Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Inais aspiratorul nazal recomandat in articol e la fel cu ce ti-am aratat eu ca mi-am luat, doar ca al meu are in plus si irigatorul nazal. Eu cand l-am cumparat am zis ca mai dau 300.000 si am si irigator nu doar aspirator nazal electric si mi le-au aratat pe amandoua si trag la fel. Chiar am verificat sa vad cum trag si m-am gandit eu atunci ca e cam slab dar am zis ca probabil asa trebuie sa fie ca stiu ei ce fac! Si uite ce teapa mi-am luat ca am dat 2300.000 si sunt o mare porcarie. Il bag in nasul unde are clar sa zic un mucisor si cucu nu-l trage deloc. Si mie imi venea sa ma duc la ei la stand sa le zic ceva dar .........! Uite le ai aici pe amandoua: http://www. bebelusultau. ro/marca .php?marca=Petit%20Terraillon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Miss inca nu ii spalam ca abia a iesit din gingie...atnci cand mai cresc exista un fel de periuta care se baga pe degetul tau si ii cureti putin cu un pic de pasta speciala ptr ei

Ylari eu sunt la bb 2 si tot afon sunt la capitolul dinti...acum la Eli mi-a spus o vecina ca sapt asta o sa-i iasa dintisoru`

Fetele legat de infectiile la ochi eu zic sa le tratati...Cleo tu parca ai abonament din ala la Medlife...mergi la oftalmolog sa-ti dea ceva picaturi...nu-i normal sa se lipeasca ochisorul.
Si Cristi are pb saracu`...si am fost la oftalmolog si i-a dat niste picaturi, dar nesimtitu` de tac`su nu m-a lasat sa i le cumpar...nu a vrut sa-mi dea reteta...Acum o sa merg din nou cu el...fara tac`su! Ca iar ii curge infectie de la ochi. Cred ca e ceva alergie...ca primavara si toamna are pb...exact asa a spus si dr. conjunctivita alergica

Inais am vazut tortuletul...si mie imi plac cele facute...sunt mult mai proaspete! O sa ne sarbatorim si noi cu tort...dar la 6 luni...ca mami e la dieta!

Eu trebuie sa il iau pe Cri de la gadi zilnic si acum ca e frig trebuie sa merg cu masina....Saraca nu stiu cum mai merge...la cum conduc eu...mare minune ca nu am zgarita-o...Tati se uita daca e expirat casco inainte sa ma lase la volan...cica el face sport extrem cu mine la volan ...Cica ii e tare greu sa stea in dreapta...eu nu am pb!

Va pupam!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

mihaser, am avut in prima sapt conjuctivita. Posibil de la mine, sa fi avut io vreo infectie pe finalul sarcinii? Acu ca imi aduc aminte, ama vut candida, am luat tratament...
ei, deci conjuctivita aia eras clara, curgeau galben amandoi ochii, se lipeau 1de catva ori pe zi. Acum numai noaptea se rlipesc, dar nu e purulent asha, ci mai mult apos, si numai in anumite zile. Nu ash putea zice de ce. Uite, asta noapte nu a mai fo lipit ochiul. Sau azi dim.
oricum merg joi la control. A, si la fiecare control, dr mi-a zis ca e un canal lacrimal infundat (initial au fo amandoi, dar la 1 s-a dus cu masaj in nici 2 zile...la al 2lea uite ca facem 5 luni si uneori dreneaza, uneori nu). Dar oriocum, o sa intreb dr, daca e nevoie sa ne trimita la oftalmolog & la o proba. Nu ma ingrijorez tare, ca daca era infectie, se ducea si la celalalt ochi, cand e obosita, fiica mea se freaca cu miinile la ochi, apoi si le linge, etc. SI o cert sa se spele pe miini! dar ea face ce vrea ea

bravo tie ca conduci! de ani de zile imi zic: dau de carnet. Dau de carnet. Si nu am dat....ba ca nu am bani, ba ca nu am timp, ba ca mi-e frica, ba ca nu am chef. Din astea. Nu avem mashina, o mai ia tati de la firma, si o fol. cu varf si indesat , dar poa vreodata bea si el o bere.... sau mai bine nu, o beau io

fetelor, ca tot ziceti de torturi facute acasa. Pai io de aia nu slabesc!!!! ca cand ceva: inca o prajitura, tort, etc. Si de aia se ingrasa tati: cica le fac bune. Bine, ultima e o ratare, din motive ploioase de duminica, nu m-am dus dupa prune, si am pus un fel de gem, adica nu a ieshit cine stie ce. Culmea, tati mananca si asha. Dulce as fie. Cate talente face la mancarea regular, e pe dos la desert: curatsa tot ce e dulce.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

neata de la noi!!!multumim de cafea!!!buna buna!!!am pus si o lingurita de lapte praf!!!e mai buna!!!hihi!!!

vad ca povestiti de condus!!!eu am condus cand aveam 35 de saptamani si atunci in poligon!!!de atunci nik!!!ii tot zic lu' sotior sa mergem pana in poligon sa mai dau si eu o tura dar ...vb cu peretii!!!se teme sa ma mai lase la volan!!!si intr-o zi trebuia sa merg in lelalalt capat de oras la cosmetica la o pretena!!!si mi-a zis sa iau masina!!!la care eu"prefer taxi"!!!ma tem acu si nu stiu dc!!!!

cat despre fumat si slabit voi zice eu ca m-am apucat!!!asta e!!!na, nu am putut rezista!!!dar nu fumez decat de alea ca paiele!!!si numai pe balcon!!!cu geamurile larg deschise!!!si umblu la mine cu gel ptr maini!!!si apa de gura cred ca o sa-mi mai iau cu mine!!!sa nu ma sfaditi...da !!!

baimarencelor se deschide vremea sau mi se pare???ce ziceti de o iesire asa pe la 12???

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Mai si io conduceam cand eram gravi...si scoala tot atunci am facut-o...si examenul...cu texte de inima albastra ca nu mai vroiau aia sa ma programeze asa gravida in ultimul trimestru...Eu am casco, nu merg cu viteza, copii sunt in scaune sigure...asa ca indraznesc!

Cleo tu ai vrut sa prinzi sistemul asta nou pe calculator si cu intrebari din mecanica!

Despre fumat...mai bine grasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Inais aspiratorul nazal recomandat in articol e la fel cu ce ti-am aratat eu ca mi-am luat, doar ca al meu are in plus si irigatorul nazal. Eu cand l-am cumparat am zis ca mai dau 300.000 si am si irigator nu doar aspirator nazal electric si mi le-au aratat pe amandoua si trag la fel. Chiar am verificat sa vad cum trag si m-am gandit eu atunci ca e cam slab dar am zis ca probabil asa trebuie sa fie ca stiu ei ce fac! Si uite ce teapa mi-am luat ca am dat 2300.000 si sunt o mare porcarie. Il bag in nasul unde are clar sa zic un mucisor si cucu nu-l trage deloc. Si mie imi venea sa ma duc la ei la stand sa le zic ceva dar .........! Uite le ai aici pe amandoua: http://www. bebelusultau. ro/marca .php?marca=Petit%20Terraillon

Aoleu ce de bani...ma gandem eu ca sunt porcarii astea...eu pe aspirator am dat 20 de ron si tot m-am ofticat ca i-am dat degeaba...tot batista bebelusului rules!

Am pus poze cu copii
aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza si de la noi!
declar si eu o noapte linistita pana la urma. a avut o tentativa pe la 3:30, dar nu i-a mers. adica s-a trezit, i-am dat sa manance, am pus-o in pat si ea a inceput sa "vorbeasca", sa se intinda dupa jucarii. daca ii dadeam suzeta, o scotea din gura si o plimba din mana in mana (adica se juca) pana ii scapa din mana si incepea sa maraie. si a tot facut asta vreo juma de ora, deja incepuse sa maraie (sau sa isi cante nani-nani, nu stiu exact ce este) a somn. si atunci iar am invelit-o strans cu patura si a adormit in cateva minute.
asa ca, cleo, nu stiu la ce subiect ai scris tu despre infashat, nici despre ce anume infashat este vorba, dar eu am inceput sa aplic metoda asta de imobilizare din ce in ce mai des. pana la urma cred ca de asta ne infashau bunicile noastre, nu ca sa avem picioarele drepte.

si ca vorbitzi despre dulciuri, mancare si ingrashat.... mie imi place tare mult sa gatesc, mai ales sa fac dulciuri. aveam o perioada cand faceam in fiecare weekend(asta pt ca in timpul saptamanii nu am timp, ca as fi facut). dar apoi ne-a lovit si pe mine si pe tati nebunia cu cura de slabire. tati este chiar mai stresat decat mine ca se ingrasha. de ce, nu stiu, dar asta este. asa ca am incetat sa mai fac dulciuri saptamanal. acum fac numai la sarbatori, dar atunci fac de nu ma mai opresc. abia astept Craciunul, cu fursecuri, biscuiti, cozonaci si altele. asta pt ca de Paste am tras chiulul, pe motiv de burta la gura si bebe micmic.

cat despre shofat.... am stiut inca din copilarie ca o sa imi placa sa conduc masina. tot timpul eram atenta la semnele de circulatie cand mergeam cu tata cu masina, il intrebam ce inseamana. dar am tot amanat sa fac scoala de shoferi in romania, si uite ca am facut -o aici, unde am platit de m-a usturat si in.... cu toate astea, sotzul spune ca a facut cea mai buna investite. ii place foarte tare sa ne intoarcem cu masina de la petreceri, fara sa se jerfeasca el. pt mine oricum nu este o serfa, la un pahar doua de vin cat beau eu... le dau oricand pe intoarcerea cu masina acasa.

plus ca acum, cu doi copii, as fi moarta fara mashina. sotzul pleaca la 6 de acasa, eu raman cu amandoi. nu e departe scoala lui alex, vreo 15 min de mers pe jos, dar pe ploaie si mai ales pe vant nu este foarte placut. iar cand o sa incep sa o duc si pe teodora la gradi (adica in ianuarie), o sa fie si mai si.
bine, cumnata mea ar spune ca la un asa oras mic ne-am descurca foarte bine si cu bicicleta, asa cum fac majoritatea olandezilor. ei bine, eu nu stiu sa merg cu bicicleta. adica stiu, dar imi este frica. este ok numai daca este drumul liber, fara alte biciclete, fara masini. daca vad ceva in jurul meu, intru in panica.
asta este, de shofat nu am nici o teama, ba chiar iubesc viteza (ma rog, in limite normale, pana acum, in doi ani, nu am primit nicio amenda de viteza, iar sotzul, care cica conduce precaut, primeste aproape saptamanal; de, sunt mai smechera!), deci, reiau, nu am frica de shofat, dar imi este al nabi de frica de mers cu bicicleta.

aa, mint, imi este teama de shofat, dar in romania. pana acum nu am condus in romania, si nici nu cred ca o sa se intample curand, desi la anu' venim cu masina acasa. probabil ca este mult pana o sa fiu nevoita sa conduc prima data, dar mie mi se pare o jungla pe sosele, cel putin in bucuresti, dar nu imi este frica nici cu pitestiul.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Mai si io conduceam cand eram gravi...si scoala tot atunci am facut-o...si examenul...cu texte de inima albastra ca nu mai vroiau aia sa ma programeze asa gravida in ultimul trimestru...Eu am casco, nu merg cu viteza, copii sunt in scaune sigure...asa ca indraznesc!

Cleo tu ai vrut sa prinzi sistemul asta nou pe calculator si cu intrebari din mecanica!

Despre fumat...mai bine grasa...

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

mai, mi-e rushine. Tu gravida ai dat de carnet, umbli cu 2 copii, si io... ma cacai , macai, tzatzai..... gata. Ma apuc de cautat o scoala de soferi.
Si da, cred ca de aia am amanat, asteptam sistemu asta computerizat, ca mi-era mie lene sa scriu cu pixu, ca am cam uitat , numai la tastatrura scriu. Apropos de asta, cand am dat la master, acu 2 ani, am dat prba scrisa. Si dupa ce scrisesem toti o pajina, dam pajina sa incepem pe a2a, bombaneam: TASTUATTUUUURAAAAA!~!! ne dureau miinile
Al naibii putori.

P.S. un fost coleg de munca, lucreaza la firma de soft care le-a fdacut aplicatia online dat carnetu. Cica intrebarile si raspunsurile le-au bagat pilitistii. Si cica le-au bagat cu greseli !!! ca nici ei nu au carnet pe bune

povestea nashterii

Mergi la inceput

Banc tematic:

Un barbat facea cumparaturi intr-un supermagazin cu un carucior in care era
si baietelul sau de trei ani. Copilul plangea isteric. Barbatul impingea
alene caruciorul, spunand cu o voce linistita:
- Aproape am terminat, Adrian. Incearca sa nu plangi, Adrian. Viata o sa fie
mai buna, ai sa vezi. Iti promit eu.
Copilul plangea mai tare, dand din maini si din picioare. Ajunsi la casa,
barbatul zice:
- Incearca sa nu mai fii suparat, Adrian. O sa ajungem acasa curand.
Totul va fi bine, Adrian.
Copilul zbiera din toti rarunchii, aruncand produsele din carucior.
Casierita, impresionata ii spune:
- Domnule, este extraordinar cat de bland si calm ii vorbiti baietelului
dumneavoastra, Adrian!
- Pe baietelul meu il cheama Mihnea, eu sunt Adrian...

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Banc tematic:

Un barbat facea cumparaturi intr-un supermagazin cu un carucior in care era
si baietelul sau de trei ani. Copilul plangea isteric. Barbatul impingea
alene caruciorul, spunand cu o voce linistita:
- Aproape am terminat, Adrian. Incearca sa nu plangi, Adrian. Viata o sa fie
mai buna, ai sa vezi. Iti promit eu.
Copilul plangea mai tare, dand din maini si din picioare. Ajunsi la casa,
barbatul zice:
- Incearca sa nu mai fii suparat, Adrian. O sa ajungem acasa curand.
Totul va fi bine, Adrian.
Copilul zbiera din toti rarunchii, aruncand produsele din carucior.
Casierita, impresionata ii spune:
- Domnule, este extraordinar cat de bland si calm ii vorbiti baietelului
dumneavoastra, Adrian!
- Pe baietelul meu il cheama Mihnea, eu sunt Adrian...

povestea nashterii

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna si de la noi.

Am o groaza de treaba. Am intrat pt kofi. Multam Cleo

Sa va zic de aseara la oftalmlog. Din start ne-a zis ca e canal infundat, ca ar trebui desfundat si nu peste un an ci acum; cica daca lasi mai mult se nu stiu ce stenozeaza sau ma rog, poate confund cuvantul, ideea e ca trebuie facute mai multe interventii mai tarziu. M-a pus tare pe ganduri. Stie cineva mai multe despre operatia de desfundare canal? Cand ar fi ideal de facut? Mie mi-e frica de anestezie, logic.

Oricum... pana atunci, trebuie scapat de infectie, dr. a zis ca parca n-ar crede ca e pioceanic, i-a facut lui bibi niste spalaturi cu jdemii de picaturi si nitrat de argint de am plecat de acolo cu ochiul cat pumnul; da' curat. Mititelu nici n-a plans.
Mi-a dat 2 tipuri de picaturi sa-i pun alternativ, nu de pe antibiograma (culmea!) - Antibiograma is for the weak
Asa, mai mergem de 2 ori la nitrat de argint si om vedea. Oricum, m-a incurajat mult.

Miss mersi (misi, cum zice nepotica mea) intru sa vad ce si cum.

Cenia ti-am trimis PM.

Aoleu..m-am lungit, ce de treaba am, si acu' se scoaba Robescu.

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput