Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (105)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

Cafera, ce frumos povestesti patania cu oja rosie ... parca te vad frecand de zor la cada

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Ideea e ca si cand am fost in Poiana Brasov, la Piatra Mare, baia era igienizata, nu am avut ce reprosa, dar cada era cu aceleasi linii, semn ca inaintea noastra o clienta isi vopsise unghiile tot cu minunata oja cadou. M-a bufnit rasul la cat o fi frecat camerista cada si nu-i venise de hac. Eu eram patita, altfel as fi zis ca nu e curatata. Hi, hi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cafera, cand mai ai chef sa-ti surprinzi sotul in rosu, iti fac cadou o oja dupa care sigur nu trebuie frecata cada, si sta pe unghii 10-14 zile chiar daca speli vase. Numai sa-mi spui.

Desi mergeau mai bine intr-o zi ploioasa, pentru cine are rabdare, sunt 238 poze din Bulgaria incepand de aici .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui msfhbo

Andrei s-a nascut pe 4 august 2007, la Giulesti(Mihaela, imi aduc aminte de tine de la alaptat).

ia uite ce mik e lumea.........vreau poze cu tine, ca am memorie vizuala destul de buna si sper sa-mi aduc aminte.....

ref. la subiectul dechis de tine.......solidarizez si eu! sunt bugetar subventionat de la stat, n-o frec la servici, ba din contra, am stat si pana la 10 seara cand a fost nevoie.....dar, stii cum e, fiecare isi trage focul la oala lui

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

luna,tare cocheta e Adelise...si expresiva.
carlav...spune-mi si mie de oja minune,caci am incercat cateva si de la spalat si frecat,in doua zile mai aveam pe juma de unghie...mie imi place oja colorata,mi se pare ca face mana eleganta..iar sotu e mare fan.

nu vreau sa intru in plemici,spun doar atat,am banii pusi pe caprarii,si intotdeauna banii pentru rate si servicii,gen telefon,curent,etc depaseaua cu mult banii pentru hrana...concluzia,creste euro,mancam mai putin...singurul loc de unde mai pot scade...cu totii vrem sa traim mai bine si cred ca suntem indreptatiti sa avem pretentii...asa ca intr-un mesaj de mai devreme am fost cam impulsiva si asta pentru ca m-am gandit la binele familiei mele...ceea ce e normal,zic eu

vreau si eu sa am timp de o baie cu spuma,de o cremuire,caci mi s-au uscat mainile ...dar o sa vina soarele ,sper

Mergi la inceput

Carla, foarte frumoase pozele. Sabi e deosebita, o sa rupa multe inimi. Imi plac mult pozele in care suge in orice pozitie, in care se dragaleste cu taticul ei (sunt bine surprinse) si cea in care urmele voastre pe nisip ies in relief. Tu arati superb, iar taticul e tare dregut. Ai grija!

Despre oja...multumesc mult pt intentie, dar mi-a ajuns rosu pentru cativa ani. Dar primesc cu placere sugestii. Eu imi cumpar de regula marouri, bejuri. Astea sunt culorile mele. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cafera, , esti draguta, ca de obicei.
Musso, nu stiu daca se considera reclama, eu folosesc de vreo 8 ani asta: http://www.revlon.com/ProductCatalog/ProductDetails.aspx?CategoryID=4&SubCategoryID=15&ProductID=91 . Uneori ma plictisesc eu de ea si o schimb mai devreme de 2 saptamani, nu m-a dezamagit niciodata. Sunt destule culori cat sa-mi satisfaca nevoia de diversitate, imi cumpar in mod constant si mai vand/fac cadou, ca e incercata si stiu ca e buna.
Mihaela, exista si exceptii, probabil tu faci parte din ele.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musso17

luna,tare cocheta e Adelise...si expresiva.
carlav...spune-mi si mie de oja minune,caci am incercat cateva si de la spalat si frecat,in doua zile mai aveam pe juma de unghie...mie imi place oja colorata,mi se pare ca face mana eleganta..iar sotu e mare fan.

nu vreau sa intru in plemici,spun doar atat,am banii pusi pe caprarii,si intotdeauna banii pentru rate si servicii,gen telefon,curent,etc depaseaua cu mult banii pentru hrana...concluzia,creste euro,mancam mai putin...singurul loc de unde mai pot scade...cu totii vrem sa traim mai bine si cred ca suntem indreptatiti sa avem pretentii...asa ca intr-un mesaj de mai devreme am fost cam impulsiva si asta pentru ca m-am gandit la binele familiei mele...ceea ce e normal,zic eu

vreau si eu sa am timp de o baie cu spuma,de o cremuire,caci mi s-au uscat mainile ...dar o sa vina soarele ,sper

Adu soarele tu pe strada ta!

Mergi la inceput

CarlaV, de acord cu tine. E super oja!

Mergi la inceput

Fata mea doarme linistita de 3 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

cafera esti draguta si sufletista,saru'mana...nici nu stiu ce sa raspund,caci eu nu ma organizez prea bine,deci vina e tot a mea.

Mergi la inceput