Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Astazi m-am apucat de dimineata sa caut oferte de revelion si scumpe,scumpe !!! Voi ce faceti de revelion ??

18+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Bogdana, brocoli e mult mai bun dak: il fierbi in apa cu sare 10 min (nu mai mult) si il mananci cald cu lamaie peste. Intr-adevar are mult fier.
Fetita mea avea mari probleme cu fierul asa ca 1 luna jumate am trecut pe spanac, brocoli si ficatei de pasare. Bineitneles ca am mancat aceeasi mancare cu ea. La primele analize de sarcina mi-au iesit toate perfecte, mai putin cea de fier: aveam peste limita maxima admisa.
Te sfatuiesc sa incerci:D

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dmc spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvi8

neata burtici!!!

ciresica, trebuie neaparat sa anunti in scris ca esti gravida altfel nu se i/a in calcul. ca sa beneficiezi de prevederile OUG 96/2003 trebuie sa fie instiintare scrisa, semnata si inregistrata la secretariat sau registratura (dupa caz).

dmc, probabil ca patronul la care ai lucrat a putut sa te concedieze tocmai ptr ca nu ai anuntat in scris. daca anuntai in scris el era obligat sa anunte ITM-ul asupra starii tale si apoi nu mai putea sa te concedieze. si ai fi putut si sa il dai in judecata fara sa platesti tu taxa de timbru si cheltuielile de judecata ci patronul.
imi pare rau ca ai patit asa ceva dar cum au zis si fetele mai important e acum sa fie bb sanatos.
cat despre greturi si varsaturi, nici eu nu am scapat de tot. nu mai e ca in primele 3 luni dar episoade izolate mai apar...

petrean, da nu exista ceva care sa fixeze fierul asa cum e D2 ptr calciu? sper ca bebelinii tai sa fie bine si daca se vor naste ca andrei sa recupereze repede

mihaelacg, la ce activ e bb al tau sigur ii place fotbalul sau chiar boxulsportiv de performanta il faci. da sa stii ca te invidiez ...bb-le meu inca nu a miscat deloc, e f linistit.

cocufan, felicitari ptr printesa!!! mama mi a ce se mai inmultesc fetele...

prettybaby, bun venit! sarcina usoara in continuare si bb sanatos!

pup toate burticile

silvi 16 +
VINE BEBE
POZE

Buna dimineata,

Va multumesc pentru incurajari la toate si pentru sfaturi. Eu am anuntat in scris angajatorul prin adeverinta de la medic, am trimis-o prin posta cu confirmare de primire. Problema este ca acest patron nu a tinut cont de nimic si el tot m-a concediat. Am facut contestatie la preavizul de concediere la tribunal, marti am proces. Am mai facut si o plangere la consiliul national pentru combaterea discriminarii, marti am avut prima infatisare unde s-a prezentat si domnul si era foarte nervos ca el nu vede unde este discriminarea daca concediezi o femeie insarcinata. Sper sa-l puna cineva la punct si sa-i tranteasca niste amenzi sa-l usture undeva, sa nu se mai creada marele patron, care la el in firma face ce vrea, pentru ca el este firma lui, exact asa mi-a raspuns cand i-am reprosat ca nu este corect ce face. Cat despre angajat am reusit sa ma angajez, am avut noroc am gasit niste angajatori care au acceptat situatia in care sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neata burtici
maria k, cocufan felicitari pentru bubuline.
poate vin eu cu un baietel sa mai egalam situatia.
mai fetelor saptamana asta mi-am simtit uterul umflat, dar asa ca o senzatie de balonare. e normal??? stiam ca in saptamana sta creste mai mult, si intr-adevar acum se vede si se simte la mana ca o mingiuta . si noaptea cand ma intind am intepaturi destul de nasoale pe parti- cred ca e cazul sa ma dezvat de obiceiul meu de a ma intinde cat patul.
o zi minunata la toate burticile

diana 13+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Mititica ca sa te linistesti, la mine primul BB a miscat dupa 18 sapt. Sa vedem acum cum o fi ...

Petrean mie imi place conopida sau broccoli putin fierte si amestecate cu maioneza (facuta NUMAI din galbenus de la oua fierte - asa ca pt. gravidute) si eventual cu usturoi pisat. E un deliciu . Hai ca din atitea retete gasesti tu ceva sa-ti placa.

m12+ & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

dyana, noi doua avem cam aceeasi varsta la bb-ei. La mine nu prea se vede ca sunt graviduta acum. In dimineata asta insa, m-am trezit cu ditamai mingiuta in afara. Zic ups... na belea... micutul a plecat la plimbare...
De vreo 2-3 zile dimineata isi muta casuta dimineata. Ba pe dreapta, ba pe stanga ba in afara ep mijloc. Presupun ca in 3-4 saptamani va creste mult prea mult sa se mai mute asa de bezmetic:)

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetelor, eu tocmai imi savurez cafeaua ( putina, putina) cu lapte.Tare bine e cand te trezesti tarziu , ce lenesa sunt!!!
Mititica: si bebe al meu tot 17 saptamani are si nu da nici un semn de miscare prin burtica.In schimb ieri i-am auzit inimioara asa ca sunt linistitta si astept...o fi si el mai lenes ca mama lui !!!
Bogdana: ieri am fost si eu la control si medicul m-a gasit cam palida, a vazut ca fierul are o valoare mai mica asa ca mi-a dat sa i-au fier.Cum am ajuns acasa mi-am facut o portie de spanac cu o bucatica de carne de vita...( nu cred ca las la nimeni)!!!problema mea e ca eu nu prea mananc carne, cu legumele nu e problema asa ca va trebui sa ma straduiesc sa bag carne in mine .
va pup, ies si eu putin din casa sa-mi fac plimbarea de dimineata!!!

17

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna dimineata burtici si mamici
bogdana si sfatul meu e sa iei ceva suplimente de fier- eu de ex am luat si la prima sarcina si si acum FERRO FOLGAMA
si nu am avut lipsuri la fier
dar cum bb isi absoarbe tot ce are nevoie sa nu fie probleme mai incolo mie mi-a prescris medicul.
novus nici noi nu ne-am hotarat inca cu revelionul tocmai pt ca e foarte scump !

15+ si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

CAPITOL NOU

Maria 19+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Buna dimineata la toate burticile!

Cocufan, felicitari pt printesa! Sa creasca mare si sanatoasa si sa va umple sufletul de bucurie!

Dyana, si eu simt intepaturi destul de puternice cand ma intaind. Se intind ligamentele. Trebuie sa fim mai prudente sa nu facem poc!

Dmc, bine ca ai reusit sa te reangajezi! Unii oamenii sunt chiar fara inima, isi urmaresc interesul si restul nu mai conteaza...

Si eu am inceput sa simt niste miscari slabute seara, daca stau intinsa si cu mana pe burta.Dar e ceva f firav, ca niste pulsatii. Ma bucur de fiecare zi care trece, pt ca ma gandesc ac bebe mai ia cateva grame si o sa reusesc sa-l simt mai bine. Am citit ca in 3 saptamani i se va dubla greutatea! Atunci chiar ar trebui sa-l simt!

La stomatolog eu am fost inainte sa raman insarcinata si am rezolvat tot ce aveam. Am facut si fluorizare de mai multe ori ca sa intaresc smaltul. Dar sunt sigura ca imi apare ceva si in timpul sarcinii.. O sa-i mai fac o vizita lu nea doctoru'..

Silvia 16+

Mergi la inceput