Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(95)
Raspunsuri - Pagina 18
monicus spune:
Neatza,, dragi gravidutze...
Felicitari oceanborn pentru rezultatele bune de la eco. Ma bucur ca bebe este bine si tu te simti cat de cat bine si nu ai probleme, si exista posibilitatea sa nasti la termen. Ai mare groja de tine si priveste totul cu optimism ca pana la urma o sa fie bine cu toate. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn Buna dimineata! haideti la o cafea cu lapte! MariaK felicitari pentru fetita si sarcina usoara in continuare iti doresc! Noi am fost ieri la control..bebele are 1990 gr, e in limite normale, dpn dupa eco si dupa ultima menstruatie sunt aceleasi, placenta ,lichid amniotic, normale doar colul e micsoarat de la 4,12 cat era luna trec acum are 3,37cm.. mi-a dat sa iau ceva pastile in caz de contractii mai dese si in cazul in care loviturile lui bebe sunt puternice in col...sn buscopan..cred ca sunt ceva antispastice.. cu tensiunea mi-a zis ca e cam ciudat ca e aceeasi de la inceput, ca in general la inceputul sarcinii e mai scazuta iar eu o am 12/8 de la ineput.., asa ca trebuie sa imi iau tensiunea de 2 ori pe saptamana si sa-mi notez ..in caz de ceva ciudat sa-l sun .. deci vesti bune... m-am mai linistit .. Eli ![]() o zi frumoasa tuturor! 32+ Thomas ![]() |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
29+ 
AMR 11 saptamani
oceanborn spune:
Ms Monicus!
Stiti ce mi-a zis ginecul? daca nu era italian as fi zis ca sigur pandeste odiseea noastra
Ca stiu regula, nu? nici o pacienta de-a lui nu are voie sa nasca pana la 37 38 sapt ,deci sa am gria de mine.. asa mai in gluma...direct la regula odiseei noastre mi-a fugit gandul si m-a distrat putin.. l-am intrebat ca de acum nu trebuie sa vin mai des, mi-a zis ca ne vedem peste o luna , oricum peste 2 sapt ii duc rezult de la analize si ne vedem..
32+
Thomas 
mamiseli_11 spune:
Buna dimineata gravidute (inca
)!
Gynie scot agitatele pt tine, maine e ziua cea mare!

Vine primul
.
Oceanborn foarte bune rezultatele de la eco. Buscopan e un fel de nospa, a aparut si pe aici.
Maria, graviduta frumoasa, felicitari pt fetita!! Sarcina la termen si fara peripetii din partea mea.
Eu am o perioada foarte proasta, problemele mele de sanatate iar isi arata coltii iar zilele astea am stat intr-o durere constanta de oase. Ca sa fie tacamul complet, m-a durut burta cam 2 zile de incepusem sa verific daca sunt contractii sau nu. Acum vad ca m-a lasat si sper sa ramana asa ca bebe mai trebuie sa stea 4 saptamani macar. Daca pot sa mai citesc din cand in cand, o voi face dar voi raspunde mai rar, efectiv nu ma simt in stare.
Va pup
Mihaela
33+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 7 saptamani
monicus spune:
Pai... oceanbornatunci spune bine dl. dr. trebuie sa ai grija de tine si de bebe sa nu iasa mai devreme. Este o regula, bebe-ii s anu vina mai devreme de 37, 38 saptamani. Asa ca regula, este regula.. Sa avem grija de noi sa ducem sarcinile la termen si avem bebe-ii sanatosi.
Am pus poze noi pe web-ul comun. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn Ms Monicus! Stiti ce mi-a zis ginecul? daca nu era italian as fi zis ca sigur pandeste odiseea noastra 32+ Thomas ![]() |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
29+ 
AMR 11 saptamani
ginye55 spune:
Neatza burtici!
Oceanborn
ma bucura vestile bune aduse de tine! 
Mamiseli 
Fetelor, aseara l-am sunat pe dr, pt confirmarea zilei pt ceza: E MAINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mai e putin!Doar o noapte la mijloc!

Si maine e o zi foarte importanta pentru mine ( pe langa faptul ca nasc) de cand ma stiu. Tatal meu s-a nascut pe 9.oct. Din pacate el nu mai e demult printre noi sa se bucure de acest nepotel. Ma gandesc ca poate e un semn de la el.E modul lui de a-mi spune ca e alaturi de mine. Era un om deosebit. Poate puiul meu o sa semene cu el.
Deci....maine la 8 sunt in spital pt internare. Apoi vedem ce se intampla. Nu mi-a zis o ora anume pt operatie, dar va fi cu siguranta MAINE!!!!!!!!!!!
Ma duc sa pap ceva si apoi sa ma fac frumoasa! ![]()
Va doresc o zi minunata! 

ginye
37+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze

AMR DOAR CATEVA ZILE 

loren@ spune:
Maria K felicitari pentru zina!
Oceanborn si tie pentru Thomas!
Bianca Andreea
Larisa Elena
35+
A M R numai 5 saptamini 
IuliaCospy spune:
Buna dimineata dragele mele,
Poftiti la
si
(trebuia sa fie un tort, da n-am gasit imaginea). Astazi fac eu cinste ca ieri am sarbatorit 2 ani de la casatorie. Iata aici si niste poze (de la nunta; cu burtica, ma tot straduiesc sa le incarc si timp lipsa) http://good-times.webshots.com/album/567790880oMksUb
Am intrat sa va salut si sa va pup pe toate, ca se pare ca si saptamana asta va fi una la fel de plina ca si cea trecuta. Ar fi trebuit ca incepand de ieri sa pot sa plec la 12:00. Si ce credeti, ieri am plecat la 15:30, azi am o intalnire la 12:00, maine am depunere de proiect la 16:00 deci fix la 12 voi pleca in fiecare zi... Of, ce sa-i faci. Mai e putin. De la 1 nov (de fqapt de pe 3 sau 4 ca atunci se intoarce seful dintr-o delegatie) sper sa pot ramane si eu acasa.
Noi suntem bine, crestem mari de plesneste burtica (apropos, eu m-am ales cu niste vergeturi de toata frumusetea, in ultima luna, cu toata mustela cu care am dat, chiar si de 2 ori pe zi
) si ieri am schimbat si noi semnatura.
Aveti grija de voi si sa aveti o zi frumoasa!
toate burticile!
Gynie bafta multa, multa maine la ceza. Tinem pumbii stransi sa iasa totul bine si sa veniti acasa cat mai repede si tu si puiutul tau mic. 
Iulia
33+ 
VonHelen spune:
Buna dimineata!
Fac si eu cinste cu
. dupa cum stiti, miercurea e zi de sarbatoare la noi in familie - schimbam semnatura! ![]()
pup dulce toate burticutele!

pentru Ginye
33+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
leeloo5979 spune:
Ginye iubita...MULTA BAFTA SI SANATATE PENTRU MAINE! Sa iti tii bebelusul in brate si sa fii cea mai fericita mamica! Visul e asa de aproape de a se implini!

Mariuca mea...vr ti-am zis eu ca burtica ta nu e burta de baiat??? Sa va traiasca si sa va implineasca viata si in calitate de parinti!
Leeloo
35 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
oceanborn spune:
ginye , maine vom fi cu sufletul alaturi de tine!!!!Odihneste-te azi...daca poti..eu cred ca as face ture pe pereti...
..oricum sa ne anunti si pe noi cumva !
Multumesc fetelor!!
m-am cantarit!!!pai in ritmul asta ajung la 80kg cat ai clipi...sapt trec aveam 69,5 , acum 71,200kg.........
32+
Thomas