Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(95)
Raspunsuri - Pagina 9
andreyutza spune:
Loren@, Hera felicitari pt bebelushe in grafic.
Hera vezi ca m-a atentionat lucialu, colega noastra de suferinta de la endometrioza ca n-ai mai dat pe acolo de multicel. te asteapta cu vesti.
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
28+ 

elilov3 spune:
andreyutza felicitari de vesti si de bb grasutz
...se vede ca am facut galerie
..bravo la mai mare 
diana uff sanatate multa Domnisoarei Nasturel
...ma bucur ca ati reusit sa gasiti cauza si prin urmare a tratamentului adecvat...
34+
Dimitrie
andreyutza spune:
eli
cred ca s-a speriat de biciul tau.

| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 andreyutza felicitari de vesti si de bb grasutz ...se vede ca am facut galerie ![]() diana uff sanatate multa Domnisoarei Nasturel ...ma bucur ca ati reusit sa gasiti cauza si prin urmare a tratamentului adecvat...![]() 34+ Dimitrie |
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
28+ 

madutza spune:
Buna dimineata!
Cine parca zicea ca si-a luat (comandat) Graco Aerospace sau Aerospace Plus? Am comandat si eu ieri si vroiam ceva pareri.
Dandusa, ce burtica proeminenta!!!! A mea e imprastiata peste tot...
Vad ca pana la urma se adevereste faza cu burtica tuguiata.
Futuremother, nu inteleg de ce a spus ca nu e bine ca are placenta grad de maturare I-II...A mea avea II de la 29 saptamani si a spus ca e ok....Mai este si al treilea grad, asa ca ai timp...Unde mergi la dr?
Mirtha, multa sanatate bunicii!!
Leeloo, ce bebe maricel ai!!! Glicemia cum ti-a iesit?
Sa va spun ceva de greutatile astea aproximate de ecograf: marja de eroare este destul de mare. Ana imi aparea la eco, cu 10 zile inaine de nastere de 2.800 si am nascut-o cu 4.200. In dimineata nasterii mi-a iesit la ecografie 4.000. V-am scris, sa va faceti o idee cat de cat.
VonHalen, vise de genul asta sunt normale. Si mie mi se intampla, este din cauza ca ne facem prea multe griji. 
Alexa, s-ar putea sa fie ok gradul de maturare 3, daca este in al 3-lea trimestru. Nu stiu ce sa spun...dar poti gasi pe internet informatii cred.
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
32+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
elilov3 spune:
leeeloo felicitari de vestile bune despre bb
..cat priveste circulara relax si bb al meu are 'cravata' vb amaliei...a si referitor la infectie pun biciul pe ea sa treaca mai repede 

loren@ felicitari si voua de vestile bune la mai mare 

![]()
34+
Dimitrie
VonHelen spune:
Fetelor va multumesc pentru incurajari!
dar daca ati sti ce deprimata si speriata m-am trezit...am inima cat un purice! am citit acum in cartea pe care o am acasa " mama si copilul" si scrie ca e normal sa apara tot felul de vise ciudate legate de nastere si ca ele nu reflecta realitatea !
va pupacesc pe toate!!!
32+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
elilov3 spune:
vonhelen iubita relaxeazate e normal de la hormoni eu de 3 zile o tin numai in cosmaruri...zau stiu cum...incerc sa nu le iau in calcul...zic ca e prea odihnit si din cauza asta visez asa...stiti voi mintea nelucrata monstrii scoate...dacaa te mai supara scot biciul si le alung de la tine na na 

Mirtha
nu cumva o sa ramai tu la buc zilele astea...vai ne dai emotii ...pai na pampoanele le avem pregatite...putina practica ne-am facut...tu si Eva sa fiti sanatoase ca apoi om vedea ce o mai fi...bafta sa fie totul bine 

34+
Dimitrie
elilov3 spune:
andreyutza da cred ca ai dreptate
![]()
ginye eu ma pregatesc si azi pt evenimentul de joi 

![]()

34+
Dimitrie
diana21 spune:
Am mai pus si eu niste poze in albumul comun ca nu mai pusesem de o luna! ![]()
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
34+
Asa creste bebe
babyzapi spune:
Neatza fetelor!
Dupa o luna jumate de stat cu ai mei, azi ma duc la mine acasa. La 12 noaptea aterizeaza si sotzul acasa. Abia astept! Mi-a facut si mancarica mama asa ca 2 zile nu tre sa na batem capul cu nimic ![]()
Am fost ieri la dr si de data asta m-a suit pe masa...prima oara. Ma simteam ca o vaca si pe el il vedeam veterinar
. A ascultat pe bebe cu palnia...a zis ceva de genul ca am tensiune la nivelul uterului (daca am inteles eu bine) si mi-a dat sa iau Aspenter. Tensiunea 11 cu 6, m-a cantarit : 52 kg. Ne mai vedem peste 2 saptamani la control, cu toate analizele si atunci vedem cand nasc.
Mirtha multa sanatate bunicii.

Mariana, Leeloo, Loren, Futuremother, Andreyutza felicitari pt vestile bune de la eco si bebeii grasunei 
Dea iubirica...ai primit sms-ul meu pe tel? ala scurt de checking...cu greturile si varsaturile in ultimul trimestru de sarcina a avut de-a face si sora mea...nu a fost nimic anormal in asta, doar suparator si deranjant pt ea, bebelina era si este sanatoasa. Fataaa vezi ca in noaptea asta imi vine si barbatul acasa...am eu o banuiala ca a fost pe la tine...![]()
Bebecris imi pare rau pt problemele sotzului, sper sa se rezolve intr-un mod cat mai bun pt voi.
Diana multa sanatate Iancai.
pe burtici la toate fetele.
Isabela
fericita 33+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
AMR 6 SAPT