Gravidute prin FIV (23)
Raspunsuri - Pagina 11
carmendu spune:
posibila indemnizatie. ![]()
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/concediul-de-maternitate-ar-putea-fi-platit-cu-85-din-salariu.html
34+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24
Bianca B spune:
Seara buna burtici!
Ieri am fost la o petrecere si ne-am intalnit cu un cuplu pe care il vazusem ultima data prin mai. Acum fata e insarcinata in 8 sapt (doar dupa 4 luni de incercari - fiecare cu norocul lui) iar sotul acesteia sustine sus si tare, cam cu disperare, ca vrea baiat si gata! Sotul meu l-a necajit toata petrecerea cum ca va fi fata! Si normal ca veni vorba de metode 'babesti'
de a afla sexul copilului: sare pusa pe capul gravidei (pe asta o stiam) si metoda acului (se inveleste un ac in hartie, de preferat in alta camera; daca gravida alege varful acului e baiat iar daca alege partea cu ureche e fata). Ne-am distrat pe seama acului de mi-au dat lacrimile. Am ales partea cu ureche spre fericirea sotului, care impreuna cu vara-sa sunt singurii, din toata familia, ce sustin ca va fi fata.
Ce mai conteaza, sanatos/sanatoasa sa fie!
Bianca
21+ 
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
carmendu spune:
ce faceti, fetelor?
ati amutit?
kitty, marush, andrada, mamumanu, julia, mirela, flori si toate celelalte fete, sunteti bine? 

34+
Victor
Marush spune:
Prezent
!
Ieri am fost la control, Tuseul a aratat ca sunt ok, monitorizarea la fel! Nu mi s-a intarit deloc burta cat am stat la monitorizare,...parca e un facut sa ma simt bine cand ma duc la Dr!
Azi merge sotul la dr Basca de la Gr. Alexandrescu sa vb despre probl celei mici, sa-i arate ecografiile! Facem un plan de bataie caci se pare ca trebuie sa fim pregariti pentru cand se vor naste!
31+!

Asa crestem Noi!
manumanu spune:
carmen,
... eu sunt bine, am mai scris cate ceva si la nov-dec... doar ca nu mai stiu ce sa mai fac cu mine
... nu mai am chef nici sa citesc, de fapt nici n-ammai dat peste vreo carte buna cam de multisor... nici de TV...stau singura-cuc in pat si vorbesc cu bebeii
... btw, acum am mancat o placinta si isi fac transferul de glucoza
... abia astept ziua de joi sa schimb semnatura!!!
manu
30+
+ 
AMR 6-7 SAPTAMANI!!!
carmendu spune:
asa fetelor, asa va vreau.
activitate.....
eu de-abia astept sa ma duc lunea vitoare la dr. nu-mi vine sa cred ca a trecut o luna de la ultimul control. pana acum mergeam din 2 in 2 sapt si acum mi-a zis ca am evoluat foarte bine si .."ne vedem peste o luna".
poate luni o sa vorbesc si despre programarea cezarienei, sau cel putin o sa vorbesc cu anestezistul sa vedem ce fel de anestezie imi propune
BTW, am pus cateva fotografii noi la semnatura.
manumanu, tu le-ai vazut. astept si de la tine cateva fotografii, cand vei termina camera si vei instala patutul.![]()
34+
Victor
valeria72 spune:
Carmendu suntem pe aici insa nu prea avem vesti.....stam cumintei in pat....si ne "certam" cu cei 2 bocanila din burtica care au zile in care nu stau locului o clipa si zile cand mamai lasav sa respir.
Manumanu .....sincer si eu m-am plictisit si mai am o gramada de stat in pat.
Andrada azi schimbam semnaturicile !!!!! Yupiiiii
23+

Cat de mari suntem
Asa crestem noi
Andrada.P spune:
Kitty cum maine pe vremea asta esti deja internata, declar ziua de azi ziua ta si scot agitatele. Noi iti tinem pumnii sa fie cezariana usoara si bebeii cu note ff mari. Abia astept sa ne dai vesti, poze si sa ne povestesti cum a fost! 

Carmen eu sunt binisor. Ma lupt cu contractiile. Maine merg si eu la dr sa programam cezariana. Sper ca vedem si colul. Ma gandesc ca in functie de asta o sa si programam... Am emotii! Mai am 3, max 4 saptamani si nasc! Ma trezesc de multe ori surprinsa ca mi se intampla asta (in sfarsit!!)
Marush sa ne dai vesti dupa ce se intoarce sotul de la dr.
Manumanu, Valeria si eu m-am plictisit rau in pat. imi vine sa stau pescaun macar si stau din ce in ce mai mult desi stiu ca nu e bine
Televizorul nu-l prea mai suport, nici in mood de citit nu sunt dar vorbesc o gramada la telefon, m-am mai ocupat sa-mi comand niste carti, mi-am facut o comanda si la Mothercare si mi-a mai trecut timpul... Iar ieri a fost o zi mare: mi-am facut bagajul de spital. De cand asteptam... ![]()
Bianca mi-am facut si eu chestia cu acum si la unul am apucat urechea iar la celalalt varful. Apoi, la verigheta mi-a aratat de 3 ori ca-s baiat si fata. Pana la urma dragii mei puisori au pasarici ![]()
Azi schimbam cu mandrie semnatura! A mai trecut o saptamana! AMR max 4! 

Felicitari kitty si Valeria pt schimbarea semnaturii!
Andrada
33+ 

Julia75 spune:
Carmendu, prezent si eu! Wow ce camera frumoasa o sa aiba bebe Victor! Fotoliu de alaptare as accepta si eu de la Mos Craciun cu cel mai mare drag, imi imaginez cat de comod poate sa fie. Sa stapaniti sanatosi totul. Felicitari pentru pozele reusite!
Andrada, imediat o sa ia sfarsit plictiseala, nici nu observi si deja nasti , sa vezi ce dor o sa-ti fie de pat si de butonat pe forum, 5 minute nu o sa ai. ![]()
Marush, ma bucur ca sunteti bine. Si eu ma duc maine la eco in sfarsit, n-am fost de 7 saptamani!
Micky, dureri de burta am avut si eu pana in saptaman a 10-a, cica de la stimulare, incet incet m-a lasat de tot. Spatele nu ma doare mai mult decat inainte de sarcina, am discopatie. Mirela (sper ca nu gresesc) are dureri de burta toata sarcina si doctorii nu stiu de ce dar bebe se dezvolta bine.
Tuculucu,
bebeii sanatosi si mancaciosi. Cum te descurci, cum a fost nasterea?
Kittyke, bafta maine, sa mearga totul ca la carte, si sa vii acasa cu bebeii sanatosi cat de curand! 
Julia
31+ 
kittyke spune:
Carmen Sa traiti semnez si eu condica numai ca am niste emotii de mor nici de forum nu mai am rabdare ![]()
M-am uitat la poze , super camera de bebe si mai ales pozele cu burtica si sotul imi plac enorm ![]()
Adevarat , eu de maine ma internez sper sa fie totul ok pana la capat azi am avut contractii mai dese si tensiunea s-a urcat
oare poate sa fie de la emotii?
Fetelor va multumesc pentru sustinere si cum ma intorc voi fi si eu langa fiecare mamica sa trimit energie pozitiva ++++++++++
Enni felicitari pentru baietei sa fie sanatosi si sa se nasca la termen 
Acum parca e sezonul baietilor ![]()
De Crisis81 stiti ceva ? A disparut si nu mai stiu nimic de la ea cum avanseaza sarcina ei , sper sa fie totul ok
Micki ce e cu tine ?? Ai nascut si nu ne dai vestea cea mare sau esti deja in spital ? Suntem cam aproape.......
Fetelor va pup si ne auzim cand ma intorc cu bebici 

kittyke
37 +

http://good-times.webshots.com/photo/2028518370103867285NRlWgD