Gravidute & Mamici de IASI(66)
Raspunsuri - Pagina 21
Nonna76 spune:
Burta lui tati e un bun remediu pentru colici.La noi a functionat la amindoi baietii.La noi a mai functionat uscatorul de par. Ii incalzeam burtica lui bebe cu uscatorul(la min) cu atentie sa nu fie prea cald. Chiar se linistea.
Si afara il tineam in marsupiu. In carutz plingea cit il tinea gura.
mariussimiuc spune:
Alina,se pare ca n-ai putut vota poza Simonei din cauza nr mic de mesaje.
Acum daca ai devenit mai activa pe forum,adica ai mai multe mesaje (la cat mai multe inainte
) s-ar putea sa poti.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alynta27 spune:
La multi ani Andrei!
La multi ani Iustina!
Nu am mai intrat zilele astea, ma simt cam rau! Imi cam "ploua" in fiecare zi! Acum tati a iesit la plimbare cui David! Am mare noroc cu el, ca ma intelege! Dupa ce bag ceva in gura ma doare stomacul! Ati patit la fel in sarcina?!
Scuze ca nu am fost "receptiva" la mesaje! Sper in zile mai bune!![]()
Aseara am fost la petrecerea sotiei cumnatului. Baiatul nostru a fost in centrul atentiei! S-a jucat cu ceilalti copii, a fost distractiv ca ne-a facut pe toti sa radem cu lacrimi! Si-a pupat verisorul' i-a facut "mai mai"! A cresut! E baiat mare! Cand vede ca stau in pat vine la mine, ma mangaie si ma pupa! E asa dulce!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
8+
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Alina, nu am mai reusit sa scriu si nu am apucat sa te felicit! Ma bucur foarte mult pentru tine, m-a emotionat vestea, mai mai ca as vrea si eu sa intru in randul gravidutelor. Daca nu ar fi facultatatea de terminat, nu as mai sta o clipa pe ganduri.
Multumesc Cristibun!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
8+
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui nushulica
cu prod stam bine chiar f bine deocamdata, intr=o seara pe la 11 ne-am speriat ca am ramas fara lapte dar de fapt sugativa se ocupase de ela fugit tati la farm a adus 2 cutii de formula milumil si humana bebe n-a vrut deloc niciun fel cu colicii e nasol rau nu mai merge nici bonisan nici sab simplex acum testam baby drink , si vrea numai in brate si e smiorcait azi nici afara nu i-a placut a plans cand scapam de colici??dati-mi o veste buna pls ![]() Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008) |
Buna seara eu am incercat cu ESPUMISAN L si vad ca incepe sa dea rezultate, poti sa incerci si tu... sper sa mearga
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
anca0234 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Pana am scris eu a venit si Alina. Plimbare placuta si voua! Si noi iesim la 11 Bine ai venit Anca! Povesteste-ne despre voiDominic ieri a baut o gura de solutie de facut baloane ![]() a plans si a tusit , ii venea sa vomite dar nu a reusit, nu a vrut sa bea nici apa nici lapte...nimic nu mai vroia... de atunci tuseste cu expectoratii,nu stiu daca are legatura sau a racit cumva......![]() Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007 POZE POZE NOI |
anca0234 spune:
[quote]citat din mesajul lui mihamora
Pana am scris eu a venit si Alina. Plimbare placuta si voua!
Si noi iesim la 11
Bine ai venit Anca!
Povesteste-ne despre voi![]()
Dominic ieri a baut o gura de solutie de facut baloane
a plans si a tusit , ii venea sa vomite dar nu a reusit, nu a vrut sa bea nici apa nici lapte...nimic nu mai vroia... de atunci tuseste cu expectoratii,nu stiu daca are legatura sau a racit cumva......
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
buna. ce sa va povestesc despre noi? dragos are 3 lunisoare si e un copil dulce foc. am nascut natural cu analgezie peridurala. de papat nu papam decat san si nu stiu ce o sa ma fac cu el pt ca in noiembrie trebuie sa ma intorc la servici, iar dragos nu e atasat deloc de suzeta sau de biberon. colici nu a avut de loc.
puiul meu s-a trezitasa ca scurtez mesajul.
multumesc tuturor pt urarile de bun venit

pe toate scriu cu oo mana cu cealalta il tin pe bebe la tzatza
Cum stai cu productia de lapte?