Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(95)
Raspunsuri - Pagina 10
mariana28 spune:
Buna dimineata butrici!
Otilia si eu am hemoglobina tot 11,4 si mi-a zis dr ca va mai scade pana la nastere, deci tb sa iau fier, macar sa o mentin asa, pentru ca in timpul nasterii va mai scade cu vreo 2-3 unitati si nu e bine daca intri ia nastere cu ea prea mica.(si fierul nu ingrasa, doar constipa sau in cazul meu deranjeaza rau stomacul
)
31 + baietel, poate Rares Mihai
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
mariana28 spune:
Alexa ti-a zis doctorul cati milimetrii avea bazinetul rinichilor lui bebe?
31 + baietel, poate Rares Mihai
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
monicus spune:
Otiliav, felicitari pentru vestile de la eco, bravo! tine-o tot asa... 

![]()
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
29+ 
AMR 11 saptamani
Alexa.1983 spune:
Neatza'
Mariana scrie doar"bazinet usor dilatat".......daca stii tu vreo prescurtare...eu caut prin sumar....
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
33+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt 

BraveGirl spune:
Dupa 2 nopti dormite, azi noapte iar n-am prea dormit
. sa fie pt ca s-a intors sotul si nu am mai avut tot patul doar pt mine?![]()
Cred ca o sa-l gonesc pe husband din palatele reginei
..ca doar regina mama trebe sa 
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco!
Diana, ai mare grija cu fierea asta...si eu am avut de mica probleme care in adolescenta s-au agravat. Multa sanatate domnisoricai!
==========
Corina
31+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
VonHelen spune:
fetelor am gasit o informatie zic eu utila despre maturarea placentei, pentru fetele preocupate de aceasta problema.
la 32 saptamani si 2 zile si eu aveam placenta cu grad de maturare 2/3, dar medicul nu a comentat nimic referitor la asta, de unde am tras concluzia ca este normal.
iata ce spune un medic ginecolog, prof. universitar:
"Intr-adevar exista 4 stadii de maturare ale placentei si trebuie sa existe o anumita concordanta intre varsta sarcinii si nivelul dezvoltarii placentei.
Daca in trimestrul 2 de sarcina se constata stadiul 3 de maturare al placentei ar exista un anumit risc de suferinta fetala (=insuficienta de oxigen la fat) sau chiar de abruptio placentae (=dezlipire prematura a placentei, fapt care poate duce la hemoragie puternica, compromiterea sarcinii si pericol matern). Este singura situatie ingrijoratoare.
Alte corelatii (de exemplu stadiul 2 in luna a 4-a sau stadiul 3 in luna a 7-a) au putina semnificatie. Stadiul de maturare al placentei se apreciaza ecografic.
32+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
alexa-rozi spune:
Vonhalen multumim de informatie, m-am mai linistit putin.Nici doctorul meu nu a comentat nimic in privinta placentei dar am inceput eu sa-mi fac griji vazind ce se scrie pe aici ca alte fete au gradul 2 la aceleasi saptamini cu mine.
vrabiuta spune:
nu am vazut "nominalizatii" in cursa pentru numele subiectului nostru, da' m-a lovit si pe mine inspiratia
asa ca propun - in ton cu sarbatorile de craciun - urmatoarele: stelutze, spiridushi, luminite. ce ziceti? parca vad ca s-au propus deja... ![]()
impresii de calatorie
mvb spune:
Buna burticutze frumoase,
Sunt o burtica din odiseea ian-feb 2009 si vreau sa pun si eu o intrebare, pt ca voi sunteti deja trecute cam prin toate
La eco 4D, mi-a iesit LICHID AMNIOTIC IN EXCES( pe fisa nu scrie cu cat mai mult), iar BB a iesit la masuratori cu o sapt mai mic( tre sa specific ca asa a fost la toate eco facute).....am intrat pe net sa vad care-i treaba cu lichidul asta si m-au trecut fiorii. Plus ca ma doare burta rau, parca as avea bolovani si pietre de moara, desi burtica mea e micuta
S-a confruntat vreuna din voi cu asa ceva? Dr a zis ca e normal la 25 de sapt, dar stiu eu...
Va doresc numai bine la toate.
26+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN