Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

Avem FETITAAAAAA!!!!!!! exact ce simteam ca e si ce ne doream (cel putin eu ). suntem foarte fericiti!!!

Maria 19+

vine bb!

Pozele noastre

Felicitari, Maria, sa fie sanatoasa si norocoasa!

35+ Victor-Nicolas

AMR 5 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Maria K felicitari pentru fetita!

Elilov

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR DOAR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mariak, ma bucur pt tine! Sa fiti sanatoase si sa ai o sarcina usoara in continuare!

Eu sunt happy pt ca mi-a venit comanda de la Mothercare.

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Maria: Felicitari pt. fetita, sa creasca mare si snatoasa si sa se nasca la termen. Am vazut pozele tale. Esti tare frumoasa, radiezi, iar burtica e minunata. Sarcina usoara in continuare!

Diana: Am vazut si burtica ta. E frumoasa, mare si rotunda . Si e f. ridicata, a mea e mult mai jos. Dar asa a fost si pana acum.

Fetele cu vesti de la dr., va asteptam!

Andy 30+

Mergi la inceput

Bravegirl asteptam pozici cu ce ai cumparat. Sa va bucurati de toate produsele!

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

AMR DOAR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Burtici,eu merg sa ma intind....nu ma simt foarte bine...poate de la intepaturile (analize sange+vaccin ATPA)...burtica e tare si ma doareeeeeeeee....
MARIAK,felicitari!Sa va traiasca,sa ai o sarcina usoara si la termen!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

io azi mi-am tras depresie. am o stare de spirit de imi vine sa ma inchid in baie si sa plang. fara motiv.

mie imi plac cozonacii. nu mi se par masculini chiar daca substantivul e masculin, apoi si bebe tot masculin e in romana. care o fi pluralul de la bebe, apropo
cozonacii sunt pufosi - asa cum sunt toti bebelusii care se respecta, miros bine - ca bebelusii, iti vine sa ii mananci - ca pe bebelusi
si mi-a placut tare metafora cu cuptorul.

ginye55, maine e ziua cea mare? tin pumnii!!

maria_k super, felicitari! si eu tot fetita mi-am dorit si asta se pare ca o sa avem.

otilia, berzele se inchiriaza. nu stiu inca de unde am sa ma interesez. pe noi intr-un fel ciudat ne stie tot satul unde locuim, chiar oameni de care eu nu am habar multe detalii. stam pe o strada care se continua ca drum intre 2 sate. daca mai imi pun si pasaroi la casa o sa ma stie ca pe un cal breaz.

va las. fi-mea nu si-a mancat mancarea de seara care zace in farfurie pe masa insa intre timp a capatat o inghetata mica de la taica-su si o caramea de la mine. acuma vad ca a trecut din proprie initiativa la piure cu sote de legume pe care il mananca rece. chestie de gust si de prioritati

editez sa va zic ca nu v-am lasat suficient de repede. intre timp a mai baut si suc direct cu cutia din frigider. ma duc sa o spal ca sa minimizez dezastrul.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

alra joi e ziua cea mare!

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

AMR DOAR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna seara, ladies!

Am mai tras o zi de curatenie la sange, am scos toate cartile, cd-urile, dvd-urile, hartiile, actele, facturile, contractele, certificatele...daca as mai fi fumat, probabil ca terminam un pachet azi..ma omoara maruntisurile...

Iulia, vin si la tine, dar vezi ca sunt pusa pe sortat drastic si aruncat! E incredibil ce strange omu' fara sa-si dea seama...

BraveGirl, in cat timp a ajuns comanda de la mothercare? am facut si eu una vineri si ma intrebam cam pe cand sa-i astept...

nebunica, sper sa nu te supere retinerea mea cu privire la denumirea bebelushilor nostri...vezi ca in ultima ta lista, fulguletii sau fulgisorii, nu mai stiu, apar si la clubul scutecelor, doar ca sunt diminutivati altfel...in esenta, tot despre fulgi este vorba si nu cred ca-l mai putem folosi...mie mi-a placut propunerea lui bebecris si parca nu era folosita...minunile, adica... si se potriveste si cu sfarsitul de an, decembrie, sarbatori, nasterea lui Isus, cadouri minunate....si se potriveste si pentru baietzei, si pentru fetitze...

alra, "bebe" este un neologism luat din franceza, care nu are plural...abia cand devine romanescul "bebelus", prin adaugarea sufixului -alus, capata si pluralul "bebelusi"...pt mine, "cozonacul" este un desert masculin, lasand deoparte substantivul in sine...nu e o tarta, o briosa, o crema de zahar ars, o amandina (v-am facut pofta, nu??? iertati-ma...)...pur si simplu, nu ma pot gandi la fiica-mea ca la un cozonac...oricum, este o chestiune de perceptii...

Mirtha, asa este, sunt destul de fe-mi-nis-ta, desi incerc sa acord sanse si barbatilor...de-aia m-am maritat la 35 de ani ...dar numai femeile se prind ca e asa...pentru barbati, sunt doar feminina, si am profitat de asta din plin...QED...

O seara frumoasa,

Diana

34+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamisha
[BraveGirl, in cat timp a ajuns comanda de la mothercare? am facut si eu una vineri si ma intrebam cam pe cand sa-i astept...

nebunica, sper sa nu te supere retinerea mea cu privire la denumirea bebelushilor nostri...vezi ca in ultima ta lista, fulguletii sau fulgisorii, nu mai stiu, apar si la clubul scutecelor, doar ca sunt diminutivati altfel...in esenta, tot despre fulgi este vorba si nu cred ca-l mai putem folosi...mie mi-a placut propunerea lui bebecris si parca nu era folosita...minunile, adica... si se potriveste si cu sfarsitul de an, decembrie, sarbatori, nasterea lui Isus, cadouri minunate....si se potriveste si pentru baietzei, si pentru fetitze...

Diamisha nu am de ce sa ma supar, cum am mai zis, era doar o idee, noi il alintam pe bebe Cozonacel de cateva luni si cand s-a pus problema pe forum am sugerat Cozonacei, ca mi se pare ca reflecta foarte bine ideea si se potrivea si cu perioada in care ne incadram. Cum am mai spus, mie imi place, dar important e sa cadem de acord toate.Propunerea lui Bebecris, Minunile, e foarte sugestiva si imi place deopotriva.

O seara frumoasa tuturor!

35+ Victor-Nicolas

AMR 5 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput