Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

MariaK, Silvia4 felicitari pentru printese Sper sa nu se termine stocul cu fetite pana ajungem si noi la eco

16+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Buna ziua burtici!

Luni ma duc sa vad bebele, nu mai am rabdare. Am reusit sa ma transfer la dr ce mi-a supraveghiat prima sarcina si-s in al 9-lea cer.
In rest starile de rau mai persista dar parca s-au mai rarit. Fiica-mea aimpartit o raceal acu mine acum 2 saptamani si cand sa zic ca-mi trece recidiveaza. Luni seara am avut o stare tare proasta, amigdalele inflamate, febra, durere de cap si senzatia ca fiecare bucatica din mine e faramata. La sarcin asta am si multe dureri de cap care daca nu iau nimic tin cu zilele.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor!

Adee tu cand mergi la eco? ca noi pe 14 speram sa aflam k e fetita..asa ca sa nu se termine stocul de fetite

felicitari mamicilor cu fetite sau baietei..sanatosi si mancaciosi sa fie!

n-am mai scris de mult..am evitat sa mai stau asa mult pe scaun..si laptop nu am avut la indemana..pozitia cu pernita sub fun intinsa in pat nu este foarte confortabila..va zic cu mana pe inima asta..dar daca ii face bine lu' bebe..orice! insa eu fetelor simt pe zi ce trece cum bebe creste si creste si iar creste..suntem foarte mandri de copilasul nostru din burtica..azi dimineata eram la minutele de masaj facut de tati..si i-am pus mana repede pe uteras sa simta cum i se misca pruncul in burtica..parca lui ii facea masaj si se rasfata..n-am vazut fericire mai mare in ochii lu' tati..decand cand..stiti voi
ieri am fost pana la facultate si prinsesem un inceput de raceala..m-am tratat repede cu ceai cald si lamaie..mi-am revenit miraculos!

totul bine si frumos! pupici,

Cristina cu bebe mic 16+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Fetelor, am luat rezultatul de la triplu test: LOW RISk peste tot... Sunt atat de fericita! Pot sa mai rasuflu usurata cateva saptamani... pana ma apropii iar de ecografie, cand ma apuca pandalia ca de obicei. Sa va iau pe rand, desi nu retin care ce a scris:
- felicitari pentru fetite! si eu mi-as fir dorit, dar acum mor de nerabdare sa-mi vad feciorul
- eu iau Centruum Materna din saptamana a 7-a, acid folic si fier (dna doctor a zis ca pana in saptamana 18, dar sapt trecuta cand am fost nu mi-a zis nimic sa le intrerup asa ca le iau in continuare)
- vergeturi... vad ca nu am inca. Mi-am luat niste creme de la Mustela care nu imi plac, insa. Mai zicea cineva ca sunt nashpa. Mi-am luat azi o crema de galbenele Melkfett de la Naturalia cu care intentionez sa ma dau.
- de fumat m-am lasat cam de la inceputul anului putin cate putin. Cand am ramas insarcinata mai fumam cam 10-12 tigari pe zi, doar la serviciu. Dar m-am lasat de tot cand am aflat. Si, dupa 4,5 luni de sarcina+lasat de fumat am 7 kg in plus. Nu disper, le voi da jos dupa nastere. Dar de fumat NU CRED CA MA REAPUC!!!

Sper ca n-am uitat ceva. Oricum am scris, nu gluma...

Gina 18+ mami de Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

voi aveti carnet de gravida? daca da, la ce foloseste?

silvi 16 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Silvi, mie mi-a dat doctorul de familie acest carnet, care in mod normal ar tb. completat cu datele personale, anamneza, analizele si alte investigatii efectuate, dar vad ca nu mi-l cere la completat nici ginecologul nici medicul de familie, cel putin deocamdata. Mai gasesti in el niste informatii generale despre sarcina!

mihaela
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Silvi eu am un dosarel in care am toate analizele facute si retetele si unde imi trece asistenta la fiecare control greutatea si tensiunea.

Gina felicitari.
Cu fumatul si eu o rarisem dinainte de a ramane si cum am vazut liniutele am incetat sa mai fumez. Problema e ca dupa prima sarcina si alaptat am reluat. E adevarat ca acum de atatea luni nu imi trebuie tigara dar ce o fi dupa....

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Silvi, da eu am, noteaza doctorul meu de familie si ginecologul diverse masuratori, kg,etc...

Gina ,Georgiana , m-ati mai linistit si m-am lamurit ca,lasatul de fumat = kg in plus care este inca un motiv in plus sa nu ma mai reapuc vreodata !! (cand imi vine pofta miros o scrumiera plina si stiu ce simtea sotul cand ma )

18+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Si eu m-am lasat de tigati imediat dupa ce-am vazut liniutele. Dar sunt o norocoasa...Pur si simplu am zis in ziua aia ca nu mai fumez si n-am mai simtit nevoia...In plus n-am reusit sa pun decat 1 kg in primele 3 luni. Cred ca de mare "ajutor" au fost greturile si ametelile din primul trimestru. Numai tigari nu-mi mai trebuiau atunci

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

fetelor, va multumesc de raspunsuri. eu nu am primit carnet de gravida dar o colega de serv da...si nu stiam daca sa cer si eu. asa si mie imi trece dr de familie toate datele, masuratori etc intr-o fisa si are intr-un dosar toate analizele dar nu mi-a dat nici un carnet. daca nu imi trebuie nu e problema...

iar cu lasatul de fumat sa stiti ca nu e o regula. eu m-am lasat de f mult timp, sunt ani cred de atunci si nu m-am ingrasat deloc. as fi vrut eu sa ma ingras putin dar nu a fost asa...

silvi 16 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput