Gravidute prin FIV (23)
Raspunsuri - Pagina 10
sima1 spune:
Mihaele exact prin aceasta problema a trecut si o prietena de-a mea.Analizele au iesit prost iar d3 bine.A plecat la Timisoara unde i-au recoltat lichid si totul a fost bine.A nascut o fetita frumoasa si sanatoasa.Are deja 2 luni.
6+

carmendu spune:
bianca- asta-i motivul pentru care eu folosesc numai hartie igienica alba.
fara flori, fara culori, fara nimic......
mihaele- DT si TT au doar valoare statistica. dar nici ecografia nu are valoare de diagnostic. depinde de indicatia medicului si daca pacienta doreste sa faca amnio in urma investigatiilor.
ce intrebi tu e daca se face anestezie la amnio. unii medici fac o anestezie locala cu spray, altii nu. depinde de dr.
interventia in sine nu e una dureroasa, dar e una riscanta (in functie de fiecare pacienta- cam 2% risc de complicatii).
un ac cam de 15 cm introdus in burtica, totul controlat ecografic. se scoate lichid amniotic in 3 seringi. dureaza cel mult 15 min.
multa sanatate prietenei tale.
34+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
mihaele spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru raspunsurile pe care nu leati data au contat enorm pt noi mii de multumiri si Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa aiba grija de voi si de bebei vostri va pup

si incodata mii de multumiri
Bianca B spune:
Fetelor io numai pot dormi de la 6 am
.Am avut musafiri pana dupa miezul noptii, la 1 eram in pat iar acum...pierd vremea pe net. Sper sa pot dormi macar o ora dupa-amiaza ca' de nu maine nu sunt buna de nimic la munca!
Duminica frumoasa
Bianca
21+ 
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Andrada.P spune:
Manumanu ai PM 
Petricia, Cami30 la Odisee nu ma mai prindeti dar va tin locuri la Mamici prin FIV!! Sper sa veniti cat mai repede!
Marush e clar ca legea despre care vorbeam acum cateva zile e ca sa ne inchida gura. Si eu ma gandeam sa ii dau in judecata. Ar fi fost usor pt ca sunt deja vreo 3 cupluri care au castigat si s-ar fi facut trimitere la cazurile respective. Daca insa se va promulga legea asta, va fi mai greu. Eu zic totusi sa ne mai gandim si poate incercam sa facem ceva impreuna.
Bianca
incepand de la punctie, nu exista sa merg la baie si sa nu ma uit pe hartie. Face parte din paranoia mea. Nici nu am apucat sa ma bucur de perioada fara cm. Am stat tot timpul cu sufletul la gura 
Tuculucu sa-ti traiasca!! Am citit postarea ta de la aspirante si m-am bucurat foarte tare, inca o data, pt tine!! Abia asteptam pozici si povestiri despre nastere si perioada de dupa.
Andrada
32+ 

Micky2007 spune:
Fetelor am si eu o intrebare la voi. De ce ma doare burta si spatele?
Am luat acum un no-spa sper sa imi treaca. Oare ma doare ca normal in perioada asta se apropia menstra?
Va pup pe toate.
Micky
7+

Andrada.P spune:
Fetelor, Aniast72 o veche si draga aspiranta la a 2-a sarcina acum, are mare nevoie de gravibinon!!! Daca aveti cumva, va rog sa imi scrieti PM!!
Carmen parca spuneai intr-un timp de un substitut pt gravibinon dar n-am fost f atenta ca nu ma interesa la momentul ala... Poti sa-mi spui, te rog, cum se numea? 
Andrada
32+ 

rami 73 spune:
Andrada, ar trebui dat anunt separat, ca subiect de sine statator, referitor la Gravibinon. Altfel nu au cum sa vada mamicile care au nascut, unde e cel mai probabil sa se mai gaseasca Gravibinon. Dar voiam sa-ti mai zic ceva, eu stiu, de exemplu, ca Tutu recomanda in loc de Gravibinon, Pregnyl, il consdera chiar mai bun. Acum depinde si pentru ce problema. Poate n-ar strica sa-l sune Aniast, sa vorbeasca cu el.
pozici 
rami
20+ 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
carmendu spune:
andrada- se numeste proluton depot. se gaseste in turcia, germania, ungaria.
multa sanatate prietenei tale.
34+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24
Andrada.P spune:
Rami, Carmen merci 
Fetelor v-ati uitat la stiri? Cica s-a propus in senat sa se revina la vechea lege pt concediu de ingrijire copil, cea cu 85% din salariu. Miercuri se voteaza, apoi merge la promulgat. Ministra muncii o sustine si spune ca sunt bani. Eu sunt fericita rau, rau, rau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ar intra in vigoare de la 1 ian deci am prinde-o toate!
Noapte buna!
Andrada
32+