Gravidute prin FIV (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Ralou ieri la 5 saptamani si 3 zile nu am avut activitate cardiaca,iar embrionii i-am vazut.

Data trecuta la 4 saptamani si 3 zile erau departati in uter,ca si cum ar fi cei doi embrioni introdusi.Ieri erau foarte apropiati si doctorul sunea ca s-ar putea ca un singur embrion sa se fi divizat si vor fi intr-un sac.O sa vedem la urmatorul ecograf.Fetelor eu sunt tare speriata.Voi ce ziceti?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Kittyke, ce putin mai ai. Incep sa am si eu emotii. Tin pumnii stransi sa decurga nasterea fara probleme.

Mirela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raloucoutza spune:

Carmendu , multumesc pt raspuns
Sima 1 , nu ai de ce sa-ti faci griji. Daca unul s-a divizat in 2 inseamna ca sunt gemeni monovitelini si vor semana f mult (la infatisare cel putin...)
Totusi, cati saci embrionari a vazut? pt ca daca a vazut 1 sac si doi embrioni atunci asa e ! sunt 2 in acelasi sac.Eu asa cred.
Oricum, nu ai motive de ingrijorare. Stai linistita si gandeste-te la lucruri frumoase.
pupici
ralu 6w 0d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Kittyke, wow, esti pe ultima suta de metrii! Weekendul urmator o sa ti bebeii in brate? Ce frumos. Nastere fara probleme iti doresc! Ai bagajul, camera bebeiilor pregatit?
Iuca, bine ai venit, ne bucuram pentru fiecare reusita, noi stim ce inseamna. Sarcina usoara!
Xrysya, ce mari si frumosi s-au facut baietii!
Micky, si eu am avut stari de voma pe care alungam cu mancatul non-stop, n-am vomitat pana la urma niciodata. Daca ma plangeam la sotul asa de bucuros era , imi zicea ca doar asta asteptam de 8 ani, nu?
Amzulica, hai ca ma alatur si eu cu un singur bebe sa nu te simti in minoritate.
Sima, felicitari pentru cei doi bebei.

Julia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

In primul rand bun venit noilor gravidute, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.

Amzulica incearca si cu Activia musli si capsuni la mine dupa 4 zile a inceput sa functioneze.

Rog fetele sa nu se supere ca scriu asa rar dar tare greu mai sciu din pat, insa va citesc incontinu

22+

Cat de mari suntem

Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Felicitari si bun venit noilor gravidute si felicitari maxime!
Celor pe ultima suta de metri mult curaj si nasteri usoare si bb-i dragalasi!
Eu sunt cu un morcov pt azi la DT!
Sper sa nu ma panichez aiurea!
Maine intram in sapt 12, teoretic, practic dr zicea ca bb e mai marisor. (cu cateva zile)
Azi sper sa avem confirmare!
Va pup cu drag.

Bq 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Mirela, Julia , Bonbonique va multumesc pentru urari sper sa fie ok totul va fi nastere prin cezariana am emotii de mor.....dar abia astept sa tin in brate bebelasii mei

Xyrsya baietii tai sunt foarte dulci cred ca esti in sper sa fiu si eu in curand

am pus niste poze cu burtica la 36 de saptamani

kittyke 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Si acum vin pozele

kittyke 36 +

http://good-times.webshots.com/photo/2028518370103867285NRlWgD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Bun venit noilor fete si sarcini fara probleme !

Kitty, o sa fie totul foarte bine, ai sa vezi !!!(am ei ru emotii pt. tine Nasti la Giulesti, nu ? Cu cine ?

De fapt in curand urmeaza mai multe fete la nascut, o sa fie ca un schimb de generatii.

Amzulica, stai linistita draguta mea, ca nu esti singura cu probleme la "mansarda", chiar daca nu stau in casa. Doar ma stii ce excesiv de prevazatoare sunt. Cred ca o sa ma duc la toate eco, da, pentru ca la Albu nu e morfologica, e doar eco obisnuita si vreau sa vad ce mai zice, la prof ma duceam oricum la control, iar la Iosup ma duc pt. eco morfologica. Tu la cine mergi maine ?

Ralucuta, nu stiu la ce tip de ecograf ai facut tu eco, ca in functie de asta se vede si activitatea cardiaca sau nu. Oricum, la ce bhcg ai, stai linistita !
Intreba cineva la cat se face ecografia morfologica - ideal e la 22 sapt, dar se poate si la 21, 23 sapt.

pozici

rami 20+

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Fetelor va multumesc mult la toate ptr primirea calduroasa si sper din tot sufletul sa fie bine pentru toate pana la capat.
Kittike ce burtica frumoasa ai. Abia asteptam sa vad o burtica mai mare cu 2 puiuti. Iti doresc si eu nastere usoara si copii sanatosi.
sima eu zic ca e inca devreme la 5 sapt si 3 zile ptr activitate cardiaca. Eu stiu ca pe la 6-7 sapt le putem auzi inimioara. La mine la eco de 6 sapt si 5 zile le-am auzit inimoarele.
amzulica ma bucur mult ca te-am regasit aici.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

11+

Mergi la inceput