Gravidute & Mamici de IASI(66)
Raspunsuri - Pagina 20
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Dominic ieri a baut o gura de solutie de facut baloane ![]() a plans si a tusit , ii venea sa vomite dar nu a reusit, nu a vrut sa bea nici apa nici lapte...nimic nu mai vroia... de atunci tuseste cu expectoratii,nu stiu daca are legatura sau a racit cumva......![]() |
Stiu ca in cazul ingerarii de detergenti sau alte substante caustice nu se recomanda spalaturile gastrice si nici provocarea vomei. Cel mai bine ar fi sa mergi la medic sau macar suna-l si vezi ce-ti spune.E posibil sa-i fi ramas ceva pe caile respiratorii.Cred ca trebuie facuta o aspiratie.
Pupici la micul pofticios.

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui nushulica pe toate scriu cu oo mana cu cealalta il tin pe bebe la tzatza |
Pupici la grasunel.
Cum stai cu productia de lapte? 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Nonna76 Azi ar trebui sa merg la soacra. Dar sa vezi ca iar gasesc un motiv sa ramin acasa. |
Eu as vrea sa ma invite soacra la ea azi,ca scap de facut mancare dar nu ma invita.

mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI IUSTINA! Sa cresti mare si frumoasa,sa fii sanatoasa si voioasa toata viata! 
LA MULTI ANI ANDREI! Sa cresti mare,frumos si sanatos! 
mariussimiuc spune:
Mi-a facut placere sa va revad Monica.
Vad ca si tu ai un cotrobaitor
si ajutor de nadejde la deranjat vesela la bucatarie.
Iar tu ti-ai schimbat culoarea la par?
Nonna76 spune:
Da, am ajutoare de nadejde. Ca si Vlad ma mai ajuta din cind in cind. Aseara am facut gogosi si cita faina a intrat in compozitie cam atit a ajuns si pe hainele lui Vlad.
Culoarea la par cred ca am schimbat-o . E mai inchis acum.De fapt m-am si tuns de la poze pina acum. Am sa revin cu poze noi.
Iar soacra niciodata nu ne-a invitat la masa.Sotzului meu nu-i placa cum gateste maica-sa. Le cam prajeste pe toate si foaloseste mult ulei.
Dar eu nu vreau la soacra nu din cauza asta ci pentru ca nu mi-a trecut mie supararea de asta primavara cind m-a lasat cu baietii si a plecat la tara de-am fost nevoita sa-i iau la scoala.
Asa ca acum in loc sa stea cu bunica sta Andrei cu o doamna. (alti bani, alta distractie dar asta e ).
Ma duc ca se arde pestele pe aragaz.
mariussimiuc spune:
Am culcat copii de pranz...Robert cu tati,Amira cu mami...Robert nas in nas cu tati: "tati da' cand ti-a clescut mustata-n nas?" 
nushulica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Pupici la grasunel. Cum stai cu productia de lapte? ![]() Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
cu prod stam bine chiar f bine deocamdata, intr=o seara pe la 11 ne-am speriat ca am ramas fara lapte dar de fapt sugativa se ocupase de ela fugit tati la farm a adus 2 cutii de formula milumil si humana bebe n-a vrut deloc niciun fel
cu colicii e nasol rau nu mai merge nici bonisan nici sab simplex acum testam baby drink , si vrea numai in brate si e smiorcait azi nici afara nu i-a placut a plans
cand scapam de colici??dati-mi o veste buna pls

Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)
mariussimiuc spune:
Nusha,nu te grabi cu laptele praf,ai sa vezi ca productia se va regla in functie de necesitatile bobocelului. El suge acum mult din cauza colicilor,durerea din burtica o percepe ca pe senzatia de foame.
Un leac sau o potiune minune pentru colici nu este.Doar ceva care va ameliora din simptome si trebuie sa le iei la rand,sa vezi ce-i prieste.Nu tot ceea ce functioneaza la un bebe poate avea efect si la altul.
La Robert a functionat Debridatul,la Amira Bonisanul.Mai poti incerca masajul si ceva caldut pe burtica,tinut in brate la verticala si plimbat si mai ales scos "porcusorul"
cat mai des. Dar probabil ca astea le stii deja...