Gravidute & Mamici de IASI(66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

salutare!

fetelor am si eu o intrebare: unde se depun toate dosarele astea pt banii lui bebe care ii da statu ...alocatie trusou cic si ce mai e?

sa-l trimit pe tati sa le depuna nu de alta da pierd averea data de stat

multumesc frumos!

Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)

dosarele se depun la Directia de Asistenta Comunitara( de acolo iei si toate actele care iti trebuie pt dosare) , aceasta se afla linga Casa Sindicatelor ... gasesti acolo indicator....

Intradevar pt un dosar trebuie sa te duci tu mamico si iti da un bon care o sa te prezinti cu el tot acolo si iti da 200 ron ( dupa o luna jumatate).

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

multumesc mult pt raspuns

pe toate scriu cu oo mana cu cealalta il tin pe bebe la tzatza azi a mancat non-stop

Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

vad ca-s artificii acum..cred ca Ralu la ele e
S-au cam terminat pelerinii in seara asta..vad ca nu mai e nimeni la coada..deocamdata..prima serie,probabil au fost.
Azi am zis ca imi trebe distonocalm ca m-a scos din rabdari fata..ba sus.ba jos,ba vrea,ba nu vrea, ba mananca,ba nu..si imediat plansete isterice..cum ii faceai pe plac o apuca rasul..Am plecat singura cu ea in bucium,dar n-are stare deloc pe scaunul ei..mai mult cu ochii in oglinda retrovizoare am stat sa vad daca nu pleaca din scaun..Parca bea un ness pe zi!
NU mai zic ca ma sunau niste rude de-ale sotului din barlad, probabil venite in Iasi si sa treaca pe la noi sau sa ne intalnim..nu am rasp deloc la tel, ba l-am si inchis.Iar sotul doarme dus cu toate tipetele fetei de 2 ore

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu am culcat piticimea...Cred ca merg si eu curand.Sper! Asa spun in fiecare seara si nu stiu cum se face ca tot la miezul noptii ajung in pat.

Deci,azi am fost sa vad de locatie pt petrecerea lui Robert.Am fost la Stanley Park si la Fun Party,in Tatarasi.
La Stanley e 7 Ron/ora/copil.Mancarea,bautura si alte chestii adiacente petrecerii sunt optionale.Spatiul e mare,au jucarii multe,2 topogane si o piscina cu bile.E locatia perfecta pentru o intalnire cu copilasii. Copilasii se joaca si au si supraveghetor,iar noi stam la taclale si-un rachiu.
La Fun e 500 Ron/petrecere/10 copii,petrecerea fiind de 2-2.5 ore.Si aici spatiul e mare si bine delimitat pe activitati.Sala de mese,sala pentru parinti,sala pentru discoteca (cu lumina difuza si reflectoare ) si sala de joaca. Locurile sunt deja ocupate pt luna noiembrie .Au programari chiar si pt decembrie. Pentru 22 nov cand am vrea noi sa facem avem loc doar de la 7 la 9 seara.
Ne mai gandim.
Poate mai vedem si altceva zilele astea.Am inteles ca ar mai fi unul pe str.Armeana,Dumbrava minunata,sau ceva de genul asta. In alta parte unde mai sunt?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineata si .

Am citit cu sufletul la gura asteptind sa ne zica Oana daca Victor a primit biberonul prin somn. Asa ca Oana nu ma lasa mult sa astept.
Am vazut pozele si am mai vazut ca apartamentele noastre sunt cam identice.Nu erau multi arhitecti in vremea aia.

La Iasi nu pot veni din cauza de sofer incepator si aglomeratie mare.Si in plus ma mai pregatesc(corect ar fi trebuie sa ma pregatesc) de o inpectie pentru grad.

Azi ar trebui sa merg la soacra. Dar sa vezi ca iar gasesc un motiv sa ramin acasa.

V-am pupat. Sper sa se faca frumos azi. La noi e ceta de nu vezi la un metru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata.
Azi sunt fericita,Darius a dormit foarte bine aseara de la 12( dupa meci) pina la 7.30 ... Acuma sugita... Vrem sa mergem azi sa il impartasesc ...ne pregatim sa mergem la slujba...vb mai tarziu... e tare frumos afara ... deci plimbare placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Buna dimineata Monica!

Multumim de cafeluta.
La noi e soare si frumos

LA MULTI ANI ANDREI!!! Distractie placuta!

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Pana am scris eu a venit si Alina. Plimbare placuta si voua!

Si noi iesim la 11

Bine ai venit Anca! Povesteste-ne despre voi

Dominic ieri a baut o gura de solutie de facut baloane a plans si a tusit , ii venea sa vomite dar nu a reusit, nu a vrut sa bea nici apa nici lapte...nimic nu mai vroia... de atunci tuseste cu expectoratii,nu stiu daca are legatura sau a racit cumva......

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Inainte de a pleca la plimbare vrem sa uram LA MULTI ANI!!!! lui [blue]ANDREI(Celia)/blue]si MARIA IUSTINA (tuscut) sanatate, sa creasca mari si voiosi, sa isi iubeasca parintii, sa fie ascultatori si tot ce isi doresc ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI ANDREI SI IUSTINA!! Sa fiti sanatosi si norocosi!
Noi vom iesi mai pe la pranz caci s/a trezit la 5 juma si acum a adormit iar..
Michelle,imi pare rau de accidentul lui DOmi..daca o tine asa suna si tu pediatra..
Anca,bine ai venit!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Andrei si Iustina.Sa fiti sanatosi si norocosi.

Michelle urit tare. Si mie mi-e frica sa nu consume baiatul chestii din astea. Chimicalele le tin in una din bai(nefolosita) sub cheie.Andrei a baut doar o guritza de cafea.Stiu ca nu e bine dar macar e comestibila. Tre sa am si eu grija pe unde las canile.

Kris mai poti iesi din curte?

Mergi la inceput