Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (105)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

uite aici daca mai vrei .eli cum prinde o perina o pune sub cap si explica frumos "nani-nani".si cand ii e somn pune capul unde apuca si zice nani-nani.mai nou cand se trezeste inaintea noastra da patura la o parte de pe sotul meu si ii spune "nani-nani nu" si face semnul din cap corespunzator.....
am vazut-o si pe adeliciosa si cosmin,nu ma mai saturma duc sa o admir pe sabina.

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La cea din sectiunea Viena te referi nu-i asa? Am vazut pozele cu dragalasa de Eli la Viena. Era foarte in largul ei la pensiune, o pupam.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

La cea din sectiunea Viena te referi nu-i asa? Am vazut pozele cu dragalasa de Eli la Viena. Era foarte in largul ei la pensiune, o pupam.

si era varza de bolnavioara saracuta ....
am mai pus poze la 1,2 ani,proaspete de ieri...

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Le-am vazut deja, cum papa lamaie si cum merge pe langa gard. dar si cele din baie imi plac muuult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

am vazut si eu poze de eli,haioasa foc...si am mai vauzt si o camera de copil superba,cu imagine din cartea junglei,parca

m-au anuntat ca mi-a venit cheia de la masina...slava Domnului,au venit si mi-au luat si masina..ce emotii...ma bucur tare,ce greu este far masina,offff

ma apuc sa fac de mancare,snitel,ficatei si o mancare de cartofi cu aripi pentru mihnea...mi-e o foame,n-am mancat nimic,cica tin cura,mananc dupa 6

Mergi la inceput

musso si eu am comandat ficatei pt vineri sa le fac la ai mei si nu ma pot decide ce sa fac. Cred ca-i fac la Sophie un fel de hmmmm drob (umplutura de pui ii zicem acasa) ca stiu ca-i place foarte mult. Si cum eu trebuie sa-i gatesc in weekend pt toata saptamana o sa mai fac un fel tot cu ficatel. Pe sot il rezolv repede cuniste ficatei la cuptor cu putin laptic si slaninuta +piure de cartofi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

Timi,eu ii fac asa,ii fierb in lapte,apoi pun putin ulei de porumb sau unt,ii las cam un minut si apoi pun apa,sunculita afumata si usturoi cu rosii date pe razatoare,apoi las sa fiarba la foc mic...lui mihnea ii dau fara sunculita.tu cum ii faci,poate ma mai inspir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Timi tare faine sunteti amandoua! mai ales aici m-ati dat gata!!!!!! sunteti frumoase, iar tu ai un zambet foarte foarte frumos!!!! de nota 10!

Cafera ai incercat sa stergi oja de pe cada cu ACETONA? bineinteles dupa ce usuci locurile in care oja a ajuns pe cada.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

in linkul de mai sus e poza nr.33 din cele 39... la saptamana 60... din pacate vad ca nu duce linkul direct la poza ci te opreste la intreaga galerie! n-are nimic.. foarte inspirate momentele de fotografiere cand va giugiuleati prin gard

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Wooow, ce mult am lasat sa treaca de cand nu am mai scris pe aici...
Pozele le las pe maine, in rest am citit muuult, ca am avut de recuperat
Voi va organizati timpul mai bine, eu ma trezesc ca nu mai stiu cum fuge timpul, tot timpul sunt in urma cu zilele, cand e miercuri am impresia ca e marti si tot asa. Maaai, timpul asta nu stine cu mine, clar
Na, c-am trimis prea repede mesajul, my mistake. Deci continuam...

Caferutooooo adevarul e ca esti o doamna si o doamna se respecta, bravo tie, te admir sincer Si pupici speciali , ca iar m-ai arestat Da' tu cand te bagi pe la noi? Ca am citit ca mai modifici si tu una-alta

Eu sunt racitura, la fel si Lori De cand am facut nenorocirea aia de vaccin, numai intr-o raceala o tine. O mai lasa 2-3 zile, vine unchiu-su/ bunica-sa/ tati (dupa caz) cu un pui de raceala, Lori culege tot. Bine macar ca sunt doar muci si nu face febra si nu tuseste. Acu fug sa o schimb de ceva mirositor...

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput