Gravidute prin FIV (23)
Raspunsuri - Pagina 15
miki01 spune:
Kittyke Doamne Ajuta sa fie totul bine! 

Bombonique, testul cu sarea, din cate stiu eu, se face asa: intr-un moment pe care tu nu-l intuiesti, o persoana de langa tine presara putina sare in capul tau (fara ca tu sa banuiesti macar) si in urmatoarele momente daca tu duci mana la gura - este fetita daca o duci la nas - este baietel. Cam asta, dar sfatul meu este sa nu te bazezi 100% pe el, eu nu am crezut-o pe mama nici o clipa (eram in sapt 10 cred), dar s-a intamplat sa fie asa. ![]()
AndradaP, cred ca vom naste aprox in acelasi timp si dupa noi Carmendu! Vor fi 2 sapt cu 4 bebei nou nascuti. Of Doamne, cat am asteptapt clipele astea!
Ref la legea cu indeminizatia de crestere copil, aseara Lavinia S a spus ca se va aplica pt toate mamele aflate in concediu sau care vor intra in concediu incepand cu 01.01, asta insemana ca se aplica si mamelor care acum primesc doar 600 lei si mai au de stat acasa pana la 2 ani.
Miki
35+ 
Julia75 spune:
KatyKAty, felicitari pentru reusita, sarcina usoara fara probleme iti doresc si eu! Nu fi speriata, vezi cate gemeni avem pe aici si toata lumea e bine, bucurate de sarcina, nu te gandi negativ. Cu teste nu te stresa iti va zice medicul ce ai de facut. Ai grija de tine, fara efort fizic!
Ioanatugs, nu stiu ce sa zic de prietena ta, dar nu-mi suna bine deloc. Daca nici medicii nu stiu, ce sa mai zicem noi? Sanatate ii doresc si sper sa se opreasca sangerarea misterioasa.
Kittyke, hai cu bebeii sanatosi!

Eu am fost ieri in sfarsit la eco, am vazut pe bebe, s-a intors cu capul in jos, are 1780 gr, colul ok, placenta ok, iarasi l-a masurat docul si e ok, a iesit cu o saptamana mai mare, acum DPN apare pe 8 decembrie, m-a speriat doctorul ca si in noiembrie si in decembrie cate 10 zile va fi plecat din oras, parca vad ca nasc cu un necunoscut. Docul meu mai tot timpul e plecat, m-a "linistit" ca oricand nasc sunt 4 medici de garda, daca chiar el nu e. Incet ma cuprinde panica, pai doctorii aceea de garda n-o sa aiba idee cat m-am chinuit eu pentru acest bebe si sa aiba grija mare, pentru ei va fi o rutina, o nastere oarecare. Vom vedea ce noroc o sa am eu cu doctorii.
Bombonique, ce asteptati asa nerabdator, fetita sau baiat? Conteaza, sau sunteti numai curiosi?
Mirela, lasa ca nu mai ai mult si nasti , sa speram ca atunci te lasa si durerile de burta, daca bebe e ok asta conteaza.
Flori, unde ai disparut? Sunteti bine, da?
Julia
31+ 
manumanu spune:
Andrada,
... ma bucur ca e totul in regula!! Mai e asa putin...
katykaty, si eu sunt pacienta dr Chicea si iti impartasesc parerea despre el&echipa! Iti doresc o sarcina cat mai usoara... eu m-am bucurat foarte mult cand am aflat ca o sa am gemeni, desi stiam ca nu va fi usor. Acum, cu ajutorul lui Dumnezeu, ma apropii de final...trebuie multa rabdare. Oricum, noi vom fi aici si apoi la mamici prin Fiv, te vom sustine pana ajungi si tu acolo!
manu
31+
+ 
AMR 5-6 SAPTAMANI!!!
manumanu spune:
julia, felicitari pt bb grasunel!! Abia astept si eu sa-i vad la eco sapt viitoare!
am schimbat semnatura!!!
manu
31+
+ 
AMR 5-6 SAPTAMANI!!!
raloucoutza spune:
KatyKaty bine ai venit printre noi , felicitari pentru gemenei , sa fie sanatosi si sa ai o sarcina usoara .
.La cate sapt le-ai auzit inimioarele?
Maine merg si eu din nou la eco. Sper sa ii aud si eu inimioara!
Cred ca sarcinile noastre sunt cam de-o seama. Cum te simti? Ai greturi?
va pup pe toate 
ralu
7sapt.
valeria72 spune:
Katykaty- bine ai venit cu cele 2 inimoare. sa stai aici pana la termen.
Kittyke- facem galerie pt tine sa vina pe lume bebeii tai sanatosi si papaciosi 

Doamne fetelor ce putin mai aveti si va tineti comorile in brate. Sunt cu ochii pe voi ca poate trece si la mine timpulmai repede
Eu ma pricopsisi si cu o infectie urinara asa ca acum iau si ampicilina ca nu erau suficiente tonele de pastile pe care lr luam....
23+

Cat de mari suntem
Asa crestem noi
bombonique spune:
Merci de sfaturi!(cu sarea

)
Eu sincer am asteptat copil!
Nu conteaza ce va fi!
oricum va avea aceleasi drepturi in casa!![]()
Suntem doar curiosi! Ei, bineinteles ca pot rabda pana se va vedea. E asa o simpla curiozitate (cred eu fireasca). Si mai am o pb. Daca e baietel nu stiu ce nume sa-i pun! La fetita am stiut de cativa ani! (si nu ma voi razgandi) Dar la baiat...
Voi de unde va inspirati?
Cand ma gandesc si eu la un nume, mai aud 10 bebelusi in jur cu acelasi. si trebuie sa fie un nume f scurt! am eu fixul meu (avem numele de fam f lung)
Pupici!
Bq
12+
amzulica spune:
Bombonique - mie doctorita mi-a spus ce este de la 10 sapt. si 5 zile - mai ramanea sa se verifice daca asa este si s-a verificat si pe parcurs. Acum cand ne-am intalnit la 19 sapt. si mi-a spus iar ca este baiat i-am reamintit ca stiu deja tot de la ea, si a ramas surprinsa ca s-a verificat - mi-a spus ca alea 5 zile au contat enorm. Mi-e mi-era indiferent dupa cat m-am chinuit desi nu ma vedeam in stare sa fac un baiat.![]()
Cami
20+ 
http://community.webshots.com/user/amzulica
Marush spune:
Ioana legat de prietena ta, eu as fi zis ca in cazul asta dr. ar fi trebuit sa dea gravibinon sau inlocuitor! Fetelor voi ce credeti?
Amuzulica
s-a rezolvat!
Valeria stai linistita,..eu am luat la antibiotic.....de m-am saturat, ca nu am reusit sa scap de o scarboasa infectie cu E Coli,..inca mai sper insa sa nu mai iasa in secretia de col-luni am dat iar proba dupa alt tratament cu antibiotic!
Julia felicitari pentru grasunel,..pe 29 avem si noi o noua ecografie!
Carmendu in general de unde ai facut cumparaturile? Noi am incercat sa luam de pe net dar ceea ce vrem noi nu au pe stoc
!
Am vrea salteluta de infasat si cadita in mod special.
A fost sotul la dr. Basca sa discute despre hidronefroza..tipul f grabit i-a spus ca e f frecventa aceasta malformtie a rinichiuli, ca dr.ii sperie pacientele si ca "mamica" trebuie sa stae linistita si sa duca sarcina cat mai mult. Oricum el nu are ce sa faca acum, si ca investigatiile trebuie facute dupa ce se naste bbita..ca ne vedem atunci!
32+!

Asa crestem Noi!
manumanu spune:
marush, noi am luat cadita de la ikea, iar salteluta de pe bimbomarket (dar de aici am comandat si carucior, sterilizator, suport pt bb in baie, ca sa profitam de tx de transport - cca 40 de euro). Saltelute am vazut pe bebelusultau (punct ro
), la fel ca pe bimbo, dar ceva mai scumpe... insa daca comanzi doar astea, mai bine din Ro, ca parca in bucuresti transportul e gratuit.
manu
31+
+ 
AMR 5-6 SAPTAMANI!!!