Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (105)
Raspunsuri - Pagina 13
musso17 spune:
carlav,sa-ti traiasca minunea,dragalasa foc.
multumesc de pont,recunosc ca n-am incercat oja,si cam nimic de la firma asta...aaa,ba da,am o crema de corp pentru vara care da si stralucire pielii.
mychydutza spune:
Luna, Carla, vazut poze....care de care mai frumoase!
Simo, super bancu!
Cafera, jos palaria in fata ta! esti o doamna! si eu am incercat pe cat posibil sa am grija de mine. la pensat nu am renuntat niciodata, pt ca nu suport sa ma vad asa! bai cu spuma, ce-i drept n-am facut , doar cate un dus pe fuga si cu urechile palnie la dormitor, sa nu se trezeasca undividu'.....in rest incerc pe cat posibil sa nu ma las, dar tot nu-mi ajunge timpu' sa le fac pe toate. restantiera sunt tot timpu la epilat..........unghiile nu mi le fac de ceva vreme de cand am avut probleme cu exfolierea, asa ca acu ma bucur ca sunt ok, nu le mai ojez.
Vad sa "raportati" copii vorbitori. de la andrei pana acu am scos doar: mama, tata, nana......si restu pe limba lui..........
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
cafera spune:
mychydutza, daca nu as face efortul minim si pt mine sa ma aranjez dimineata nu mi-ar placea mie de mine, dar celorlalti? Nu iti imagina ca ma pavazez cu toate cele. Dar imi dau cu fond de ten obligatoriu si ma rujez cu un ruj mai discret, ii zic eu "de casa". Dupa chef imi prind parul cu accesoriile Alexiei, ca trebuie sa recunosc ca imprumut de la ea mai o bentita, mai o clamita, etc.
Mai, nu stiu de ce doarme copilul asa de mult?
greierash spune:
Sa traiti!
Raportez copil mucios si cu temperatura! Tratament cu oscillococcinum si panadol si nazomer in nasuc... Doctorita e in concediu dar nu m-am gandit sa merg la ea...sa vedem cum evolueaza....uffffff asta e !
CarlaV multumesc de pontu' cu oja, nu stiam si chiar o voi incerca....
Cafera esti atat de draguta cu aranjatu' si machiatu', deci nu pot sa zic decat bravo! Face foarte bine la psihic! Stiu din proprie experienta... Acum ma duc la servici, si zilnic ma machiez, dar inainte imi pastram anumite ritualuri ale mele....
In rest, pot sa ma vait ca nu am dormit de 2 nopti si sunt la serviciu si offffffff.....
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
cafera spune:
Tot eu sunt.
Ce sa fac? Copilul doarme, azi vine mama si-mi aduce mancare si prajituri, deci nu gatesc, iar cu aspiratorul am dat aseara.
Mai fetelor, cele care nu va mai bucurati de bai cu spuma seara, puneti sotii sa stea cu urechia ciulita juma de ora si va relaxati si voi. Macar o data-n saptamana.
cafera spune:
Greieras, sanatate multa! Ce multi copii bolnavi. Gata! Nu mai primim pe nimeni in club.
arhdy spune:
buna ziua fetelor.
Am inceput tratamentul cu ser fiziologic si speram sa ne fie bine. Dar de ieri de cand am ajuns acasa copilul nu a vrut decat sa stea la mine in brate si pe umar. Eram bucuroasa ca imi duce dorul, dar in acelasi timp ingrijorata ca totusi daca nu se simnte bine si din aceasta cauza vrea sa o alin. Azidimineata nu am putut sa-mi mai iau la revedere de la ea, pentru ca a inceput sa planga rau. In rest imi facea cu manuta ca stia ca ea pleaca cu buni la copii si la jucarii. Mi-a spus mama ca la cresa nu au fost probleme si ca sa dus fericita, ca de obicei, la grupa. In ceea ce priveste geamul deschis de la cresa, raportez ca am gandit aiurea. Nu il tin deschis. Este aerul conditionat dat pe cald care sta dupa perdea si din aceasta cauza flutura in vant.
In ceea ce priveste ingrijirea, recunosc cu dezamagire ca si eu m-am neglijat. Dar acum am inceput sa recuperez. Ma trezesc in fiecare dimineata cu 30 min. mai devreme si ma machiez, am inceput sa am grija si mai mult ce si cat mananc poate reusesc si eu sa dau cele 30 kg jos (macar 20 - nu sunt luate toate in timpul sarcinii, erau si dinainte). Va spun sincer ca am ajuns la concluzia ca daca nu-ti faci un program stric nu reusesti sa faci cat mai multe. Eu asta am inceput sa fac si pana acum imi iese. Si incerc pe cat posibil sa nu mai las de pe o zi pe alta. Am inceput sa aplic regula "daca eu nu ma plac, cum sa ma placa cei din jur", iar in plus vreau ca puiutul meu sa aiba o mama frumoasa, de care sa fie mandra.
Va pup si iubitiva si pe voi.
Va pup fetelor
Diana si Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
Timi07 spune:
Tocmai am terminat de vizionat pozele cu Saby. E o domnisorica tare frumoasa si-mi place cum varsa chestia aia verde si neapetisanta.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
X-ray spune:
ola limbutelor!pt cine citeste rar ca mine e un adevarat tur de forta sa recuperez...
cristina v-am admirat in poze,e atat de draguta sophi,a crescut,e domnisoara, si abia astept sa o vada pe eli au ceva in comun stiu sa cocheteze tare frumos...si tu semeni atat de mult cu mama ta,2 frumoase,iti prieste sarcina,radiezi.
lunitza imi pare rau de job....mama ei de criza...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Timi07 spune:
Multumesc Alina Da stii ca mai au ceva in comun si Sophie pune capusorul pe o suprafata care ii place ca sa mimeze ca face nanii cum a facut si Eli cu scaunul. Na ca m-ai prins ca trag cu ochiu la voi. Ce dulci sunt si Eli si Ingrid, se vede ca s-au distrat fain. Pupici si spor la invatat!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe