Gravidute prin FIV (23)
Raspunsuri - Pagina 19
carmendu spune:
ioana, daca burtica ei arata de 9 luni e foarte probabil sa aiba ascita (lichid in abdomen) . asta se poate face de la hiperstimulare (ovarele se maresc). poate incearca o ecografie mai performanta. poate la bucuresti. mult noroc cu gravibinonul si sa ia si progesteron.
34+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24
Bianca B spune:
Seara buna gravidutelor.
Io abia acum am reusit sa citesc cele scrise in acesta sapt, am muncit ca un erou si am dormit ca 2 eroi
asa ca nu mi-a mai ramas timp si de altceva ( pardon, ptr
sacrificai cateva minute din somn)
Katykaty sarcina usoarasi la termen si bebici sanatosi
Carmen, prietena Ioaneitugs, trebuie sa fii optimista, multa sanatate 
Kittyke
felicitari mamico
sanatate la toti si abia asteptam fotografiile ingerasilor
De doua sapt ma tot gandesc la racituri de porc iar azi le veni ceasul
asa ca la racituri adunarea dragutelor
Somn usor si sa visati cu ingerasi 
Bianca
21+ 
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
nusy spune:
Kittykie: felicitari,draga mea,sa-ti traiasca cele doua minuni,sa fie sanatosi si sa va bucure intreaga viata! Ai nascut exact pe 16 octombrie, data casatoriei mele(anul asta am sarbatorit 9 ani!).Asa ca...tot avem ceva in comun...daca,la inceput,aveam aceeasi data a punctiei(deci aceeasi varsta a sarcinii),acum vom sarbatori amandoua data de 16 octombrie...ce chestie! 
Andrada,Mirelus:un
special de la mine!
Tuturor gravidutelor le doresc sarcini usoare,fara probleme si bebei sanatosi la termen!

Nusy
Bianca B spune:
Io credeam ca dupa ce trec de jumatatea sarcinii ma voi linisti dar parca sapt asta m-au apucat si mai rau 'tremuricii' Ptr 2 zile chiar ma panicasem, nu stiu de unde sau de ce dar ma tot gandeam sa nu se intample ceva rau cu bebe caci mult mai e pana sa-l tin in brate. Doamne ajuta. Parca nu mai am rabdare si ma tot gandesc cum o fi, oare voi sti cum sa-l alaptez, spal, ingrijesc, oare voi fi o mama buna? Mi-e inima cat un purice!
Cred ca toate gravidutele gandesc la fel, mai ales cele la prima sarcina.
Abia astept sa-mi tin copilasul mult dorit in brate.
Duminica frumoasa burtici 
Bianca
22+ 
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Mirela_1 spune:
Nusy
, iti tin pumnii stransi, tare m-as bucura sa vii cu o veste buna. Si felicitari pentru data de 16.
Bianca, si eu mai trec prin perioade de panica, de vina-i si drumul lung pe care l-am parcurs pana aici si hormonii...las' ca ajungem toate cu bine la 40 sapt.
Mirela
30+
buluna spune:
Buna mamicilor. Ma bucur ca am ajuns si eu printre voi
. 

Sa va spun despre mine: dupa un FIV nereusit (cu hiperstimulare) la dr. Zadori, pe cel de-al doilea l-am reusit. Am 20 zile de la ET si ultima menstra am avut-o pe 11 septembrie. Ajutata de Micky2007 pe care o
am aflat ca am 5 sapt si 5 zile.
Avand beta mare si ne avand sangerari deloc am crezut ca am 2, dar am fost la eco, ieri. S-a vazut un punct mai bine si unul mai putin bine. Eu nu am vazut saculeti sau embrioni
. Dr. a zis ca cel mic poate sa nu se dezvolte.
Dar am o problema: am avut de 3 ori dureri ingrozitoare de ovare, cred ca de la balonare sau nu stiu, dar durerile erau de nesuportat. Am si lesinat odata.
La eco s-au vazut si ovare f mari. Am primit NO-spa 1x3/zi ca sa nu mai apara dureri pe care dr. le traduce ca fiind contractii.
Ati patit asa ceva? Si mie de ce nu mi-a zis nimic de saculeti si embrioni?
Va multumesc pentru ca ati citit, iar daca aveti timp si puteti sa-mi raspundeti va
. De fapt va pup oicum pe toate.

Mamicilor care ati nascut, primiti o floricica de la mine
.
amzulica spune:
Buluna - si eu am lesinat o data la serviciu dupa testul beta - eram tot asa in luna mica de sarcina. M-a apucat o durere ingrozitoare de burta si in drum spre WC am simtit ca mi se face rau - m-am asezat in scaun si acolo mi-a cazut capul intr-o parte de am speriat si colegii. Tot de la ovare a fost cred - dupa ... n-am mai avut nimic. De la durere imi scazuse tensiunea - eu sunt si cam "rea" de durere.
Cami
20+ 
http://community.webshots.com/user/amzulica
carmendu spune:
buluna- bine ai venit si o sarcina usoara si la termen.
durerile mari pe care le ai sunt de la hiperstimulare (daca spui ca ai vazut si ovarele marite, asta e cu siguranta). nu vreau sa te sperii, dar si eu am avut dureri ingrozitoare care semanau cu niste contractii dar si cu niste dureri de ciclu. cam vreo 3 sapt le-am avut. nospa e frectie.... si aveam ovarele de 8,5 cm (in mod normal sunt cam de 2 cm)
acum, la varsta asta a sarcinii se vad doar puncte. pe la 6-7 sapt o sa poti auzi si bataile inimii ![]()
multa sanatate si te asteptam cu vesti bune.
35+
Victor
pozele noastre
carmendu spune:
amzulica- ti-am vazut fotografiile. sunteti frumosi amandoi.
35+
Victor
pozele noastre
Katykaty spune:
Buluna bine ai venit. Felicitari si iti doresc sa ai o sarcina usoara fara probleme. Eu zic sa stai linistita pana la urmatorul eco. La primul eco si mie mi-a zis ca am doi saculeti unul mic care probabil e oprit din evolutie....dar la al 2-lea eco erau amandoi saculetii aproape identici ..care pulsau acolo de mama focului....asa ca stai linistita pana la urmatorul eco. Despre durerile de ovare nu stiu ce sa spun...poate ar trebuii sa stai un pic mai mult pe acasa linistita si relaxata.
8+ si