Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(95)
Raspunsuri - Pagina 17
BraveGirl spune:
Diamisha, prin cine ai fascut comanda la Mothercare. Daca ai facut prin Anca de la baby....next... eu am facut pe 25 plata si azi a ajuns. Deci a durat 13 zile. Eu sunt f multumita. Am iesit f bine ca bani. chiar ma pregatesc sa dau a doua comanda.
==========
Corina
31+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
diamisha spune:
BraveGirl, am facut comanda direct pe site-ul lor din Anglia si am platit cu credit card. Oricum, toate preturile de pe site sunt jumatate din cele din magazinele de la noi. Am fost la noi, am vazut lucrurile, le-am identificat pe cele pe care le vreau si le-am comandat direct pe site. De ex., ma uitam duminica in magazinul lor de la Feeria ca un costumas de iarna este la noi 180 RON parca, iar pe site 20 de lire, adica aprox jum...Mi-am comandat camasile pt spital, halatul, lenjerie pentru patutul ei, sutiene de alaptat, papuci, etc.
Te intrebam pentru ca sunt destul de multe pt bagajul de spital si sper sa ajunga pana pe 1 noiembrie, cand e programata cezariana mea, adica in vreo 3 saptamani si un pic...
Multumesc,
Diana
34+
Sonia
BraveGirl spune:
Diana, cand am facut eu comanda nu livrau in Romania. Cum iti vine coletul? Prin curier sau posta? Cat te-a costat transportul?
==========
Corina
31+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
Pe unde sunteti fetelor? Slaba miscarea in seara asta...
==========
Corina
31+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
diamisha spune:
BraveGirl, am facut comanda vineri, pachetul vine prin curier si transportul ma costa 24 de lire. Mi-au confirmat comanda si mi-au tras banii din cont, am verificat la banca. Ei spuneau ca se livreaza in maxim 11 zile lucratoare, adica vreo 2 saptamani...
Te tin la curent, daca vrei.
Diana
34+
Sonia
BraveGirl spune:
Diana, multumesc
. Deja mi-am pus produsele in cos. Maine sau poimaine dau comanda. Trebuie sa alimentez cardul ![]()
==========
Corina
31+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Z_IULIA spune:
BUNA DIMINEATA.
POFTITI LA
CAFEA
CEAI FIERBINTE
LAPTIC,
CORNURI CALDE!
Fetelor ieri nu am mai putut intra pe forum!Am fost asa suparata si panicata de parca pierdusem cava! E clar, am devenit dependenta!
pe toate gravidutele!
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
oceanborn spune:
Buna dimineata!
haideti la o cafea cu lapte!
MariaK felicitari pentru fetita si sarcina usoara in continuare iti doresc!
Noi am fost ieri la control..bebele are 1990 gr, e in limite normale, dpn dupa eco si dupa ultima menstruatie sunt aceleasi, placenta ,lichid amniotic, normale doar colul e micsoarat de la 4,12 cat era luna trec acum are 3,37cm.. mi-a dat sa iau ceva pastile in caz de contractii mai dese si in cazul in care loviturile lui bebe sunt puternice in col...sn buscopan..cred ca sunt ceva antispastice.. cu tensiunea mi-a zis ca e cam ciudat ca e aceeasi de la inceput, ca in general la inceputul sarcinii e mai scazuta iar eu o am 12/8 de la ineput.., asa ca trebuie sa imi iau tensiunea de 2 ori pe saptamana si sa-mi notez ..in caz de ceva ciudat sa-l sun .. deci vesti bune... m-am mai linistit ..
Eli
o zi frumoasa tuturor!
32+
Thomas 
Z_IULIA spune:
Oceanborn minunate vesti! Sa fi sanatoasa si sa ajunga BB-ul la tine la termen! 
Azi sa avem parte doar de vesti bune!
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
oceanborn spune:
Iulia mersi
, la fel iti doresc si tie si tuturor gravidutelor, sa avem doar vesti bune pana la sfarsit!!!
32+
Thomas