Gravidute prin FIV (23)
Raspunsuri - Pagina 18
amzulica spune:
Raloucutza - eu am luat 10 zile vitamina E pentru ca aveam o decolare si pana acum am iesit ok la ecografii. In plus tot astfel de chestii apar si-n prospectul pentru ovulele polyginax pentru secretii aiurea si le-a luat cu brio si kittyke si eu. Precum vezi la Kittyke copilasii sunt ok. Deci daca doctorul prescrie asa ceva stie el de ce prescrie.
Cami
20+ 
http://community.webshots.com/user/amzulica
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Kyty felicitari mamico!
Marush, Julia75 si LucaLuca prietena mea - Carmen, graviduta cu gemenele va multumeste frumos pentru sfaturi si a spus ca o sa intre si ea sa vorbeasca mai multe cu voi. Acum inca nu se simte in stare si nici nu stie cum, si unde sa scrie, asa ca m-a rugat pe mine.
Lorelai_lorelai Carmen i-ti multumeste frumos pentru gestul tau!
A facut rost de grabivinon si maine o sa-l faca pe primul, are sangerari de trei saptamani si nu i-a spus nici un medic sa faca repaos total la pat. Acum o sa stea cuminte la pat, insa nu i-a vazut nimeni nici un hematom la eco si in aceste conditii, e bine sa faca grabivinonul???
Si soarele va zambi de dragul tau 
carmendu spune:
ioana- gravibinonul nu e neaparat pentru hematom. el se administreaza pentruu sustinerea sarcinii. are doza foarte mare de progesteron, iar progesteronul in sine nu poate sa-i faca rau. poate in paralel sa ia si ovule de progestron (oral- pt ca sangereaza).
eu am avut 2 runde de sangerari. una la 6 saptamani. tratament: 6 utrogestan/zi (3 dim, 3 seara) si 2 doze de gravibinon (1 la 3 zile) si a doua runda de sangerare din sapt 14 pana in sapt 19. tratament 6 utrogestan oral. in ambele cazuri s-au vazut hematoame la eco. repaos la pat si gandire pozitiva.![]()
multa sanatate prietenei tale.
34+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24
Ioanatugs spune:
Carmendu multumesc, o sa-i transmit tot ce mi-ai zis!
Ideea e ca, ea e putin speriata de acest Gravibinon, pentru ca a luat doar ce i-au recomandat medicii pina acum si se ganseste sa nu faca mai rau. Dar o conving eu maine sa-l faca, mai ales ca se gaseste foarte greu si ca l-a primit de la o fata, care a vrut sa fac un gest frumos si sa ajute pe cineva care are nevoie. E si mirata de solidaritatea noastra a fetelor de pe forum si bucuroasa in acelasi timp ca v-a gasit!
Mirela_1 spune:
Ura! am schimbat si eu semnatura.
Kitty, felicitari mamico de gemenasi, sa fie sanatosi, mancaciosi si pupaciosi. Si sa va bucure toata viatza.
Julia, asa e, mai sunt 2 luni si un pic si sunt convinsa ca dupa ce se naste bebe scap si de durerile de burta.
Ioana, multa sanatate prietenei tale, sa aibe grija de ea. De ce nu-i spune dr ca a facut rost de gravibinon si sa-l intrebe daca poate sa ia? In felul asta sta si ea linistita.
Mirela
30+
zisaCami spune:
Kittyke Felicitari! Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi in viata! Si sa va umple sufletele de bucurii! 

23+ 
Inimioara mea
Radu Costin

Marush spune:
Ioana sa stea linistita prietena ta! Si eu am facut gravibinon, 1/saptamana..ce-i drept nu sangeram dar aveam contractii!
Si inca ceva, dr la care face ea eco, are aparatura buna? Poate nu e asa bun ecograful, nu stiu ce sa zic, trebuie sa fie o explicatie pentru aceasta sangerare!
Mai bine ar incerca si parerea altui medic ! Nu e de glumit!
32+!

Asa crestem Noi!
Ioanatugs spune:
Carmen a cerut parerea medicului din Craiova care ai urmareste sarcina si bineinteles ca i-a spus ca daca are Grabivinon sa-l faca de urgenta. Pe urma dr. ei s-a justificat, ca nu i-a scris reteta pentru asa ceva, stiind ca nu se mai gaseste in tara, dar daca a gasit sa faca unul pe saptamana. Azi noapte a avut dureri de burtica si din nou sangerari mari, insa dimineata cum a primit Grabivinonul l-a si facut pe primul si acum sta in pat. Fetitele ei sunt monovitelini si chiar mai mari pentru varsta sarcinii si medicul ei a zis ca poate asta e cauza sangerarii. Ea are 18 saptamani, iar burtica ei arata de 9 luni. Ea a avut doua ovocite, au rezultat doi embrioni de 8 celule, cat. A1 si s-a prins unul singur, care mai tarziu s-a divizat si au rezultat cele doua fetite. In iunie cand am facut FIV am fost 6 fete, am reusit doua, la mine s-a oprit din evolutie la 5 s si la ea a evoluat foarte bine sarcina. Acum ma rog pentru ea si-i doresc sa-si vada fetitele dupa cele 9 luni de sarcina. Ma gandesc mult la ea si deaceea scriu aici, ca s-o ajut cumva. I-am transmis sfaturile voastre si va multumeste frumos!
Micky2007 spune:
Kitty felicitari pentru bebei, sa iti traiasca si sa fie sanatosi. Ce frumos trebuie sa fie. 

Micky
8+