Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (105)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Karli multumesc, am stat la gardul ala o ora sa ne maimutarim ca nu s-a dat dusa. Ba uraca si cobora treapta, ba batea la usa (noroc ca erau birouri si era duminica), ba ma chema sa ne pupacim.

lorinaoo1 sper sa scapati de raceli si voi si ceilalti trumfi bolnaviori.

Cafera felicitari pt felul in care ai grija de tine. Dar Alexia ti-a dat voie sa-i folosesti clemele si bentitele? Sper ca nu iei fara aprobarea ei

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

si mie mi-au placut pozele lui Timi, cu pupaceala printre gard.......super reusite.
of, nu-i mai ies odata caninii lui andrei si e atat de nervos si agitat si plangacios ca nu ma mai inteleg cu el.....azi mi-a pus creierii pe moatze, atata a tot marait si a plans si a scancit. nu stiu ce e cu el.chiar sa fie asa de la dinti????of, asa am nevoie de o mini vacanta, macar de cateva ore, nu indraznesc sa zic de zile....ca ar fi rasfatzu prea mare. noapte buna!!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Timi..superbe poze! ..si eu credeam ca deja se vede burtica, m-am apucat de socoteli..m-am gandit io ca tre sa fie ceva la mijloc

Remember ca stau in camin?...e perioada mutarilor si a spartului de pereti ...drept urmare Matei nu prea a reusit sa doarma azi...mi-a pus creierul pe moatze! Imi era atat de mila de el! Se tot ducea la patul lui si spunea "bibe nani" ii dadeam...incepea sa motzaie si ZBANG! se apucau aia de bortilit! Ce sa le zici? ora era decenta...am dat si eu gauri cand m-am mutat. Abia acum s-a terminat circul...dupa 10 am considerat ca putem merge sa le atragem atentia ca sunt copii mici in bloc care TREBUIE sa doarma.

Drept urmare am o stare de tot rahatu`!

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
Stiu ca difera foarte mult gandirea celor care lucreaza ca angajat de a celor care au firma si s-au lovit de astfel de probleme, asa ca m-am asteptat la reactii ca cele de pana acum.

Poti fi te rog putin mai explicita te rog, nu am inteles exact ce ai vrut sa spui cu aceasta fraza. Multumesc!

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Fetele....pentru ca s-a dat drumul la vot...ma gasiti la pagina 22 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">aici...pozele Si1 si Si2...sper sa va placa

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Fetele....pentru ca s-a dat drumul la vot...ma gasiti la pagina 22 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">aici...pozele Si1 si Si2...sper sa va placa

Simo mami de Matei
Poze noi

Votat cu drag asa mireasa frumoasa dar si cuplul
Sper sa aveti maine o zi mai linistita fara galagie ca-mi imaginez ce tortura-i si pe tine dar si pe saracutul de Matei care nu se poate odihni.

Mergi la inceput

Timi ms de vot ...da saracul de el, nimic nu-i convenea...se invartea in cerc si cerea bibe si nani...l-am tinut in brate si a dormit vreo jum de ora, dar nu a fost suficient. Acum de cand si-a facut program normal, la pranz doarme aprox 2 ore.

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Simo unde mai pui ce pretios e timpul pt noi cand doarme copilul. Eu vinerea cand sunt singura cu Soph doar cat doarme ea pot sa-i gatesc ca in rest profita din plin ca-s acasa. Bine mai sta ea si se joaca un pic si singurica da nu prea mult.

Mergi la inceput

Timi eu m-am obisnuit sa fac diverse cu el pe langa sau chiar pe mine .. A durat ceva pana a inteles sa nu se apropie de aragaz (si cu asta mi-am luat o mare piatra de pe inima, insa tot trebuie sa fiu foarte vigilenta....se poate scrie foarte vigilent? sau vigilent in sine...dar sa revin )

Vasele le spalam impreuna..ii trag un scaunel la chiuveta si e in culmea fericirii! Rufele de pe sarma le stramgem impreuna..eu stau in balcon si i le arunc una cate una si el chiuie la propriu de fericire! De maturat ce sa mai zic? maine-poimaine o sa mature el pentru mine ...fura matura si farasul din bucatarie si si le aduce in camera, isi pune farasul langa el, cum a vazut la mine si apoi danseaza cu matura pana se satura si spune gata!

Deci vedeti...treburile gospodaresti sunt parfum pentru mine! Noroc cu Matei

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Vai Simo ce scumpete de copil ai: si frumos, si istet, si harnic.
Sa ma laud si eu, azi m-a ajutat Sophie sa pun rufele la spalat, mi le-a dat din cos una cate una, nu conteaza ca am stat un ceas sa umplem masina. S-a intamplat sa se gate o sticla de balsam de rufe (aveam 4 luate la oferta) si normal am aruncat-o la gunoi, fata mea harnica a sarit iar sa ma ajute si le-a aruncat si pe restu Mai face ea treaba si din proprie initiativa ca de ex curata mocheta cu periuta ei de dinti acus o sa cumpar cate una pt fiecare zi, isi face curat pe tava de la scaun si arunca mancarea la ea in pat sau pe jos, scoate din dulapuri si arunca la cos, eh harnica foc ce sa zic.

Azi a fost in toane bune si m-a pupat de m-a zapacit. Nu stiu de unde a invatat da-mi trage niste venuze de ma inbaleaza toata si rade mandra de ce-mi face. Mai devreme juca de-a cucu-bau cu maica-mea pe yahoo. Zilnic face cate ceva de am senzatia ca o sa-mi explodeze inima de fericire, cred ca toate mamicile simt la fel

Mergi la inceput