Gravidute prin FIV (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Salutare burtici dragi!

Kittyke nu ti-o potem lua inainte! Mai ales ca suntem in inferioritate numerica. Abia astept vestile de la tine, sa ai parte de o nastere usoara.

Scuze ca nu am mai intervenit, v-am citit oricum tot timpul, dar am avut o perioada mai agitata...cumparaturi si cautari pt bebe, am avut si ceva de lucru pt cei de la serviciu...

In rest suntem bine, bebele este la fel de zglobiu si vorbeste la fel de mult (prin semne :)) cu mami si mai mult cu tati.
Ieri am fost la control, colul este ok pt sapt 35 + 3 z iar dl. dr a spus ca inainte de 01.11 nu vrea sa ne programeze la cezariana, teoretic dupa implinirea celor 38 sapt. (intelept nu?) Eu am o zi in cap planificata de mult (de fapt am visat ca aceea va fi ziua cea mare), dar nu o spun acum ... imi este teama ca nu-mi iese.

Fetelor, am vazut si eu aseara la stiri vestea cu indeminizatia si tare m-am bucurat, sper sa fie si aprobata.

BiancaB, la mine testul cu sarea a iesit facut la cateva sapt. de sarcina. Mama l-a facut, dar atunci nu am crezut-o.

Pupici multi la toate burticile,

Miki 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Cand vad cate burtici se apropie de pct culminant ma trec fiorii, sincer. Iar cand ma gandesc la cate sapt mai am pana la acel moment mi se pare o vesnicie, sunt din ce in ce mai nerabdatoare si mai emotionata. Doamne ajuta!
Kittyke nastere usoara si bebici de nota 10+

Bianca 21+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

kyttype toti trei!Va tinem pumnii pentru maine!Sa fiti sanatosi...m-au cuprins si pe mine emotiile!
Sa mai stai cu noi pana ne strangem mai multe..apoi fugim in gasca la SCUTECE!

Te asteptam sa sarbatorim!!!

31+!

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marush
Ieri am fost la control, Tuseul a aratat ca sunt ok, monitorizarea la fel! Nu mi s-a intarit deloc burta cat am stat la monitorizare,...parca e un facut sa ma simt bine cand ma duc la Dr!
31+!

Asa crestem Noi!

O cunostinta a patit ceva similar la testul antistres. Nu a vrut sa miste bebele nici in ruptul capului desi a mangaiat burtica, i-a cantat, s-a mai plimbat. Din momentul in care a ajuns acasa a inceput si bebele activitatea, mai ceva ca in zilele precedente. A sunat imediat doctorul care i-a spus ca cele intamplate sunt conforme cu 'Murphy's Law of Pregnancy'

Bianca 21+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

CARMENDU asa este i-am dat fetitei la nevoie cat a fost doza permisa,din pacate la Bianca nu a mers nimic.La un moment dat a mers mai bine dentinox,nu stiu daca este si in Romania.Camera lui Victoras este foarte frumoasa iar mami si tati sunt foarte frumosi in poze.
KITTY eu stiu ca din pacate CRISIS a pierdut sarcina iarasi,multa bafta maine,nastere usoara si recuperare rapida
ANDRADA sa inteleg ca ANIAST care a facut FIV cu ceva timp inainte mea este insarcinata din nou?Din pacate eu nu mai stiu de unde poate lua gravibinon.
la toate burticile

Cristina deBianca Maria(4.03.2008)

"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Kittyke - of ce emotii ... Doamne ajuta sa ai o nastere usoara si bebei sanatosi si frumosi. Iti tinem pumnii

Cami 19+
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Kitty, scot si eu agitatele, sa ai o zi frumoasa maine.

Cris, pupici Biancai.
Julia, asa este, eu sunt cea cu durerile de burta, deja m-am obijnuit cu ele. Cand prind 3 zile fara sunt o fericita. Bebe sa fie sanatos.

Gata, de acum ma apuc si eu de cumparaturi pentru bebe. Am luat deja cateva lucrusoare de la Mothercare, o paturica tare dragutza din Ikea, trebuie sa ma opcup de lucruri serioase: mobila bebe, carut etc.

Mirela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

kittyke- scot agitatele.
sa ai o nastere usoara si sa-ti vezi bebeii sanatosi.
asteptam sa ne dai vesti bune.
are cineva nr tau de tel sau poate il ai tu pe al cuiva sa ne anunti si pe noi?
multa sanatate, iubita.

34+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Fetelor, am inteles eu bine??? S-a votat legea mamelor??

31+!

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Aurel_cris Aniast e gravi natural, de data asta . Gravibinon a reusit ieri sa gaseasca la o fata inimoasa de pe DC. Biencuta si mamica!!!

Carmen frumoasa foc camera lui bebe Victor!! Am eu nr lui Kitty. O sa va dau cu siguranta vesti!

Marush au anuntat ceva ref la lege, astazi??? Eu stiam ca maine se voteaza in Parlament. Eu stau cu sufletul la gura. Daca s-ar vota ar fi absolut perfect.

Andrada 33+

Mergi la inceput