor aveti grija cu suplimentul de calciu. ii perioada sarcinii se ia numai cu recomandare de la medic. calciul provoaca contractii.

vitaminele prenatale contin suficient calciu. deasemenea incercati sa aveti o dieta echilibrata.

13+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput