Gravidute prin FIV (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Cred ca am inteles singura ca hematomul nu se face in uter.Al meu are 2,22 cm pe 1,16 cm.Stie cineva sa imi spuna ce am de facut in cazul asta?Va multumesc.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Rami, haioasa bebelina ta nu? abia astept si eu s-o vad pe a mea. Saptamana asta merg la eco morfo de trim 3, la Herghelegiu. Contractiile sunt nedureroase? Ca cica nu-i bai daca-s asa. Oricum gynipralul se ia doar cand e nevoie (ca si tratament sau spot la cate o durere mai puternica care nu trece cu nospa) nu inseamna ca daca incepi sa-l iei trebuie sa continui pana la sfarsit. Eu de ex nu mai iau.
Aurel_Cris, eu sunt mai bine acum. De vreo 2 saptamani n-am luat mai mult de 5-6 nospauri pe toata perioada. N-am mai avut asa o perioada buna toata sarcina. Doar ca am fost la dr mea de FIV si se pare ca mi s-a scurtat colul, e de vreo 2,5cm (era cam de 3 cm de la inceputul sarcinii), in schimb era inchis bine, asa ca ea zicea ca daca nu apar contractii n-ar trebui sa-mi fac griji. Abia astept sa trec de saptamana 32 sa fiu mai linistita. Ce face Bia?
Andrada, mai ai asa putin...nu-mi vine sa cred ce-a mai trecut timpul. Acusi ai sa te bucuri de bebelici.

Mirela 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Sima - repaos la pat cu no-spa si supliment de progesteron. Trebuie sa ai mare grija. De la hematom fie sangerezi fie se absoarbe. Mai bine sa se absoarba. Eu am avut la inceputul sarcinii decolare si hematom. Am facut si gravibinon. Am avut noroc si s-a absorbit.

Cami 20+
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Amzulica, Katykaty, Carmendu, Sima1, Rami 73, Julia 75, Andrada, va multumesc din suflet pentru primirea facuta si pentru ca mi-ati raspuns. Ceea ce ati spus m-a mai linistit.
Inca nu stiu daca cele 3 pastile NO-spa ce trebuie luate in fiecare zi fac rau bebeilor, dar o sa incerc sa nu le mai iau decat la nevoie. O sa beau activia pentru a combate constipatia si o sa stau cat mai linistita. Ma gandesc ca si astea au fost cauzele. Dr. Zadori nu prea este de acord cu NO-spa, decat in caz de forta majora.

Liana, Micky2007 ce mai faceti? Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

FETELOR AVEM UN NOU CAPITOLcap.24

32+!

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput