Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(95)
Raspunsuri - Pagina 8
ginye55 spune:
VonHelen
si eu am tot felul de vise ciudate in legatura cu bebe. Dar cred ca toate gravidutele au astfel de vise cand se apropie momentul. 
Hera
felicitari pentru bebe in grafic! Bine ca s-a intors! ![]()
Andreyutza 
ginye
37+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze

AMR DOAR CATEVA ZILE 

elilov3 spune:
neata fetele
bebecris eu cred ca sotul tau trebuie sa stie exact legea ce se aplica in cazul lui...deci sa fac rost de regulamente si tot ce tine de ordine interioara si legislatie in materie pt a se putea apara...eu stiu ca in principiu pt subordonare 1 se da avertisment oral...daca se continua urmeaza avertisment scris...daca continua indisciplina....scaderea drepturilor salariale cu 10% si deabea apoi comisia lui mos craciun..in care nu de decide destituirea ci pur si simplu mutarea in alt loc de munca sau ceva asemanator...astia se joaca cu legea...iti spun sa se uite exact in lege sa gaseasca pasii intocmai ce trebuiesc urmati 
34+
Dimitrie
cata_myky spune:
felicitari fetelor care au vesti bune da la dr.

36+
Man-Dat Christian
AMR 11 zile
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community
elilov3 spune:
mariana felicitari de vestile bune de la doc
la mai mare 
otilia la fel felicitari de vestile bune 

alexa relax si eu la 31 de saptamani bb avea 1.700 kg....deci sunt bb-i si bb-i...de aceasta exista diversitatea naturala...pai cum ar fi sa fie toti standard nu? ![]()

34+
Dimitrie
Mirtha spune:
Leeloo per ansamblu rezultatele controlului sunt ok. Infectia este tratabila iar circulara poate se rezolva pina in momentul nasterii.
Z Iulia multumesc . Cu atitea urari si ganduri bune bunica ar cam trebuie sa isi revina la viteza TGV-ului.
Mirtha
37 +
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 3 SAPTAMANI
alexa-rozi spune:
Pup toate burticile!Mai fetelor hai ca sunt speriata acum.Pai la mine de ce e placenta gradul 3 de maturare?la 33 saptamini si 2 zile.inseamna ca o sa nasc mai repede?am intrat la banuieli
Mirtha spune:
Felicitari Loren ! Va dopresc numaivesti bune si pentru viitor.
| Citat: |
| citat din mesajul lui loren@ Neata fetele..eu am fost ieri la doctor unde m-am intilnit cu Larisa e ok...nu i-am vazut decit ceafa, asta ca tot eram cu sotul si Bianca sa o vedem! Are deja 3 kg si mergem inainteBianca Andreea Larisa Elena 35+ A M R numai 5 saptamini ![]() |
Mirtha
37 +
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 3 SAPTAMANI
elilov3 spune:
dandusa
ce burtica mare si frumoasa avem
...acolo e un bb voinic...mai usor cu treaba..lasa mai facem si dupa

oceanborn bafta la doc azi
sa ne aduci vesti bune 
34+
Dimitrie
elilov3 spune:
futuremother felicitari de vestile bune ...cat priveste maturarea placentei si eu stiu tot ca tine ...curios cine stie?
...acuma na priveste partea frumoasa a lucrurilor il vei vedea mai repede pe bb 

fluturasha scoatem pampoanele si facem galerie pt maine
bafat la morfo ![]()
34+
Dimitrie
monicabo spune:
Neata
Lorena, trusa aia de epi am luat-o de la farmacia de la spitalul Municipal, etaj 1, si am dat 80 ron, anul trecut, in iunie- iulie, dupa controlul de 38 sapt..deci cam cu 1-2 sapt inainte de nastere.
T. mi-a zis sa o iau de acolo, si sa fie Braun. Atat, nu mi-a mai dat si alte detalii, deci habar nu aveam daca trebuie sau nu sa fie perfix 451...deci nici nu stiu ce reprezinta valoarea asta...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
32+
Ana Maria