Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Mititica, eu la prima sarcina pana la 5 luni si un pic nu am avut burtica. la 6 luni parea doar ca m-am ingrasat un pic iar la 8 aratam ca o gravida in 6 luni.
La a doua sarcina, cea de acum a inceput deja sa se vada un pic burtica pe la 12 saptamani.
Am inteles ca la prima sarcina asa se intampla se vede mai tarziu. eu zic sa te bucuri ca inca nu tre transformi in "balenuta" O sa ai timp de asta in ultimele 4 luni:D

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Citat:
citat din mesajul lui irina81
Ce ma fac daca se termina fetitzele pana peste 3 saptamani cand merg eu la echo?

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 16+

Propun sa se dea cate una sa ajunga la toti

19+ cu

Suntetide belea am ras ,la cat sunt de obosita(caci Bogdi nu a dormit azi noate-tuse,voma si mult chef de vorba)

Felicitari pentru fetitzesa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Dodo sa se faca Bogdi bine repede repede.

Mititica incearca sa te calmezi. Si eu la prima sarcina la 5 luni abia se ghicea ca sunt insarcinata. Acum la a doua insa desi am doar 3 kg in plus s-a vazut sarcina din primele saptamani.

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Iarasi nu reusesc sa citesc tot din urma, revin mai tarziu cu continuarea. Pana una alta, iata ce vreau sa spun. Am fost ieri la echo (bebe e bine, facea tumbe la greu). Dr ne-a trimis la dublu test si a spus ca e importanta corelarea cu echografia de ieri, si azi musai tb facut DT. Ce e ciudat e ca eu am inteles de la voi ca la triplu test se face corelarea cu ecografia. Bubulina, dr i-a masurat ieri pliul nucal al bebeului, la numai 11 saptamani si 2 zile. Banuiesc ca exista, la fel, un interval in care se face asta.Poohy, cand pica Pastele anul viitor?Felicitari fetelor noi si mamicilor de fetite!Ieri am plans la dr, eram in asteptare, si am vazut o mamica plecand acasa cu puiul ei. M-am gandit ca peste cateva luni o sa plec si eu si mi-au dat lacrimile. Hormonii astia!Va recomand un film tare dragut pe weekend, asta daca nu l-ati vazut deja. Se cheama "Knocked UP" sau "Un pic insarcinata". E o comedie care isi merita nota de pe imdb.com (7,6).Pupici!Ana-Maria 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

ce fac burticile? v-a fost dor de noi?

am revenit si eu dupa o absenta. am citit ce ati scris (2 capitole)dar recunosc ca pe sarite

bun venit fetelor noi!

maria, felicitari ptr fetita!

mihaela, am citit ca ai trecut cu bine peste vizita la bucuresti

sper ca toate sunteti bine!

eu am fost la medgidia la dr balasa. am fost impresionata de ceea ce am gasit acolo si de felul cum am fost tratata. acum sunt sigura ca acolo vreau sa nasc.
bb e f bine, are 182 grame, ritmul cardiac 146 b/min, si e putin mai mare decat varsta lui...ne-a facut dl dr si poza.
rana mea de pe col se tot intinde motiv ptr care mi-a luat sa imi mai faca un set de analize de secretie si azi dupa 4 sun sa imi dea tratamentul pe care tre sa il urmez. sper sa fie bine...
din pacate nu am aflat inca sexul lui bb. tot timpul statea ghemuit sau picior peste piciorla un moment dat a zis dr ca are impresia ca e baiat dar nu vrea sa se pronunta inca.
o sa vedem la 20 de saptamani cand mi-a facut urmatoarea programare.

va promisesem ca imi fac poza cu rochia ptr la nunta fratelui. mi-am facut dar nu am reusit sa le descarc...

pup toate burticile

silvi 15 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Anul viitor pastele ortodox este in 19 aprilie

Bogdana
17+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grace30 spune:

Buna dimineata!

Felicitari pentru fetite si baietel ...
abia astept sa aflu si eu.....mai ales ca toata lumea e sigura (inclusiv eu) ca o sa fie 2 baietei..... , numai frati-miu zice ca o sa fie o fata si un baiat ....
as vrea asa de mult 2 fetite .

Va pupic

http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

grace, daca vrei 2 fetite sper sa ai 2 fetite. vad ca toate vreti fetite numai eu baietel. asa ca sper sa aveti voi fetite toate si sa ramana un baiat si ptr mine

am schimbat si semnatura ca uitasem.

silvi 16 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Buna dimineata!

Maria_K, felicitari pentru fetita!
Carmencar, felicitari pentru baietel!

O intrebare: am inteles ca in trim. II se poate merge la dentist! A fost cineva? Eu obisnuiam sa merg la 6 luni la control, n-am probleme acute dar aveam o masea " sub supraveghere" si se pare ca devine mai sensibila cu fiecare luna! Doctorita mea e plecata, mi-am facut programare la asistenta dar mi-e ca daca afla de sarcina sa nu-mi zica sa vin dupa ce nasc!!

mihaela
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

buna dimineata

Maria_K felicitari pentru fetita,sa fie sanatoasa

fetelor vreau sa va intreb voi afara de vitamine luati si calciu?
dati-mi un sfat ce sa fac ca am avut o plomba la o masea si s-a rupt rau de tot si cand rad arata oribil,macar sa nu pierd si alta

18+

Mergi la inceput