Gravidute prin FIV (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Kittyke - ouch ce burta ai, frumoasa si maare .... nu mai mare decat Xrysya . Xrysya ma intrebam daca aveai tripleti cum erai? Glumesc na. Cine stie ce elefant m-oi face si eu cu baiatul meu, chiar daca este unul singur. Ma uitam la Nicoleta Luciu, modificata complet ...
Kitty - ma gandeam cum erai ultima oara cand te-am vazut, sotul meu a ramas surprins cand i-am zis ca ai gemenei. Parca ieri anuntai reusita si uite ce a trecut timpul. Daca reuseam si eu de la primul FIV azi ne tineam de mana.

Ramy - azi ma duc la dr. Manuela Neagu care imi urmareste sarcina. Kitty - nu cu dansa ai si tu cezariana? Doamne ajuta, ce emotie.
Iar pe 21 octombrie deci peste o sapt. si ceva am morfofetala si eu cu dr. Albu. Deci nu ma duc la 3 ci la 2 Bineee ca io m-as duce in fiecare zi. Cand am mers la medicul de familie am cerut la asistenta un stetoscop ... dar n-am auzit nimic, radea de mine na.

[red]Valeria ... nu merge cu altceva deocamdata. Ce musli ce alea alea. Voiam sa-i chem pe aia cu vitanja alaltaieri. Sper sa mearga cu prune in continuare ca supozitoarele ... asa cum am mai spus ... ma oripileaza introducerea de diverse in ... motiv pentru care si utrogestanul il iau oral nu vaginal si asta de la 20 de zile de la ET, chit ca dupa, am figura de drogata si chef de dans si devin f. pozitiva.

Cami 19+
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

kittyke ce burtica frumoasa ai!!!!!

Tinem pumnii pt cezariana si pt bebei, sa vina sanatosi pe lume!!!

22+

Cat de mari suntem

Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

manumanu-multumesc pentru compliment.si mie imi este asa drag de ei,wawwww.da mai mult cand dorm.au inceput de o saptamana sa doarma de la 10 seara pana dimineata la sapte.deci noaptea toata lumea doarme.dar ziua..... un circ e.bine,mai doarme si ziua dar tot timpul vor sa vorbesti cu ei.adika nu mai fac nimic.asta e.pana la urma ce carut ai luat?dublu sau tren?te si sanatate multa.si la bibilici de la burtik
valeria-2 baietei si tu.sa vezi ce or sa te caute fetele pe la usa eu abia astept
carmendedu-eu ma descurc cu ei usor ca am o prietena care sta la mine de cand am nascut si imi e de mare ajutor.dar cum se descurca ei cu mine?ca iam inebunit,toata ziua ai smotocesc sii schimb si le fac coafuri.asa imi place sai pupacesc ca deja can ma vede stie cei asteapta si se opreste imediat din plans.ce or zice;ce mama nebuna nea dat dumnezeu
infacolic nu am folosit dar nici nu stiu ce e.banuesc ca e ceai pentru copii.nu,eu nu le dau decat kindertea de la milupa.da nu le place lor ceai.lapte sa fie,si ala cat mai mult.ar manca non stop daca se poate,dar cum nu se poate,trage la suzeta la greudaca vrei poti sami trimiti prospectul prin email si til traduc.bine,nu eu ca sunt cam analfabeta la scrisul lorstiu doar sa vorbesc nu sa si scriu/citesc
julia75-ce baiat mare si frumos o sa ai si matalutainca putin si abia astept sal laudam si pe printul taumultam frumos
kyttie-ce burtik frumos am vazut.waww si fara vergeturi,si cu copii babani.te-a okrotit doamne doamne bine.ai pielea buna,ca eu sunt dantelata toata.da de ce te baga la 36 de saptamani daca ai poti duce mai mult?nu merge pana la 38?aaaa,am inteles,ti sa facut dor de ei si vrei sai tii in brate.pai atunci sa incepem sa tinem pumnii si fara enotii.totul o sa fie bine

http://www.flickr.com/photos/pedakui/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

F. frumoasa burtica ta, Kitty ! Si nu mi se pare exagerat de mare pentru gemeni, e numai buna.

pozici

rami 20+

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

MErci fetelor pentru complimente toata lumea zice ca nu se vede ca as fi graviduta cu gemeni dar am un " noroc" sunt inalta 1.74 cm si o talie lunga si cred ca sunt asa intinsi in toata burtica dar nici eu nu ma asteptam sa nu apara vergeturi sau macar o linie de graviduta aaa si inca ceva toata viata mea am facut gimnastica si aerobic ( din hobby ) poate ca conteaza si asta

Rami da o sa nasc la Giulesti cu doctorita Neagu prn cezariana

Amzulica da cu dr. Neagu o sa nasc

Xyrsya saptamana viitoare voi avea 37 de saptamani si cezariana va fi pe la 38 de saptamani ca nu e bine sa se lasa pana la 40 de saptamani mai ales la gemeni Tu cate saptamani ai avut cand s-au nascut baietii?

Vai fetelor ce gasca buna s-a adunat pe acest forum dupa atatea urari de bine trebuie sa fie bine la capat

Acum incepe ploaia de nasteri suntem vreo 5 fete care in anul asta vom naste

kittyke 36 +

http://good-times.webshots.com/photo/2028518370103867285NRlWgD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

kyty felicitari pentru burtica! Sper sa arata si a mea la fel de bine...vad ca pana acum nu au aparut vergeturi! TU CATE KG AI LUAT PANA ACUM!
Eu cred ca sunt in top cu 25 kg
Cat te-ai gandit sa dai dr?Oare tre sa le dam dublu??La neonatolog inteleg sa dam dublu , si din cate am inteles o sa fie 2 moase..dar la dr?
Ai terminat camera bebeilor?? Ne pui si noua poze?
Iuca , bine ai venit!

31+!

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Ennni si mie la fel imi este foame non-stop, cum ma trezesc cum mananc, sticsuri, orice.
Julia75 ai dreptate sa nu ne mai plangem, ca asa este, am asteptat momentul asta ani de zile. Si eu tot asa alung starea de voma cu mancatul non-stop. In curand am sa ma fac ditamai
valeria72 stai linistita in pat ca asa cresc mari bebeii.
carmendu multumim pentru primire.
rami73 stiu ca trebuie sa ne obisnuim. Eu mananc ca ma doare stomacul, dar pot sa mananc nu orice, dar este ok cu mancarea.
Va pup pe toate.

Micky 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Kitty, nu-mi vine sa creeed cum a trecut timpul!!! Ai o burtik minunata! Sa-ti dea Dumnezeu sa nasti usor si bebeii sanatosi si voiosi, alaturi de parintii lor!

Marush, Andrada

Si eu am schimbat azi semnatura (si prefixul!!!!)... am pus si AMR, parca mi-a mai venit inima la loc. Stau tot in pat 95% din timp, dar e totul OK, bebeii sunt tare miscareti. Incep sa se adune si lucrusoarele, am facut comenzi peste comenzi, mai am cateva produse de igiena de luat (imi trimit mama si sotul in misiune)...

felicitari fetelor noi, parca si eu acum mergeam cu emotii la primele eco!!

manu 30+ +

AMR 6-7 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

xrysya, ... am luat carut ca al tau, azi am primit mesajul ca l-au trimis cei de la care l-am comandat. Abia astept sa-l "umplu" ...

manu 30+ +

AMR 6-7 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

fetelor , mamici de gemenasi...dati pe TV- realitatea, se discuta despre indemnizatie!

31+!

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput