Gravidute prin FIV (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Buna dimineata dragelor!
Azi noapte am simtit niste usoare intepaturi in burtica. Nu puternice, dar suficiente sa ma panicheze si sa nu ma lase sa dorm.
Eu cred ca sunt dureri de ligamente si nu vreau sa cred ca sunt de la bb.
Daca ati ma patit careva dintre voi asa ceva, va rog sa-mi comunicati si mie! PLS!

Bq 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

bombonique, da, si eu am avut si inca mai am intepaturi sub burtik si pe laterale mai ales... dr mi-a zis de la inceput ca sunt ligamentele si uterul care se intinde... nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi... doar daca devin ff puternice sau f persistente, cred...

manu 31+ +

AMR 5-6 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Merci mult Manumanu!
Intr-adevar sunt mai mult pe laterala si in spate!
Sunt de fapt ca niste intepaturi de ace!
Sper sa nu fie nimic in neregula.
Dar vor tine mult aceste intepaturi?

Bq 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Buluna felicitari!! Sper ca la urmatoarea eco sa auzi 2 inimioare batand! Cat despre hiperstimulare, poate da dureri mari. Si eu am avut intr-o seara dureri de am crezut ca mi s-a torsionat ovarul. Din fericire au trecut cam in 20 min. Cum ovarele revin la dimensiuni normale abia prin sapt 16 cand se stabilizeaza valoarea hcg-ului, va trebui sa fii atenta, sa nu te apleci brusc, in fct de cat de mari sunt ovarele sa incerci sa dormi pe spate, sa nu faci efort fizic, etc. Ovarul meu a avut 12 cm, am avut si ascita asa ca am fost super-precauta mai ales ca am istoric de torsiune de ovar. De luat nu am luat nimic. Oricum, ce e important, hiperstimularea nu afecteaza bebeii!

bombonique intepaturile pe care le simti sunt normale daca nu dureaza mult. Sunt dureri de ligamente asa cum spuneau si fetele si o sa le tot simti. Nu trebuie sa te ingrijoreze!

Bianca eu m-am hotarat, si mi-am facut si (auto)terapie, sa ma cred puternica si sa nu imi fie teama de ce va urma Sper sa si reusesc. Deocamdata sunt optimista. Stiu ca o sa mi se schimbe viata cu totul dar de 3 ani incoace am facut tot ce mi-a stat in puteri pt asta, asa ca imi asum schimbarea si sper sa ma acomodez usor.

Andrada 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Va pup, fetelor !

Kitty, ai niste copilasi super voinici ! Refacere usoara si te asteptam cu impresii, mamico !

Nusyca, si noi am facut tot 9 ani de casnicie si tot pe 16 oct ! Acum mi-am amintit ca noi aveam aniversarea in aceeasi zi ! Te pup si abia astept sa ne prezinti testul pozitiv !

Andrada, joi, pe 16 oct. am facut si eu eco morfologica de 22 sapt. la dr. Iosup, unde m-am intalnit cu draguta de Aniast, care venise si ea pentru eco de prim trimestru. M-am bucurat ca hematomul aproape i-a trecut, iar ea era in al noualea cer, Iosup i-a zis ca o sa aiba fetita de data asta !
Tu cum mai stai cu contractiile ? La mine in ultima vreme s-au cam indesit, din pacate...inca n-am trecut pe gynipral, dar mult nu cred ca mai am. Tu iei in continuare, nu ? Practic odata luat, inteleg ca nu-l mai intrerupi pana la sfarsit, nu ? Insa stii ce am constatat, indiferent ca stau numai in pat sau am usoare activitati (stat la birou, condus etc.), am acelasi nr. de contractii ! Chiar nu stiu cum ar fi bine sa procedez...colul deocamdata e inchis si acceptabil de lung (3,7 cm).

Buluna, bine ai venit si sedere placuta pana la 40 sapt. !

Fetelor, am facut si eu morfologica de 22 sapt. si am vazut si fatuca fetitei e haioasa foc, i se vad si sprancenele ! Dr. mi-a zis ca daca eram mai hidratata se vedea si mai bine. Gura nu se vedeau prea clar parea ca e larg deschisa , probabil tocmai servea "masa" In alta poza se scarpina de zor la tampla, era mortala !

pozici

rami 22+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Buluna, bine ai venit la Gravidute, sarcina usoara si bebei sanatosi iti doresc! Si mie mi-a durut burta de la stimulare o luna intreaga zi de zi, durere ca la menstra, eu am luat no-spa numai cand incepea durerea, si trecea dupa 20-30 de minute. Sa bei mult lichid ca sa se elimine cat mai repede hormonalele cu ce te-au indopat, trece si perioada cu dureri si bebeii cresc fara sa fie afectati. Ai grija de tine!
Rami, cred ca cea mai fericita zi a gravidei e cand mergem la cate un eco si pentru cateva momente vedem pe bebe, ne insoreste toata ziua. Tu unde ai vazut pe bebeii lui Kittyke, sunt poze pe undeva si eu nu vad?
Carmendu, ai mai cumparat ceva frumos pentru camera lui bebe Victor?
Flori, nu ne dai nici un semn de viata?

Julia 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ANDRADA 33 de saptamnii,incet dar sigur mergeti inainte
MIRELUStu ce mai faci?
RAMI pup mamica,imi pare rau ca sau indesit contractiile

Cristina deBianca Maria(4.03.2008)

"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris

Mergi la inceput

Fetelor pe Prima, la emisiunea lui Teo, se vorbeste despre legea mamalor!

Andrada 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Buluna felicitari inca o data si bine ai venit.

Fetelor eu azi am vazut la ecograf doua inimioare intr-un sac embrionar.Deci suntem bine.Chiar zicea doamna doctor de la ecografie ca asa frumosi gemeni la 7 saptamani nu a mai vazut de mult.Asta ma incurajat.Sper si ma rog lui Dumnezeu sa ai nasc frumosi si sanatosi.Dar....mi-a vazut un hematon nu in uter ci aproape de ovarul stang.Voi ce ziceti ?Ie periculos?Ie problema mare?Cu doctorul nu am mai reusit sa vorbesc dupa ce am iesit de la ecografie.Imi facuse si el ecograf dar nu mi-a zis nimic de hematom ,sau nu mi s-a tradus.Iar d-na care ne traduce ,cam traduce ce vrea ea.Doctora de la ecograf nu mi-a spus nimic doar cand am iesit afara cu pozele in mana mi-a spus d-na care traduce de hematom,dar detalii nimic.La 5 saptamani l-am intrebat pe doctor ce ma sfatuieste in legatura cu serviciul ca stau 3 ore in picioare? Ar fi mai bine sa stau acasa? si el mi-a raspuns ca nu,sa merg linistita la servici.Voi ce ziceti?Din cauza hematomului ar trebui sa stau acasa in repaos? A mai avut cineva hematon dar nu in uter langa bebe?

7+

Mergi la inceput

Fetelor am vorbit cu Kitty si era tare, tare fericita si emotionata pt ca in urma cu o ora alaptase pt prima oara A spus ca nu poate descrie ce a simtit. Mi se facuse pielea gaina ... S-a refacut dupa cezariana si ii e mai usor acum iar bebeii sunt foarte bine si bine ingrijiti! Era multumita. Va pupa pe toate! O sa vina ea cu mai multe amanunte cand se intoarce acasa.

Ramica am vorbit si eu azi cu Aniast si mi-a spus ca v-ati intalnit
Imi pare rau ca s-au indesit contractiile. Asa s-a intamplat si la mine DESI am inceput imediat sa iau gynipral. Nu-mi dau seama cat de eficient e gynipralul. Poate ca daca nu as fi luat ar fi fost si mai dese... Nu stiu... Nu stiu nici daca se ia pana la sfarsitul sarcinii. Parca mi-a spus ca urmeaza sa le opresc dar nu-mi aduc aminte ca eram pe masa cu sonda de transvaginala si ma ustura ca La sfarsitul sapt asteia merg iar la dr si intreb. Ref la pozitie, eu simt oaresce ameliorare daca ma ridic si fac cativa pasi in sensul ca sunt mai putine cand sunt in picioare sau pe scaun.
Aaa, am intrebat daca gynipralul face rau bubulicelor si mi-a spus ca in nici un caz nu face bine si ca il pot ajusta singura fct de frecventa contractiilor. Ca atare l-am redus de la 1/4h la 1/6h de vreo saptamana. Slava Domnului ca am mai putine si mai usoare de atunci.

Aurel cris maine intram in sapt 35 Trece timpul! mamica si printesa!

Andrada 33+

Mergi la inceput