Gravidute prin FIV (23)
Raspunsuri - Pagina 14
bombonique spune:
Miki01 imi zici te rog si mie care e faza cu sarea?
nu mai am rabdare pana la eco!
Sapt trecuta ma facut DT si, degeaba, l-a tot sucit dr, nu s-a putut vedea nimic!
Bq
12+
Andrada.P spune:
Katykaty felicitari pt gemenasi!! Sa ai sarcina cat mai usoara si bebelici sanatosi!! Daca le-ai vazut deja inimioarele nu cred ca e nevoie sa faci mai mult decat eco si analizele pe care ti le va indica dr tau!
Fetelor sunt fericita rau ca a trecut legea de Parlament. Sper ca Basescu nu o sa o opreasca!!! 

Diseara o sa va dau si vesti despre Kitty. Oricum, cezariana o are programata pt maine dimineata!
toate burticile!!
Andrada
33+ 

Marush spune:
katykaty felicitari bine ati venit printre noi....ma ocup imediat sa fiti pe prima paginuta!(NE SPUI SI UNDE ATI FACUT fiv?)
Stiu ca nu avem voie dar macar virtual sa sarbatorim ca s-a votat legea mamelor!

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!

31+!

Asa crestem Noi!
carmendu spune:
miki- multumesc pentru complimente.
se pare ca eu urmez dupa tine. eu sper sa mai am o luna. vedem luni ce zice dr.
andrada- tie cand ti-a zis dr ca vin fetele?
katykaty- bine ai venit cu cele 2 inimoare. sa stai aici pana la termen.
kittyke- facem galerie pt tine sa vina pe lume bebeii tai sanatosi si papaciosi.

de catalina mai stiti ceva? a venit din grecia? cum a decurs operatia?
34+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24
manumanu spune:
katykaty, bine ai venit! Ai facut fiv la sibiu? Ce multi gemenuti pe-aci!!! Dumnezeu sa-i ajute pe toti bebeii nostri sa vina pe lume sanatosi!!!
kitty, 

manu
30+
+ 
AMR 6-7 SAPTAMANI!!!
Andrada.P spune:
Fetelor am vb cu Kitty. Avea emotii mari si era cam dezamagita de faptul ca, nemaifiind locuri la gravidutze, au bagat-o intr-un salon cu extrauterine, chiuretaje, etc si se simtea cam singurica.. In afara de asta nu a avut cu cine sa verifice scorurile din spital
Vestea buna insa este ca a mai vazut bebeii la eco si au 2800 si 2600 gr ceea ce e super!! 

Maine in jur de 9 e operatia. A promis ca roaga sotul sa imi scrie cand se termina asa ca ... asteptam si tinem pumnii stransi, stransi si punem in continuare agitatele la treaba!!!! 

Eu vin de la dr acum. In principiu suntem ok. Dr crede ca apucam 36 sapt asta inseamna inca 3 sapt. Mai merg o data peste cam 10 zile cand o sa batem in cuie data cezarianei. Oricum, in principiu, Carmen, o sa nastem pe 6 sau 7 nov.
Colul e si mai scurt dar il tine bine firul de cerclaj. Candida e in floare, ca la ea acasa. Maine merg sa fac din nou tot setul de analize. Se apropie repede... Nu-mi vine sa cred. Am un cocteil nemaiincercat de emotii si categoric traiesc " the time of my life"!!! Visez la momentele astea de mult timp si de multe fiv-uri...
Hai ca sunt patetica ![]()
Marush ma alatur si eu petrecerii!!! 

Sincer, speram ca, fiind an electoral, o sa se mai gandeasca si o sa revina la vechea lege cu 85% dar nu prea credeam sa am asa noroc! Iar acum imi vine sa sar in sus de bucurie ![]()
Andrada
33+ 

Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Am intrat aici pentru o prietena a mea, care e graviduta prin FIV cu sarcina gemelara - doua fetite si are sangerari la cele 18 saptamani de sarcina. M-a rugat pe mine sa va intreb pe voi, daca s-a mai confruntat vreuna dintre voi cu asa ceva si ce credeti ca ar trebui sa faca! Ea nu are inca ID pe forum, dar va citeste destul de des si poate va intra maine, sa-si faca si ea un cont pe forum. Acum e f. racita si nu se simte bine deloc si sta mai mult in pat, pentru ca sangereaza si nu sunt doar pete, ci sangerari in toata regula. A fost la 6 medici ginecologi in Craiova si toti i-au spus ca are colul inchis, bebelinele sunt bine, se misca si ca nu stiu de unde apar acele reprize cu sange din cand in cand. Are zile cand nu sangereaza deloc si zile in care are dureri mari de burta si balta de sange si nu stie ce sa mai faca. Ea e pacienta prof. Marinescu si a facut FIV o data cu mine in iunie, iar proful i-a spus sa stea linistita ca pina la 20 de saptamani nu poate sa-i faca nimic. Face doar nospa injectabil si in rest nu i-au dat nimic sa ia pentru sangerari si nu stie ce sa faca!!!
Si soarele va zambi de dragul tau 
sima1 spune:
Katykaty felicitari pt cele doua inimioare si bine ai venit.Sarcina usoara si la termen.
Kitty nastere usoara.

6+

Katykaty spune:
Va multumesc pentru primire. Sunt asa de fericita..dar si un pic speriata. Cred ca e destul de greu cu o sarcina gemelara. Dar ma descurc eu cumva ca doar nu sunt nici prima nici ultima
.
Da am facut FIV la Sibiu cu dl.dr.Chicea pe care-l indragesc de-a dreptul ...e un om minunat...de fapt toata echipa de la Sibiu e super.
7+ si