Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Adomis,bine-ai venit! Mesajele tale apar cu intarziere,scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare!
Mababei,bine-ai venit,felicitari pt minunea mica!
Pisik,nu-ti face griji,depinde de constitutia fiecareia cand il simtim pe bebe;se zice ca daca esti mai plinuta,daca esti la prima sarcina sau daca musculatura abdominala este mai dezvoltata simti miscarile mai tarziu.Dar astea nu sunt reguli stricte.
Silvia,felicitari pentru fetitza,griji ti-ai fi facut si daca era baiat.Griji ne facem de cand ii concepem si pana inchidem ochii. Fiecare etapa din viata copiilor nostri are problemele ei.
Zori,poti lua cu incredere produse homeopate (Oscillococcinum si Homeogene de supt);daca faci febra poti lua cea mai buna varianta de Paracetamol - Panadol 2-3 cp/zi.Pentru nas- Sterimar sau Nazomer.
Ayla,sanatate puiului mic!
Maria,felicitari si voua pentru fetitza! Ce ma fac daca se termina fetitzele pana peste 3 saptamani cand merg eu la echo?

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

in creme contra vergeturilor nu mai cred.
vergeturile depind de fiecare.

Subscriu.In mare parte vergeturile sunt produse de schimbarile hormonale produse in timpul sarcinii,foarte putin depind si de constitutia pielii.Exista pareri conform carora suplimentele de vitamine ar preveni aparitia acestora.Asa ca ,fetelor e f bine sa folosim creme pt ca pielea noastra sa fie hidratata,dar daca suntem predispuse la vergeturi nu vom scapa de ele nici cu cele mai scumpe creme.

Carmen,felicitari pentru baietel,sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique
oricum cand nasti este cea mai frumoasa si cea mai desteapta din lume. iar vergeturile se pot rezolva la dermatologie.

Multumesc! esti tu draguta, cine spune insa asta?
Irina, multumesc! Iar a vomitat si ma muncisem atata sa-l conving sa pape ceva solid, a motait putin atarnat in pat si acum e fresh, desi tuseste de rupe. A zis dr ca dupa a treia injectie, adica cea de maine dimineata va fi mai bine, oricum nu mai haraie asa, ca mai mult behaia decat tusea. Acum e ca si o raceala din aia cu tuse nasoala. Sper sa putem dormi la noapte. Eu sunt tare constiincioasa cand e bolnavior, nu pot dormi adanc deloc, chiar daca el doarme, sunt urechi ciulite la fiecare miscare a lui.
Eu in afara de suc de ananas nu am putut baga nimic, mi-e atat de rau cum se lasa seara. Am mai auzit o prietena ca dupa ce a nascut cat a alaptat numai suc de ananas a putut bea.

Monica si iepurasii

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina81
Ce ma fac daca se termina fetitzele pana peste 3 saptamani cand merg eu la echo?

Propun sa se dea cate una sa ajunga la toti

19+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmencar

buna fetelor stiu ca nu v am mai scris de mult dar vreau sa impartasesc cu voi bucuria pe care o am si anume sunt o mamica de baietelfoarte sanatos din toate punctele de vedere si pe deasupra si foarte jucaus pe nume Valentin.

14VALENTIN

s

Felicitari pt baietel! Frumos nume ati ales. E unul dintre numele preferate ale sotului meu.

Monica si iepurasii

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aalina
Propun sa se dea cate una sa ajunga la toti

De acord!

Monica si iepurasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

Felicitari silvia4 si Maria_K pentru FETITE, SA FIE SANATOASE
AYLA FELITCITARI PT BAIETEL
dar si eu vreau sa aflu ce e bb nostru...nu mai am rabdare...oare de ce noi burticile suntem asa de panicate si am vrea sa ne vedem bbeii zilnic daca se poate sa fim siguri ca e bine
eu una ma sperii mereu ca daca nu e bine , cadaca nu mai bate inimioara, etc...
offf innebunesc
o zi frumoasa 16+

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Maria_k si silvia felicitari pentru fetite.
Carmencar felicitari pentru baietel.
Ayla sa va faceti bine.
Felicitari celor care si-au schimbat casuta.
Sanatate celor racite.
Bun venit la noile burticute.

Noi am fost ieri la eco si toate sunt bune si frumoase. Copilul nu a tinut sa ne convinga 100% ca e baiat da nici sperante ca se schimba nu am .
Voi mai face eco morfo la 22 saptamani. Caci oricum nu ma tin nervii decat 3 saptamani intre controale. Ca tot intreba o mamica daca se mai streseaza si altii. DA! EU!

In alta ordine de idei pe la 23 saptamani m-as plimba vreo 350 km pana la Iasi. Cu masina. Credeti ca o fi bai?

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

cine mai are 16 sapt ca si mine intreb si eu ...la voi se vede burtica???
ca la mine nu prea se stie care-s sunculite care e bb si parca ma panichez cand vad unele burtici cat sunt de mari....
chiar ca sunt disperata

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Mititica nu cred ca ai dc sa fii speriata...sunt gravidutze la prima sarcina la care nu se vede burtica pana la 5 luni si...nu cred ca asta e un motiv de alarmaeu ti-as spune sa te compari cu mine..insa as da gres..ca eu sunt si la a doua sarcina..si gemelara

Bogdana
17+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput