Gravidute prin FIV (23)
Raspunsuri - Pagina 9
LucaLuca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amzulica Luca - simt eu ca o sa fie bine de data asta, Dumnezeu ne incearca pe unii mai mult pe altii mai putini, ce bine ar fi daca am reusi fara sa trecem prin esecuri. Nu stiu daca stii povestea mea - sotul meu 0 spermatozoizi in ejaculat, taiat la biopsie de 3 ori si abia a treia oara am reusit. Mi-e frica sa respir - am mai spus. Spune-ne si noua ce e cu vila aia superba din link-ul tau, moamaaa ce misto e. Stii ca nasul meu este cetatean francez (desi roman) si este si arhitect. |
Stiu povestea ta, stiu si de cele 13 iad-uri si biopsii si tot si realizez deplin ce minune este baietelul tau. Sa stii ca nici sotul meu nu e departe ca experienta, el cu prima sotie a trait cinci fiv-uri si sapte iad-uri esuate, care i-au macinat iremediabil. Nici nu mai voia sa auda de fiv, se bucura ca vom putea adopta din Romania (caci in Fr nici macar adoptia nu e posibila: nu sunt copii de adoptat. deloc!), a acceptat un fiv de gura mea, pana una-alta, asa, sa nu zicem ca nu am incercat. Asa ca iti inchipui ce a insemnat pentru el sarcina pe care eu o obtinusem atat de usor, pur si simplu refuza sa creada. Iar cand in sfarsit incepuse sa se convinga ca i se intampla tocmai lui, ni s-a luat cel mai frumos cadou din lume...
asta este. a propos, marush, sterge-o din primul post de la gravidute pe cami30 - sarcina ei, din pacate, s-a oprit din evolutie... :(
vila din link e de vanzare. vreau/trebuie sa o marit (nu vreti sa stiti in ce hal ma seaca actuala criza!). nu cred eu sa gasesc clienti pe forum (de fapt, nici macar pe net, am facut site-ul intr-o noapte in joaca, si nici macar nu e terminat, dar l-am pus la semnatura sa mai iau cateva view-uri si sa capat ceva bonus la indexare), dar sa stii ca nu m-ar deranja. :) chiar, mamele de gemanuti, nu o vreti? e spatioasa! :)
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
carmendu spune:
aurel cris- multumim ca ai intrat sa ne saluti. in legatura cu infacol, am intrat pe infacol.co.uk si am citit acolo cam cat se dozeaza. o picatura la fiecare masa sau cand e nevoie. asa e?
rami- nu-ti mai face griji cu mancarea. nu e regula sa te indopi in sarcina si nici sa mananci cat pentru 2. eu am 34 de sapt (maine
) si m-am ingrasat 9 kg. mi se pare rezonabil. mananc 2-3 mese pe zi, nu ma indop si nu ma scol noaptea niciodata sa mananc. asa=mi cere organismul, dar e vorba si de vointa.
enni- felicitari pentru cei doi baietei activi. eu aveam pragatit nume de baietel, dar ma uitam dupa haine de fetita ![]()
important e sa fie sanataosi.
luca-
mi-e dor de zilele cu tine si cu catalina. iti doresc multa sanatate si te asteptam cat mai curand aici.
catalina- am inteles ca esti plecata in grecia sa te operezi. iti urez si aici multa sanatate si sa auzim ca incepi FIVul curand.
33+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
Marush spune:
Luca -Luna, nu am stiut de cami30.Nu mai spun nimic.....cuvintele sunt de prisos!
carmendu crede-ma nu tine neaparat de cat mananci, cred ca tine si de felul fiecareia!
La mine si-a spus f mult cuvantul repaosul la pat, dar de mancat nu am mancat mai mult decat de obicei...poate mai sanatos.si uite cum sunt la +27 kg!Asta e...probabil si atatea medicamente, nu stiu ce sa zic?
Macar asta sa fie paguba si bebelusii sa fie sanatosi si grasi!![]()
31+!

Asa crestem Noi!
PETRICIA spune:
Buna fetelor, eu sunt Petricia ma tineti minte ....am fost la FIv, dupa care m-am mutat la 'gravidute prin fiv',sarcina s-a oprit in evolutie si acum ma intorc din nou la la FIV.
Mi-am mai revenit, imi ling ranile, m-am ridicat de unde cazsem si .....uite-ma iar cu voi , cu sperante mari m-am hotarat pentru o noua incercare.
V-am citit in permanenta am vazut si pozele de la intalnire .....sunt super.
Am hotarat sa apelez la doamna doctor Dracea.
Acum ma intorc la fetele de la FIV, dar sa stiti ca nu scapati de mine....cat de curand voi veni iar LA GRAVIDUTE si de data asta .....pana la 40 saptamani.
Va pupic pe toate si va multumesc pentru incurajarile si sprijunul din perioada aceea NEAGRA.
Bianca B spune:
Kittyke nastere usoara 
Luca
da, ma simt norocoasa si nu contenesc sa multumesc lui Dumnezeu ptr asta, si in acelasi timp nu contenesc sa ma rog ptr sanatatea bebelui.
Rami gatesc cu putina sare, toti cei care mananca la noi isi mai adauga sare. Mi-am luat tensiunea ultima data acum 2 sapt si era bie. De mai bine de 2 ani si 1/2 ne-am schimbat foarte mult dieta iar eu mananc fooaarte rar preparate pe motiv ca sunt foarte sarate si pline de chimicale. E drept ca de cand cu sarcina uneori simt nevoia de a manca mai sarat. Nu stiu ce sa cred, chiar azi am citit pe net ca e normal sa se umfle picioarele in timpul sarcinii dar ca daca se umfla fata si mainile nu e bine - preeclampsia e denumirea in engleza a acestei probleme, caracterizata de tensiune ridicata si prezenta de proteine in urina. Luni imi fac programare la medic, caci deja imi fac griji si nu vreau sa stresez bebele.
Bianca
20+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
tuculucu spune:
salutare gravidutele mele dragi!!!
am intrat doar cateva minute, am scris putin mai mult la aspirante si promit sa intru din nou sa va povestesc totul cu amanunte. atunci va voi pune si poze cu piticii mei frumosi.
acum va pup pe toate, va multumesc pt urari si promit sa revin repede, repede.
maimi de mihnea andrei si isabela aurelia
carmendu spune:
tuculucu-bine ai venit. sa-ti traiasca mihnea si izabela si sa fie mancaciosi.
asteptam poze cu bebeii si sa ne povestesti cum a fost nasterea.
petricia=-cum sa te uitam, iubita. ma bucur ca ti-ai revenit si ca incepi din nou pregatirile pentru un alt fiv. sa fie intr-un ceas bun. te asteptam cu vesti bune. sa ne tii la curent.
34+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
Bianca B spune:
Tuculucu abia asteptam sfaturile tale. Sanatate la toti patru: bebici, mamica si taticu' 
Fetelor io inca ma surprind uitandu-ma la hartia igienica dupa ...
folosire. Dupa atatea ani de urmarire a petelor cred ca mi-a intrat in reflex
Iar atunci cand simt o scurgere ma si duc la baie la verificat. Oare o sa-mi treaca vre-odata ![]()
Seara frumoasa burtici 
Bianca
20+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
mihaele spune:
Buan fetelor sarcini usoare va doresc si bebei sanatosi si frumosi.
Va rog ajutati-ma si pe mine cu cateva informatii o prietena de a mea este insarcinata in luna a 4 a si bitestul si triplutestul iau iesit proaste in schimb la 3D nu sa vazut ca copilul ar avea ceva este disperata vrea sa faca amiocinteza stie careva cum se face se face anestezie, ce parere avezti sunt asa importante bitestul si tripultest? Va multumesc anticipat va rog sa-mi raspundeti cat de repede puteti este dsperata sraca nu stim cum sa o linistim .Mii de multumiri si va pup pe toate