Gravidute prin FIV (23)
Raspunsuri - Pagina 8
Marush spune:
Amuzulica-pai da, dar acele femei (care croseteaza la TV)isi iau bona din prima zi , si li se pare usor!
Daca astia suntem, o tara de inculti si prosti care voteaza ca da nea "cutare " in campanie: 500 mii, pui congelati sau tel mobile!!
Nu vedeti, asta e si ideea:peste 20 ani sa fie muulti prosti pe care sa-i manipuleze ei cum vor! Tarani ale caror mame au trait fericite cu 8 mil, si au facut 3-4 copii ca sa traiasca din ajutor si alocatie!
Majoritatea cuplurilor care au venituri bunicele, au un credit-ca isi doresc mai mult decat o vaca-nu isi permit sa isi micsoreze veniturile considerabil!Si uite asa ajung sa amane momentul venirii copilului, iar cand se trezesc poate e prea tarziu SAU FOARTE GREU..ca trebuie sa recunoastem :varsta e si ea un factor cheie!
Hai ca m-aam descarcat si eu!
31+!
Asa crestem Noi!
LucaLuca spune:
Vaaai, naste Kittyke! :)
Kitty, tu (+nusy) ai fost primul fiv reusit urmarit in direct de mine pe forum, cu etape - punctie, ET, numarat zilele si tinut pumnii pana la bhcg... Si uite ca au tot trecut zilele si o sa ii tii curand in brate. Fericito!
Marush, si la semnatura ta ma uit cu drag pentru tine (si cu amaraciune - pentru mine), caci am avut punctia si ET-ul in fix aceleasi zile... Nu pot sa ma impiedic sa ma gandesc cum ar fi fost daca, care dintre noi ar fi fost sa nasca prima etc. Dar ...asta e viata.
Iti doresc si tie nastere usoara cand va veni momentul si, cum ziceam si pentru Kitty si pentru voi toate: sa nu uitati nici o clipa cat de norocoase sunteti, sa multumiti si sa va bucurati!
Va imbratisez cu drag!
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
kittyke spune:
Manumanu, Carmendu, Aurel Cris, Andrada sa dea DD sa fie bine pana la capat ca pana nu le vad pe bebei nu sunt linistita , inca mi se pare ca visez
Bonbonique felicitari pentru bebe cel rusinos lasa ca vine vremea si pentru a afla sexul , toate in timpul lor
Amzulica felicitari pentru flacaul cu " big balls" se pare ca va fi barbat bine dotat
Luca luca iar am plans un pic cand citesc despre voi ( cu Catalina) simt un nod in gat si vin lacrimile fara sa vreau... eram colege la inceput stiu toata amanuntele ce s-a intimplat si m-am implorat in mine sa nu se intimpla nimic rau si nu eram buna de nimic vreo 2 saptamani din cauza voastra , n-am inteles de ce s-a intimplat asa dupa ce ne chinuim atata sa obtinem bebicii nostrii ..dar asta e viata merge inainte ...
Esti inca foarte tanara plina de viata si optimism si sunt sigura ca a doua oara va fi bine la capat
Iti doresc multa putere si bebici care le doresti din suflet
kittyke 36 +
http://good-times.webshots.com/photo/2028518370103867285NRlWgD
rami 73 spune:
Marush, Amzulica, mare dreptate aveti, dar din pacate traim in Romania si sunt asa multe lucruri care ar trebui schimbate... unele de o importanta vitala. Nu stiu voi, dar eu una m-am resemnat ca nu voi prinde mari schimbari pozitive, nu ca persoana activa, cel putin. Iar prin prisma actualei crize economice (posibil sa devina recesiune, parerea mea), nu vad cum se vor petrece mari imbunatatiri, cel putin nu in viitorul apropiat sau mediu. Poate doar prin prisma campaniei electorale de la noi, dar si exagerarile vor fi platite scump, tot de noi, in viitor.
In fine, poate sunt eu pesimista... din pacate nu-mi fac iluzii sa pot sta mai mult de 6 luni acasa cu bebelina mea, poate doar daca am norocul sa alaptez mai mult, atunci da, voi face orice sacrificiu. Asa ca oricum nu voi consuma banii statului prea mult timp.
Azi am fost si eu la eco (simpla, nu morfologica) la musiu Albu si totul e f. bine. Bebelina are la 20,5 sapt. 380 g, lichid amniotic normal (deci e totul ok dupa amnio), placenta anterioara gradul 0 de maturitate si 21 mm, deci iarasi ok. Toate masuratorile sunt ok la coloana, cerebel, craniu, torace, abdomen, membre, cord. Colul are 37 mm, OI inchis, slava Domnului.
Ma asteptam sa fie mai maricica bubulina mea (cum a fost la tine, Bianca), dar e bine ca e perfect in grafic, important e sa fie sanatoasa, ca prea grasulina nici n-are cu cine sa semene. Si la mine a inceput sa fie mare activitate in burtica, e haioasa rau !
Da, Bianca, noi o sa nastem odata cu Adelina Chivu, daca totul merge bine, adica va fi ori zodia Varsatorului, ori Pesti. Eu mi-as dori sa iasa Varsatoare, ca sotul meu. Ar fi culmea sa nasc de ziua lui, pe 13 feb ! Bianca, incearca sa mananci mai nesarat. Tensiunea ti-ai luat-o ?
Fetele care sunteti cam la mijlocul sarcinii, voi ati abordat problema nasterii ? Ca pe 15 oct ma intalnesc cu Proful si ma gandeam sa-l intreb ce parere are, sau e prematur ? Mie sincer mi-e cam teama de nasterea naturala, desi nici cezariana nu-i asa o mare fericire. Dar banuiesc ca totul se va decide atunci, in functie de pozitia copilului etc.
Fetelor, ce sa fac sa-mi mai creasca si mie pofta de mancareeee ??? As sta nemancata toata ziua, efectiv nu-s normala ! Ar trebui sa rad tot, am vazut ca multe fete se scoala noaptea sa manance. Ma gandesc sa iau niste vitamine, dar astept intai rezultatele analizelor saptamana viitoare.
pozici
rami 20+
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
LucaLuca spune:
Of, Kitty. Numai bine ca intre timp, de cand am scris, am fost sa imi iau corespondenta din cutia postala, si am gasit un plic de la securitatea sociala, care ma anunta ca imi vireaza 1500E, prima de nastere... Mi-au dat lacrimile, m-am adunat de pe jos si am sunat, cu nodul in gat, sa anulez si numai bine ca am aflat ca banii au fost deja virati ieri. In loc sa le iau hainutze, va trebui sa ma ocup si de formalitati de returnare. ...Tare dureros.
Dar nu vreau sa va intristez si pe voi. Luati in seama ceea ce mi s-a intamplat mie (si Catalinei, si atator alte mii de femei) doar cat sa va faca sa nu uitati cat de norocoase sunteti.
Aveti mare grija de voi si de bebelusi.
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
rami 73 spune:
Amzulica, am uitat sa te felicit pentru macho din burtica !! Inceputul e f. promitator ! Cam ce soacra crezi ca vei fi ?
Luca Luca, lasa ca mai e putin si acus vii iar la Odisee ! Sigur optimismul tau te va duce catre o noua reusita, de data asta pana la capat ! Pup fata inimoasa.
pozici
rami 20+
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
miha2004 spune:
Kittyke ai o burtica superba ai, nastere usoara si stai linistita copii o sa fie frumosi si sanatosi
Mihaela 26+
amzulica spune:
Ramy - da' de ce ma intrebi ce soacra o sa fiu? Cu mana in sold si nemultumita vesnic na. Parca ma si vad ... Doamne fereste.
Nu cumva te gandesti la baiatul meu de pe acum pentru fata ta? Vezi ca si io sunt tot varsator respectiv 08 feb. si sotul meu 20 ian. deci ... sindrofie la comun tot suntem si vecini aici. A crescut bebelina ta maree. Ma bucur ca esti bine.
Luca - simt eu ca o sa fie bine de data asta, Dumnezeu ne incearca pe unii mai mult pe altii mai putini, ce bine ar fi daca am reusi fara sa trecem prin esecuri. Nu stiu daca stii povestea mea - sotul meu 0 spermatozoizi in ejaculat, taiat la biopsie de 3 ori si abia a treia oara am reusit. Mi-e frica sa respir - am mai spus.
Spune-ne si noua ce e cu vila aia superba din link-ul tau, moamaaa ce misto e. Stii ca nasul meu este cetatean francez (desi roman) si este si arhitect.
O urmaresc si pe Catalina si-i tin pumnii stransi, si mai am pe cineva la suflet a carei poveste ma face sa plang si azi - pe medamaya, mai stie cineva ceva de ea.
Cami 19+
http://community.webshots.com/user/amzulica
Ennni spune:
fetelor
Am fost azi la eco morfofetala, bebeii sunt bine, foarte activi, toate organele ok. Si.......................
amandoi sunt cu puta . Eu ma bucur cel mai tare ca sunt sanatosi, in rest nu conteaza. Si mai e o chestie, nici cum nu gaseam nume de fata sa-mi placa. Eeeee, acum s-a rezolvat problema. Voi fi soacra cu 2 nurori, sper sa nu patesc ca soacra cu trei nurori
Un are 215 g, celalalt 285 g, colul 58 mm.
kittyke foarte frumoasa burtica. Sa ai o nastere fara complicatii si bebei sanatosi.
amzulica felicitari pt flacau.
tuturor
Eni 18+
Ennni spune:
Am uitat sa va spun. Cica "placenta praevia centrala a primului fat". Dr. a spus ca nu trebuie sa ma speriu deocamdata, ca de cele mai multe ori placenta se deplaseaza pe masura ce creste sarcina, doar sa fiu atenta sa nu fac efort fizic. Dureri sub burta sau sangerari nu am avut si nu am deloc, dar parca totusi m-a pus pe ganduri. La voi cum e sau cum a fost? Eu sper sa fie bine, nu vreau sa ma gandesc la ceva rau, desi am citit cate ceva despre placenta praevia si nu prea e de bine daca ramane asa.
Eni 18+