Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 silvia4 felicitari pentru fetita ![]() . sa fiti amandoua sanatoase si fericite . pai nu v-am zis eu mai burtici la inceput ca o sa recupereze fetitele teren?????![]() novus esti fenomenala- exact asa rad si eu cu sotul de cum o sa apara un pletos cat casa la usa sa ne scoata fata in oras![]() ![]() . cred ca toate ne gandim la chestii din astea. de aia zice sotul ca mai bine e baiat, sa nu trebuiasca sa treaca prin teste psihologice pentru permis de port-arma (ca sa aiba cu ce sa fugareasca handralaiii de la usa)diana 13+http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn |
Eu, ca mamica de baietel, ma intreb daca pletosul si cercelosul ala nu o sa fie fiu-meu
Cre' ca turbeaza tac-su, ca lui nu-i plac roacherii.Monik
18+ 
CASA LU' BEBE
novus spune:
Maria_k felicitari !!!!!!!!!

V-am zis eu ca recuperam teren !!!!
Deci mamele de baietei pregatiti extrasele de cont , actele de proprietate si cheile de la masini si...poate iasa vreo
!
Va pup !!!
18+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Eu, ca mamica de baietel, ma intreb daca pletosul si cercelosul ala nu o sa fie fiu-meu |
Monik, esti de belea!!

Monica
si iepurasii"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
silvia4 spune:
| citat din mesajul lui novus Maria_k felicitari !!!!!!!!! ![]() ![]() V-am zis eu ca recuperam teren !!!! Deci mamele de baietei pregatiti extrasele de cont , actele de proprietate si cheile de la masini si...poate iasa vreo !Va pup !!! 18+ cu Alexandrawww.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3 |
Tare faza Monnvas! Ai fost foarte simpatica!

Silvia
15+
silvia4 spune:
Cred ca am incurcat borcanele!!!
voiam sa citez mesajul lui monnvas dar se pare ca de la atat euforie am am apasat pe unde nu trebuie.
Silvia
15+ 
m_monique spune:
dyana27 acum stam intr-un apartament de 2 camere. cel nou e de 4. ne-am grabit sa luam acum apartamentul ca vine bb2 si BNR-ul a venit cu noi norme de creditare. altfel cu un copil mic se poate sta si in apartament de 2 camere.
noi acum dormim toti in dormitor, andrei in patutul lui. cand mai maraie noaptea, pun redepe mana pe el si-l linistesc, fara sa ma ridic din pat.
13+
si Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
in creme contra vergeturilor nu mai cred.
vergeturile depind de fiecare.
la sarcina trecuta, am incercat sa folosesc sanosan pt gravide, iar dupa o saptamana eram la dermatologie, cu o mancarime de nu mai puteam sa dorm noaptea.
vergeturi pe burta nu am avut pana la 37 de saptamani de sarcina, cand a inceput sa-mi plesneasca pielea. avea si pielea mea o limita de intindere, iar zmeul la nastere a cantarit 4200 g.
pe sani mi-au aparut putine vergeturi, si alea dupa nastere, cand mi-au crescut sanii f. tare ca erau plini de lapte.
13+
si Andrei (16.12.2006)
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui m_monique pe sani mi-au aparut putine vergeturi, si alea dupa nastere, cand mi-au crescut sanii f. tare ca erau plini de lapte. |
Wow
ma faci sa plang
ca mie sanii mi-au crescut deja fata de cum erau, poate mai mult decat burtica sa spun ca e vizibila.

Monica
si iepurasii"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
m_monique spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Wow ma faci sa plang ca mie sanii mi-au crescut deja fata de cum erau, poate mai mult decat burtica sa spun ca e vizibila.![]() ![]() Monica si iepurasii"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..." |
nu te intrista. depinde de material, si de cum ti-e norocul.
edit: oricum cand nasti este cea mai frumoasa si cea mai desteapta din lume. iar vergeturile se pot rezolva la dermatologie.
13+si Andrei (16.12.2006)
carmencar spune:
buna fetelor tiu ca nu v am mai cri de mult dar vreau a impartaec cu voi bucuria pe care o am i anume unt o mamica de baietel
foarte anato din toate punctele de vedere i pe deaupra i foarte jucau pe nume Valentin.
14
VALENTIN

la usa sa ne scoata fata in oras