Gravidute prin FIV (23)
Raspunsuri - Pagina 7
carmendu spune:
bombonique- bafta azi la DT.
kittyke- off, ce putin a mai ramas. sa mai stea bebeii pana la 38 de sapt. ce burtik rotunda ai. frumoasa, fara vergeturi.
33+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
aurel_cris spune:
Buna frumoase gravidute
Acum un an pe vremea asta ma luptam si eu cu contractiile,cu frica de a nu ajunge pana la capat...dar am ajuns,am si trecut de termenAbia asteptam sa nasc,sa imi tin bulinuta in brate,stiti ca acum ma apuca dorul de burtica uneori...Ma uit la Biencuta cum creste si parca as vrea sa stea timpul in loc,sa ma bucur cat mai mult timp de dragalaseniile ei.Hai ca va plictisesc cu prostiile mele,ce vreau sa va spun este ca incet incet o sa ajungeti pana la capat ca si mine.Sarcinile astea artificiale sunt mai dificile,o stim fiecare pe pielea noastra dar merita tot sacrificiul.
Va pup cu mare drag pe toate,pup burticile si sarcinii cat mai usoare
XRYXYA ce baietii scumpi ai,sa iti traiasca si sa fie sanatosi
KITTYKE ce putin a ramas pana la marea intalnire,nastere cat mai usoara iti doresc
CARMENDU am sa ma uit eu daca mai am prospectul la infacol in engleza si il scanez sa ti-l dau.Nu stiu sigur ma uit zilele astea.
Cristina deBianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
amzulica spune:
Kittyke - ce-am auzit de la dr. ca deja s-a stabilit data cezarienei pentru 16 octombrie? 2 Balantze adik? Ce emotie ...
Gata si ecografia mea - era o mare miscare prin burtica, desi nu simteam mai nimic - mi s-a spus ca asta pentru ca sunt mai lata in solduri - mare minune fetelor. Bebe avea ditamai co..le (pardon)statea cu ele in sus deci e clar - baiat 100 %. Ba isi punea mainile pe cap, ba intindea picioarele, ba se scarpina pe la tampla, are 259 g, inghitea lichid amniotic. Colul meu a ramas inchis - Doamne ajuta in ciuda constipatiei mele maxime - si are 4,5 cm.
M-am mai linistit.
Cami 19+
http://community.webshots.com/user/amzulica
Andrada.P spune:
Marush ce au spus de indemnizatie? Mie mi-a spus Ciarli aseara ca vor sa ne dea 2 mil in plus pt al 2-lea copil. Adica 8 mil in loc de 6!!!! O porcarie!!!!
Manumanu felicitari pt prefix si saptamana!! Stiu ce inseamna! Sa te vad cand schimbi de la 36 la 37!!!
Kitty
aurel_cris multumim pt incurajare!! Speram sa-ti calcam pe urme si sa nastem la termen... mama si Biencuta
toate burticile!
Andrada 32+
rubia spune:
andrada eu am inteles ca se da cate 8 mil per copil.
Daca inainte se dadea 6 mil per nastere si 2 mil alocatie copil akum cica s-ar da 6+2 mil per copil
rubia spune:
daca am gresit mea culpa ,stiti cum e daca nu sunt direct vizata n-am fost foarte atenta
Bianca B spune:
De luni imi simt picioarele umflate si de azi parca si mainile. stiu ca e normal in sarcina dar parca nu ma asteptam asa curand
Am uitat sa va spun ce a descoperit sotul: duminica seara eram la calculator si numai ce-l aud strigandu-ma, ma duc fara chef in camera si imi zice sa ascult interviul lu' Chivu. Si uite asa aflu ca nevasta acestuia e insarcinata si ca va naste cam in aceeasi perioada cu mine si rami (cu ajutorul lui Dumnezeu). Era asa de incantat si mi-a parut bine ca aude pe cineva strain vorbind atat de deschis despre burtica Caci mi-e frica sa nu se simta 'pe din-afara' sau nebagat in seama, nu din partea mea, ci din partea cunostintelor si rudelor care nu mai contenesc cu povetele, intrebarile
Bianca 20+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
bombonique spune:
Buna bimineata dragelor!
Ieri am fost la DT (eco + analiza sange).
Am fost la cl Gynia, o clinica de care v-am mai zis ca e super!
Dr a fost deosebit!
L-a sucit pe bb pe toate partile!
Ne tot arata funduletul, dar inca nu am vazut nimic!
Azi imi vor trimite pe mail rezultatele de sange. Mi-a facut si 4d! se vedea carnita pe el!
Parca era un film, iar protagonistii erau alte persoane!
Nu pot sa realizez inca ca mi se intampla chiar mie toate astea!
Poate si voi ati avut cam aceleasi stari! (sau am luat-o eu razna)
Mi-a zis sa continui cu Duphaston in loc de utrogest.
Astept rezultatele!
Pupici tuturor!
Bq 12+
Marush spune:
Andrada am prins si e f putin...Dar intr-adevar nenorocitii au facut o lege care acum a trecut de Parlament sa ne inchida gura:
-6 mil sarcina unica
-8 mil sarcina gemelara
-10 mil tripleti si multipleti
...La care se adauga alocatiile aferente.
Erau insa familii,in studio, hotarate sa dea statul in judeca!
Si o proasta, nu stiu ce era, cred ca in Min.Muncii, care il asculta pe un tatic ce spunea ca ei trebuie sa cumpere:3 pachete pampersi, 3 caciulite, 3 etc,etc...La un moment dat reportera o intreaba "retoric", pe madam, Da ce sunteti asa mirata ca toate trebuie sa le cumperi in trei exemplare, doar nu credeati ca le pui la toti trei o caciulita in cap!?(SAU CEVA DE GENUL ASTA!)
Se uita ca o VACA!!
Si noi vrem sa facem ceva in sensul asta..sper sa avem timp si nervi, si sanatate!
Fetelorazi noapte nu am putut sta deloc pe stanga.Imi amorteste piciorul undeva din zona ovarului, pana jos! Acum stau pe dreapta si tot ma sacaie o amorteala!
A mai patit cineva asa?Oare bebita mea care e tare jos, sta pe vre-un nerv?
31+!
Asa crestem Noi!
amzulica spune:
Marush - daca pe mine ma dor deja fesele de atata suceala, daramite pe tine. Noaptea trecuta nu am prea dormit nici eu bine, au inceput bocanelile in burta si se pare ca are bebe activitate de noapte(in timp ce ta-su dormea ca Mos Martin)
Fetelor in ceea ce priveste faza cu gemeni, tripleti, etc., mie si pentru un singur copil 8 mil total mi se pare o crunta bataie de joc. Bine ... ca stiu si persoane care castigau 4 mil. sal. si acum sa stea linistite acasa cu 8 mil. 2 ani este parfum de fericire ... dar muuulte dintre noi castigam salarii duble, triple, etc, la care platim impozit, CAS, etc. si ajungem sa stam acasa pe o asa suma mi se pare ca traim un cosmar. Nu voi fi cu nimic mai presus eu care am par alb in cap de cat am invatat de exemplu decat o tipa care si-a propus de ex. sa faca copii anul asta, s-a bagat vanzatoare la paine din timp si si-a rezolvat problema. Fetelor - sper sa nu fi jignit pe nimeni insa in celelalte tari din UE femeile insarcinate primesc si 100 % salariul ... probabil ca nu pe 2 ani ci mai putin dar si asa ar fi o varianta.
In ceea ce priveste gemeni si tripleti ... efortul este enorm de a face fata cu 2 si 3 copii in acelasi timp. Unde sunt femeile alea grozave din Parlament care stiu sa trimita emailuri sa le votam ca sa ne sustina si pe noi? In loc sa croseteze si sa imparta muraturi mai bine ar pune mana sa faca niste copii sa vada cum e sa cresti un singur copil ca poate asa isi pot imagina si cum e sa cresti 2 sau 3.
Na ca m-am enervat.
Cami 19+
http://community.webshots.com/user/amzulica