Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

grace..eu sper cu disperare sa am baieti..asa am eu un fix..dar daca fac vreo fata ti-o dau tie si facem schimb
soacramea si-a dorit cu disperare o fata..nu a facut-o..a vrut nepoata..nu i-am facut-o..si acum cred ca inca spera....sa vedem ce-o vrea Dumnezeu

Bogdana
17+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Carmencar, felicitari pt printisorul tau!

Silvi, bine ai revenit! Ma bucur ca e bine bebele si sper sa fie baietel asa cum iti doresti! Sunt medici care nu vor sa se pronunte pana nu sunt siguri, asa ca probabil e baietel daca a zis ca pare.

Eu inca sunt euforica de la aflarea vestii ca am fetitza, parca ceva s-a schimbat in mine! E o stare asa placuta!

Silvia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Irina si Bubulina va multumesc pt sfaturi. Sper sa-mi revin cat mai repede. Dr de familie mi-a dat algocalmin pt dureri de cap si daca fac febra (pe care bineinteles ca nu o sa-l iau), desi pe prospect scrie ca se poate in trim II daca e absolut necesar, sirop de patlagina pt tuse si pinosol picaturi in nas la care scrie ca nu se recomanda in timpul sarcinii. Asa ca voi lua deocamdata doar siropul, continui cu ceaiurile si voi lua si oscillococinum.

Felicitari Maria K si Silvia4 pt domnisoare si Carmencar pt baietel.

ZoRi 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

salutare la mamici si burtici
felicitari Maria pt fetita, si celor care mai am- u retin toate numele
ce mult astept sa ajung si eu saptam viitoare din nou la eco sa vad daca e tot baietel sau s-a schimbat in fetita- caeu imi doresc sa se schimbe si deoarece inca nu era 100% amj zis ca mai astept cu caruciorul
si felicitari si celor cu baietei
insanatosire pt baietei la ayla si dodo-pui, stiu cum e ca si feciorul meu e bolnavior- dar se pare ca incet incet isi revine
bun venit fetelor noi sa aveti sarcina usoara si plina de bucurii
noi anuntam cu intarziere ca si bb -ul meu a miscat, inca de saptamana trecuta la inceput- dar cu toata delegatia ce am facut-o am uitat sa va anunt

asa-i ca imi tine-ti si mie in listuta loc de o fetita?please

in rest am ras culacrimi de faza cu listuta si de sotul mortal cu permisul de port arma- scuze nu am retinut numele

15+ si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fetelor, vad ca Madymar intreaba daca luati si calciu pe langa viramine ? eu va intreb daca luati vitamine ?? mi-am cumparat si eu dar inca nu le-am luat, la analize toate valorile au iesit in limite normale

Eu astazi am obsesie cu kg observ ca s-au depus doar pe partea dorsala + burta adica de unde se dau jos cel mai greu !!
Mamicile care am mai trecut prin asta poate ma linistesc, cu toate ca sunt convinsa ca depinde de fiecare organism, ma mir pt ca eu mananc exact ca si inainte doar ca acum se pune

18+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fetelor, vad ca Madymar intreaba daca luati si calciu pe langa viramine ? eu va intreb daca luati vitamine ?? mi-am cumparat si eu dar inca nu le-am luat, la analize toate valorile au iesit in limite normale

Eu astazi am obsesie cu kg observ ca s-au depus doar pe partea dorsala + burta adica de unde se dau jos cel mai greu !!
Mamicile care am mai trecut prin asta poate ma linistesc, cu toate ca sunt convinsa ca depinde de fiecare organism, ma mir pt ca eu mananc exact ca si inainte doar ca acum se pune

18+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

novus eu iau niste vitamine de la calivita, care au de toate..inclusiv acid folic. le iau nu pentru ca nu mi-au iesit analizele bine..ci pentru ca am stari de greata uneori si asa scap de vomitat(asa m-a sfatuit dr si prima data).Cu kg..eu am scris..le=am pus doar pe fund.burtica...si sani...la fel ca la prima sarcina..si sper sa scap de ele la fel de repede cum am scapat si rpima data. oricum nu am cu cine sa seaman grasa..mama mea e slaba..tatal meu a fost ffffff slab...deci nu prea-mi fac probleme. Am facut si sport mult, si 2 copii mici+nazdravanul mare sigur ma vor ajuta din plin sa dau jos kg

Bogdana
17+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Novus, acum se pun kg pt ca in timpul sarcinii se incetinesc arderile. Totul este incetinit in organismul nostru din cauza hormonilor. Bineinteles ca sunt si fete la care asta nu e o regula. Si se pun acolo unde ai predispozitie sa te ingrasi. La unele fete mai mult pe coapse, fese, burta, la altele in partea de sus a corpului. Sa speram ca o sa reusim apoi sa scapam repede de ele! Eu zic sa nu ne stresam de acum!

Am schimbat si eu semnatura!!! Mi-e drag!

Silvia 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Eu iau materna.

Cu kg in prima sarcina am pus destule si mult timp am ramas cu ele pentru ca am continuat sa bag tot ce intalneam in cale Daca incercati sa mancati sanatos atunci nu vor fi probleme. Mai ales daca dupa nastere o sa faceti un pic de miscare.

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

la toate mamicile de ghiocei!!!Ma bucur enorm pt acele mamici care au aflat daca ghioceii sunt fetite sau baietei....abia astept sa vina si ziua mea!!!Azi noapte am visat ca imi faceam o echo si se vedea putica de baiat...toata lumea o vedea numai mie mi se parea ca e suzeta ( nu stiu ce cauta acolo) si incercam sa conving pe toata lumea ca e fetita si ca ia cazut suzeta intre picioruse..De cand sunt gravida am niste vise tare ciudate.Sunt convinsa a si voi la fel.
Bebe meu inca nu a miscat desi maine face 17 sapt.dar eu astept cuminte...poate azi, poate maine !Oricum nu ma impancientez pt ca azi dimineata am fost la medic( vizita ginecologica) si i-am auzit si bataile inimii asa ca stiu ca e bine si astept sfarsitul lunii ca sa il si vad!!!
imi cer scuze ca nu scriu prea des dar de citit va citesc mereu.
As vrea si eu sa pun niste poze cu noi dar nu prea am reusit...sper sa iasa ceva pana la urma.
V-am pupacit!

17

georgiana

Mergi la inceput