Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
inais spune:
Neatza!
Mihaser, Cleo, DanaH asa-i cu dulciurile. Is bune dar periculoase!!
Andrada am vazut ca in articol recomandau unul de la Beaba! Repet...nu stiu ce sa zic! Oricum o sa mor cu Batista Bebelusului de gat...nu o mai suport efectiv!
Lorich ma bucur de ce v-a spus medicul si imi pare rau de "ochiul cat pumnul". Important este sa ii treaca, insa!
Noi suntem la fel de mucioase...cred ca nu mai trece pana ne maritam.
Asa ca nu se pune problema de iesit din casa, de intalniri sau alte cele! :(
Sa va mai povestesc si ca mie imi vine sa duc in lumea larga...oriunde vad cu ochii! Mi s-a urat de atata stat in casa! Parca sunt la inchisoare!
Maine o sa ies, insa! Sa duc medicalul la job!
Va !
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
mihaser spune:
Lorich o prietena mi-a spus ca e foarte bun nitratul de argint...Sper sa se rezolve! Despre desfundarea canalului...stiu ca se face cu un ac...nu cred ca e ceva foarte complicat...Tot sora unei prietene mi-a zis ca i-a desfundat asa fetitei...Stiu si eu ca e bine sa o faci cat mai repede...pana in 6 luni.
Va tinem pumnii!
Nicole1980 spune:
Fetelor sunt suparata. David al meu refuza sanul stang. Plange si nu vrea sa suga, in schimb de la dreptul o face.
De ce se intampla oare asta ? Si aseara si in dimi asta s-a intamplat.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
ralu_t spune:
Neata, multumim de cafea, tocmai o savuram.
avem bona!!!!! laura
citisem aseara postul tau ca ne-a placut si ca probabil vine la noi si ma miram ca senzatia mea a fost ca nu prea ne-a placut (ea pe noi), sau mai bine zis ideea ca va sta acasa cu mine 2 luni. Sotul meu a zis dupa ce a plecat de la interviu ca am gasit-o pe mary poppins . Da, f misto, neasteptat, e desteapta, rafinata, vorbeste frumos, mai ca nu-ti vine sa crezi ca e bona!!!! Deci laurita o sa-mi tin promisiunea cu rugaciunea de seara si un pt simona ca a mediat treburile, asa m-am bucurat cand mi-a zis ovi “pai eu am nr. Simonei” cand eu ma dadeam de ceasul mortii cum sa fac sa dau de laura hihi
ce vesti aveti despre tatal vostru? A iesit bine RMN-ul? Uof, asa mi-e de urat cu treburile astea, ovi a avut si mai are ligamentele de la genunchi rupte si numai vesti proaste primeam cand mai facea cate un RMN, sper ca la voi sa vina cu vesti bune
La multi ani : iasminutza, raducu si mufitza!!! cu putina intarziere, scuzati
lori offf, cand am citit de pioceanic s-a zbarlit pielea pe mine, ma bucur ca v-a incurajat oftalmologul si ca poate e o greseala. Asta cu analizele, eu mi-am luat atatea tzepe cu plansete pana la cer si inapoi de analize gresite, inclusiv ma suspecatu de HIV pt o analiza aiurea cu o fungigrama gresita de candidoza asa ca am ajuns sa nu mai cred in nimic pana nu repet analiza de 4 ori daca iese rau. Mie mi-au zis ca am CMV Igg pozitiv la 25 de saptamani de sarcina si ca daca se dovedeste la amniocenteza ca a luat tudorica iese handicapat si tre sa fac intrerupere. Asta dupa ce ca facusem tratamente si operatii sa pot ramane gravi, deci ce sa mai zic, sinistru! Toate analizele repetate a alte laboratoare au iesit bune, nici un CMV.va tin pumnii sa fiti bine. pt robertel ca a fost curajos si n-a plans. Sa stii ca si noi lui tudorica ii mai spunem terorica, cu drag, evident....
miss treaba cu puseul de 19 saptamani am trait-o noi cred cand n-a mai dormit tudor noaptea 3 saptamani. Deci si la noi puseul a tinut zdravan. Las c-or trece toate, se fac baietii nostrii mari si uitam, mai cheam-o pe mutti sa mai dormi si tu cate o ora.
dana si io-s la fel, mi-e frica de bicicleta de mor si cu masina as strabate europa. La mine frica de bicicleta e motivata, am avut un accident nasol rau in franta la 17 ani cu o bicicleta veche care a ramas la vale pe serpentine fara frane...si ce pot sa spun e ca am avut zile de la DD si o mare minune ca sunt intreaga
cleo asa-s si eu, terminata daca scriu o pagina de mana. Imi amintesc ca am fost la politie sa fac o dovada de casco si am scris 4 pagini dupa dictare. Imi frecam mana de durere sub privirile mirate ale politistului care probabil se gandea-uite-o si pe analfabeta asta. Iar acum, cererile de suspendare a contractului de munca m-au pus aia de la birou sa le scriu de mana. Vreo 3 cereri in dublu exemplar, cred ca au facut misto de mine
mihaiser cura de slabire? Mama mia, io nu pot imi propun in fiecare saptamana si azi dimineata m-am trezit cu ideea ca dupa 10 seara cand se culca tudor imi fac papanasi ca m-ati innebunit, uratelor [:P] ma consolez ca de la 1 noiembrie o sa am bona si mai fug la sala, vreau cel putin de 3-4 ori pe saptamana, pana de craciun sa mai dau jos 5 kg. Vise tati
inais noi avem pompita manuala pt muci, una ieftina din cora, cu care ne-am descurcat f bine, nu am folosit niciodata batista bebelusului, sta neatinsa in sertar. A costat vreo 30 de mii
Fetelor, mai stie cineva ceva de fecian? A inceput serviciul si nu mai intra?
ylari eu cred ca ti-e dor de soacra-ta. Chiar fetelor, sunteti la intalnire, offffff, ce va invidiez. Va rog, hai sa ne vedem si pe la mijlocul distantei, pls, pls.
Noua dr.ita ne-a zis ca nu-i normal sa nu iasa intai incisivii, dar nu ne-a zis ce inseamna aceasta anormalitate, ca suntem klingonieni vb lui ylari sau cum? In fine, asta e, il dau cu gel pe gingii si-i place. Azi i-am pus pe limba o feliuta de banana din salata mea de fructe si a lins-o cu mare drag. Dupa a facut scandal ca n-a mai primit, tre sa mai astepte un pic, inca o luna, dar mesteca saracul in gol cand ma vede mancand, e asa dulce....
Va pup, intru mai tarziu
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU- de minune TUDOR
poze tudor
Andree27 spune:
Heellloo,
Sunt tare suparata!Am avut o noapte de cosmar!!!Cum v-am zis nu mai am asa laptic si am luat lapte praf sa ii dau completare!Aseara inainte sa il culc i-am dat laptic de la mine,m-am muls si aveam doar 130ml si apoi sa-i dau completare!A luat o gura si asa s-a strambat ca nu a mai vrut deloc.Si nu am avut ce face decat sa ii dau suzeta in gurita si asa a adormit!Iar pe la 1 noaptea saracutul asa a inceput sa planga ca am sarit din pat ca arsa!Cand mna uit Eric saracut era plin de voma,si pe ochisori si in nasuc si pe laterale in spate!!Asa ne-am speriat de numa,l-am luat saracutul si a mai tras niste ture de voma ,asa cu jet si bietul asa se forta si plangea de numa!!!Acuma ma bucur ca si-a revenit,papa si de la tzitzi si ii multumesc lui Dumnezeu ca nu a patit nimic si Doamne fereste sa se fii inecat cu voma lui ca eu ca tantalaia dormeam si nu am auzit nimic!!!
Asa sunt de suparata ca nici sa fac nimic nu am chef,dar incerc sa ma imbarbatez sa nu imi pierd lapticul si vreau sa beau multe lichide sa imi revina lapticul inapoi!!!!
Nu am reusit sa va citesc din urma,sper ca toate sunteti bine si va pup virtual pe fiecare in parte!!!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
Andrada79 spune:
Nicole si mie in face asa dar cu dreptul si de obicei la a doua masa din zi plange pana nu il mut la celalat san nu e chip sa se potoleasca si bineneteles ca dreptul imi da pe afara
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicole1980 Fetelor sunt suparata. David al meu refuza sanul stang. Plange si nu vrea sa suga, in schimb de la dreptul o face. De ce se intampla oare asta ? Si aseara si in dimi asta s-a intamplat. Poze Evolutie David Bebe David Adrian 16.06.2008 |
sa il mulgi, da? sa nu faci trasnai ca mine. Pune pompa la ala nealaptat.
Acu, ce sa zic, o fi cu toane. Poa nu ii place din pozitia aia, ca ii vine peste partea dreapta a lui si ii place sa aiba libertate etc. Au fo momente cand am alaptat-o pe fiica mea in pozitii nasoale. Adica io deasupra ei...cu sanii ataranand. Ca de, is bretele. Sau cand ea a descoperit intorsu pe burtica, se rasucea usor pe mine, asha ca o tineam cu burta ei cam pe burta mea. Ia incearca si pozitii din astea. Sau ma pun ind reapta ei, pe pat. Si termina sanul, si ma ridic intr-o mana, pana ii vine si celalalt san la guritsa. Numai nu imi ridic fundu de unde sunt.
Nu stiu daca m-ai inteles, dar incearca si pe astea la urlatoarea masa. Succes!!!
lorich, de desfundat canalu, stiam ca pe la 9 luni se apeleaza. mai devreme, doar daca e risc de infectii repetate. ce presupune: o usoara anestezie, si o intsepare nu stiu cum. Imagineaza-ti ca canalele astea sunt fine ca un fir de par. La noi, oamenii mari. D-apoi la oamenii mici....
pana una, alta, persevereaza cu masajul. Noi asha facem. Speram ca nu o sa jungem la desfundat canal . Si zic ca merge, pt ca sunt zile in care nu ii vad nicio lacrima, semn ca dreneaza bine, altele... plange cu lacrimi la singur ochi. Hai ca o sa fie bine! Moralul sus! Nu te mai panica, te rog, il agiti si pe pui.... uite, aici, din cate fete suntem active, 3 avem probleme cu canal infundat, vreo 2 s-au rezolvat de la sine. E un fenomen intalnit, da? Sa iti zic ca si verisoara mea are canalele desfundate? bine, de acu 24 ani, ca e vara mare .
cat despre analiza, mai incearca si la alta clinica. Sau la 2. E doar o recoltare la bebe, nu e invaziva... Nu pierzi nimik. PUP.
andree27, brrr... si io mi=am gasit fata dim. cu laptik vomitat - prin pat. Frica mai mare este doar la bebeii mici, nou nascuti, care inca nu pot intoarce capul, sa scape de ce ii incomodeaza. De aceea se recomanda la puii de 1 - 2luni sa ii culci pe oparte. Pt a evita riscurile.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser Lorich o prietena mi-a spus ca e foarte bun nitratul de argint...Sper sa se rezolve! Despre desfundarea canalului...stiu ca se face cu un ac...nu cred ca e ceva foarte complicat...Tot sora unei prietene mi-a zis ca i-a desfundat asa fetitei...Stiu si eu ca e bine sa o faci cat mai repede...pana in 6 luni. Va tinem pumnii! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Aha, multam
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
inais spune:
ralu_t felicitari pentru bona! eu ma rog sa treaca proiectul ala cu 85%...sa mai pot sta cu piti acasa!
multumesc si pentru raspunsul ref la pompita...si noi aveam manuala din Auchan...ieftina si buna...pana am sterilizat-o eu o data (in somn eram si am pus-o la sterilizat)...si am ramas fara ea! intre timp am primit una din Fr identica...insa din material mai bun, care a rezistat unei sterilizari, cu daune moderate (tot niste parinti adormiti au pus-o la sterilizat...)
andree bebeii mici nu se ineaca asa usor...stai fara grija! ai vazut ca urla daca li se intampla ceva! eu zic ca i-ai dat prea mult...asta cred!
si pentru ca bantui pe net...am o intrebare: stiti vreun site unde poti pune poze/filmulete dar care sa permita stocarea de filmulete > 100 MB? am o gramada de filmulete de bb mic si toate au peste 100MB. daca nu gasesc si nu gasesc...ma apuc de cautat soft de micsorat dimensiunea unui filmuletz! uoffffff!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Getutza81 spune:
Neatza la amiaz !!!
Acum am reusit sa termin tot de scris si sa mananc niste painica prajita cu unt si gogosari si ceva sos de usturoi ...
Mai, cat despre sa nu credeti ca am prestat la greu... va dati seama ca a trebuit doar o repriza si tati a fost dus, pe somn... eu sunt exact invers ca voi, eu simt nevoia de mai mult..ma simt si eu iubita si dorita...Care ma intreba daca eu vreau sa zic ca metoclopramidul face lapte ? Da, asa este, dar trebuie luat de 3 ori pe zi si timp mai indelungat, cum nu mai iei, cum scade... la mine a scazut de tot....
Fetelor, ia iesit un furuncul la bogdanel , acum i dau cu ceva crema si dc nu erupe trecem pe ospamox....
Nicole, si al meu aproape inca de la inceput nu a vrut sanul drept, dar eu banuiesc ca nu la vrut pt ca de cand a supt prima data la dreptul nu a luat bine sfarcul in gurita si tragea si nu iesea nik.... dupa un timp a tras bine, dar el nu mai vroia deloc sanul, deabea reusesc sal pun la dreptul, daca mati vedea ce pozitii iau sal conving... il tin tot pe partea stanga, si i dau dreptul, sau stau intinsa pe pat pe partea stanga si suge din dreptul... acu il primeste si dc stau pe dreapta si ia din dreptul... la un moment dat mia venit ciclul, si cu o sapt inainte nu mai vroia sa suga deloc, si tot asa face si acuma mofturi cand sunt bolnava... ca norocul ca mai suge doar dimineata si seara cand e adormit...
puiutilor de:
Dana. M - CATINCA-MARIA
Deeapui - BIANCA
Fetele cu intalneala, sper ca vati simtit bine...
Laura, Simona, sanatate multa taticului !!! tinem pumnii sa fie totul bine azi sau maine (nu mai stiu cand ati zis)
Dana, si eu cand vom sta doar noi miam propus sa fac in fiecare weekend prajiturele, sau deserturi.... om vedea cum om sta cu timpul si cu resursele...
Eu pe printesa mea vreau sa o fac undeva cand o avea bogdanel vreo 2-2 jumate anisori, sa ma pot bucura de el mai mult, de copilaria lui, cine stie ce sarcina oi avea...
===============
Geta mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oameniui rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)