Pepenasi de iulie-august 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..si eu prin zona...

NU am citit nimic din urma, sunt prinsa rau cu treburile !!! Noroc ca a venit mama lui Daniel sa ma ajute caci altfel clacam... Nu stiu daca o sa reusesc sa mai intru urmatoarele 2 saptamani...sa nu ma dati disparuta!!!

Pupici tuturor !!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

multumim tuturor de aprecieri, pupam si noi toti pepenasii asa pe fuga

GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Sunt suparata nu pot sa pun pozici cu noi... spune ca sunt prea mari...

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Am mai pus si io poze cu Filipanu, se pare ca io si Cuscri ii facem jmecherasi pe amandoi.
Finaly vad si io poze cu Alegra, o frumusete. De nush cand voiam sa solicit poze da n-am indraznit ca am zis ca poate nu vrea nebuna de ma-sa sa arate.
Ileano io nici acu nush sa schiez si vorba aia, is de la munte. Ca toata lumea ma freaca la icre ca de ce nush sa schiez. Iaca de ce: imi pusei si io ca tot omu odata schiurili in picioare (a lu' vara ca io n-aveam) ca sa vaz daca m-or tine oasele laolalta sa invat. Booooon, si incep pe teren drept, fara panta, sa vaz daca pot macar sa ma misc din loc. Bai frate, cand se puse mari "dulapu" in miscare, apai ti-am facut juma de metru in 10 min. Si crek am ajuns la viteza asta fenomenala ca si-o fi facut pomana Pamantu sub mine si s-a miscat si el nitel sa inaintez io. Cand am vazut ca incep sa fac riduri incercand sa ma deplasez am zis ca ar fi cazu sa incerc o bucata de panta ca sa ma ajute si gravitatia. Eeee.. si de-aci la a renunta complet la sportu asta a fost doar un pas (ca mai mult nu puteam sa fac). Atat va spun doar: inainte de momentu respectiv nu stiam sa fac shpagatu'. Doar atat am vazut, ca picioru stang si ala drept o luau care incotro. Norocu meu ca-s inalta ca papadia si am ajuns rapid cu dosu la sol ca altfel ma deschicam ca iadeshu. Da sa nu va asteptati sa ma mai sui pe tzambrele alea ca ma muriti cu mine de gat. Si asta a fost tot schiatu meu.
Kimmy super faza cu cupilu oropsit

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Boti mersi de raspuns mi-am dat seama ca eu sunt de vina pentru cicatrice, la urmatorul bebe poate va fi mai bine.
Kimmy cand vad prin cate treci cu actele ma apuca durerea de cap ca si eu am aceiasi situatie dar astept contabila sa-mi dea unda verde ca de abia luni am iesit din postnatal.
Diarux am preluat exemplu de la Maytrei care a plimat-o pe Alexandra ei de la varste fragede. Am zis din vara ca merg la Sinaia cu fata daca va fi sanatoasa asa ca am dat bice. Pisicile mele fac parte din familie si nu pot sa le dau la nimeni desi s-a insistat pe tema asta. In poza eram la ai mei in vizita si ele s-au grupat langa bebe ca sa fie bagate in seama.
Sanatate la bebei raciti si la mamicile racite!
pe toate!

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Anaxena,Didi,Anka multumesc mult de rasp.Deci sa ma calmez,ca nu e o chestie general valabila.Nici nu mai tin minte de la Theo,cand s-a intors,dar stiu ca la varsta lui Casian statea f bine pe burta,de aici panica.Ce sa fac,nu ma pot abtine sa nu fac comparatii intre ei,desi mi- au dem ca sunt foarte diferiti.
Capri,saru' mana.Si eu i-am admirat pe Ilinca si Matei(care are niste ochisori frumosi ,dar,din pacate, ai zis ca e dat colegei de banca )

toate mamicile si bb-icii

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Andreea, vroiai sa ne incuscrim ? Matei e dat de cate ori ajunge intr-un loc nou . Mereu se lipeste cate o fata de el . Da socru-sau asta de la colega de banca e impotriva . A vrut sa mute fata lui din banca cu fimiu, ca cica o distrage de la lectii si o trage de par !?!. Fata insa, intrebata daca asa e a raspuns ca nu o trage de par, ci o mangaie si se joaca in parul ei . Asa ca doamna nu i-a mutat .

Diarux, da mai, sunt ca o baba: mainile arata de parca am 100 de ani, ma dor oasele .

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Oooff... da, chiar va -am "tras in piept" cu pozele... Sorry, dar nu reusesc deloc.
De doua zile n-am mai citit nimic, nu imi mai ajunge timpul...
Rufele nu se mai usuca (am bagat de doua ori treningurile si blugii ca prinsesera miros de ud [v]), s-a terminat mancarea si azi gatesc (ciorbita cu perisoare si conopida cu pui la felul II - tare as face si un check ceva, dar nu stiu daca voi mai avea timp...), si parca sunt carcotasa fara limita...
Azi la pranz m-am suparat ca barbatu-miu nu a imbracat-o pe Eliza in ce i-am pregatit eu aseara! Nu sunt normala, asa e?? Adica dupa ce ca se trezeste el, isi face cafeaua, trezeste fata, ii da sa manance, o imbraca si o duce la gradinita dupa care el pleaca la serviciu, timp in care DE OBICEI eu dorm... SUNT EU NORMALA sa ma supar ca in loc sa ii puna sarafan turcoaz i-a pus blugi???
In plus, azi e a treia zi fara apa calda la bucatarie. Am uitat sa il intreb pe administrator care e treaba, tot m-am gandit ca o avea cineva vreo defectiune, ca la baie e apa calda, dar deja e a treia zi!

In plus, nu mai am chef de "secs", ceea ce nu credeam ca mi se va intampla vreodata. Nu pot da vina pe oboseala, ca nu adorm la TeVe cu pateam cu timp in urma, ci adorm ca tot omul, in pijama, in pat. Diana zice ca asta e de la pilule. Pana acum nu am patit asa efect advers, dar poate era din cauza faptului ca eram si eu mai tinerica si cu capul mai bogat in hormoni...
Si apoi, care mai e spilu?? Iei pilule ca sa faci secs in voie da' nu mai faci secs ca nu mai ai chef! Ori eu, fara chef nu fac nene! Ei spuneti voi dilema!

Cred ca am nevoie sa fac ceva, nu stiu nene ce, sa imi iau o zi libera, sa ma duc sa ma fac blonda, ori something!

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

De fapt, cre' ca motivul e ca laptaria pare sa dea faliment! Am cumparat ieri si Galafor, ii dau inainte cu ceaiul, si fara prea mult succes. Daca in urma cu vreo luna ma bucuram ca fie-mea nu s-a lasat "corupta" de biberon si ca manca la fel de bine la tzitzi, ei bine acuma nu mai rabda! Urla ca din gura de sarpe ca nu curge din tzitzi cat curge din bibe, asa ca am ajuns la un impas!

Cu scaunelul de masa eu am ales din ala de il asezi pe un scaun normal. La Eliza am avut unul de la Cam, Futura (mai exista si acuma) dar ocupa la spatiu nene.... Avea ditamai picioarele cracite, si de fapt asa au toate scaunelele cu picioare. Asa ca acum nu mai vreau picioare in plus la mine in bucatarie (care e mare totusi, are vreo 16 mp ca e modificata - dar tot nu vreau sa imi ocupe spatiul un scaun din ala...). Acum l-am luat pe www.c-sale.hu/index.php?akt_menu=100&kk_id=828&t_id=12263&start=0&limit=9&muv=reszletek" target="_blank">asta. Nu l-am vazut inca pentru ca e pe drum.

YAEL - eu am luat haine pentru mine de la George si am fost foarte multumita. As zice ca blugii s-au tocit cam repede pentru gustul meu, dar si aia de la Esprit se tocesc la fel de repede. Cre' ca aia de la taraba se tocesc cel mai greu...
De la NEXT am luat pentru Eliza mai ales, si am fost foarte multumita. Nu se decoloreaza, nu se labarteaza... Foarte misto

MINA - noi i-am intrebat pe nasi ce vor / au nevoie/ le-ar placea, Si dupa ce n-au servit vreo cateva zile placa cu "Sanatate" - da' aia nu se gaseste de cumparat, ca le luam - au zis in sfarsit ca vor un telefon cordless, ceea ce le-am si luat.

PICA - cre' ca deja se stie de unde iau eu hainute de un an incoace. Iau de pe Redoute in perioadele de reduceri (ianuarie si iulie) si iau pentru urmatoarele 6 luni. Calitativ sunt super, si pentru ca le iau inainte nu am surprize cu marimile (desi pana acum s-au potrivit perfect, adica, scrie pe el 3 luni, apai pentru 3 luni este; pe cand am primit un body la botez pe care scria 3 luni, si zau ca ar fi mers la 1 luna. Am primit unul identic pe care scria 6 luni, si il poarta fie-mea acuma, la 3 luni... ) Avantajul mai mare insa (zic eu) este ca preturile sunt DE NIMIC! Zau, am luat KILOGRAME de haine cu 1-2-3-4-5 euro. Inclusiv pentru mine. La noi am probat UN INTREG MAGAZIN ca sa imi iau o camasa. Toate ba erau scurte, ba latarete la spate unde trebuiau sa fie cambrate, ba aveau nasturii ca de fata de perna... si mai costa si milionu' bucata. Nu nene, iau de pe Redoute, ca alea de 5 euro imi vin PERFECT si fara sa probez o ora...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Cica am fost si noi la plimbare cu carutul, si nici n-am mers 100 de metri si da-i urlete de se uita toata lumea la noi.Am luat-o in brate dar acu problema e ca n-am decat 2 maini:cu una tineam fata , cu una ii sustineam capul ...carutul cu care naiba sa il mai tin?Mai bine ieseam cu marsupiul, da am zis ca nah, azi a dormit adunat asa vreo 2 ore da adormea , iar se trezea , afara m-am gandit ca o sa doarma bine. Si uite asa plimbarea noastra a durat 20 minuteAcuma il asteptam pe tati, sa ne scoata afara , sa ma duc sa-mi iau si eu pantofi
DIARUX, da debridatul are gust de portocale, am incercat dar nici asa nu merge.Mai insist. Picassa cu Modzila zici? Off sa vedem daca reusesc.Petrecere frumoasa la botez
KIMMY, tu alaptezi ?As incerca si eu ceaiul ala numai sa nu aiba contraindicatii
CRISTINA, ce bine ca ai ajutoare.De luni vine si la noi mama, abia astept

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput