Gravidute & Mamici de IASI(66)
Raspunsuri - Pagina 18
kriss79 spune:
neata
Daniela,condoleante!
imi pare bine ca a iesit petrecerea super! sa poarte sanatoasa toate cadourile! mov e in trend![]()
michelle, da, stau la coada pt.a se ruga la moastele sf P.
Vad ca organizarea din anul asta e mai buna.nu au mai inchis strada pe care stau eu,deocamdata se circula cu masina,dar nu poti parca.pelerinii stau pe trotuarul din partea mea. e bine ca nu tre sa mai scot buletinul sa arat ca stau pe strada asta ca sa intru..
Pe la 5 deja au inceput sa treaca pt.a se aseza la capatul randului.aproape de 8 au ajuns in dreptul meu.
Deocamdata e ok,am iesit destul de usor..fata doarme, la ea e ok, nu e mare galagie..cand sa intru si sa ies pe poarta,tot felul de babe o complimentau pe fata..nu le-am bagat in seama..sper sa nu mi-o deoache
acum poate sunt eu paranoica..
Am actualizat albumul cu situatia de astazi.![]()
Oana,f frumoase pozele.felicitari lui Victor!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)De vanzare 1
De vanzare 2
Anilansa spune:

Strunful meu sa trezit
... Are doar 15 min de cand a adormit... din cauza colicilor nu isi face somnul si e tare botos ...
KRISS79 e ceva pe la tarabe?? Ca vrem sa mergem sa vedem dar daca nu e nimic schimbam traseul de plimbare![]()
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kriss79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anilansa KRISS79 e ceva pe la tarabe?? Ca vrem sa mergem sa vedem dar daca nu e nimic schimbam traseul de plimbare Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008) http://community.webshots.com/user/Anilansa |
aici nu sunt tarabe decat pt.pelerinii care stau la coada, cu ob.de cult religios(sunt de la manastiri)si Apa/suc sau covrigi parca..
Pe Str.palat gasesti gablonturi,ciorapi,cosuri impletitite samd..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)De vanzare 1
De vanzare 2
Anilansa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kriss79
aici nu sunt tarabe decat pt.pelerinii care stau la coada, cu ob.de cult religios(sunt de la manastiri)si Apa/suc sau covrigi parca.. Pe Str.palat gasesti gablonturi,ciorapi,cosuri impletitite samd.. www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea Avem 11 luni!! Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)De vanzare 1 De vanzare 2 |
Mersi... sa vedem cum e vremea si poate iesim totusi la o plimbare
Celia spune:
Buna mamici si bebici,
Danyelle,ma bucur ca petrecerea a iesit ok si imi pare rau de necaz -condoleante.
Kriss, aglomeratie nu gluma in zona...asa va fi cateva zile...sper sa ai destula rabdare.
Michelle , da vom sarbatori juniorul maine, deci petrecem. Multumim. Voi ce mai faceti?
Oana , cu asa ajutoare...nimic de zis. Il pupacim pe Victoras.
Monica , nu veniti in Iasi de sarbatorile astea? O intalnire , ceva?
Raluca nu vrei sa ne mai zici nimic?
Diana nici nu mai stiu de cand n-a mai trecut pe aici.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
anca0234 spune:
buna ziua. sper ca imi permiteti sa ma alatur si eu clubului mamicilor iesence. sunt mamica unei gaze de 3 lunisoare.
anilansa pt colici iti recomand ceaiul babycalm de la feres. pt dragos face minuni cand are pb de tranzit intestinal
danyelle005 spune:
Multumesc pt condoleante fetelor. Eu nu-l cunosteam pe acest unchi. S-a dus doar sotul la inmormantare, eu am zis ca mai bine raman acasa cu Amalia ca si asa e mucoasa si nu vreau sa raceasca mai tare ca sa putem face vaccinul de la 1 an. Unde mai pui ca era si la Vaslui inmormantarea.
La 16.30 am si programare la dentist. Ieri am innebunit de durere si am zis ca azi trebuie sa merg neaparat sa ma vada cineva. Urasc sa ma duc la dentist
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
iulia-stefy spune:
Salutare!
Eu intru cand apuc, ca a dat laringita si altele si in mine.... Miercuri seara am avut o perfuzie.... ca eram sa pic din picioare.... Zic mersi ca acum suntem mai bine. Cu Stefy am fost azi la control si e mai bine, dar mai avem tratament de luat cateva zile.
La multi ani, Amalia!
Daniela, sa va traiasca printesa cea dulce si sa fie fericita. Scuzati intarzierea.
La multi ani, Iulius Teodor!
Sa cresti mare si sanatos.
Miha, Monica, Darria, Oana, Anilansa, multumim. 
Simo, si noi am votat. Frumoase pozele... Merita premiul cel mare.
Alina, tare dragalas micutul vostru. Ce ii dai pentru colici? Noi nu am avut probleme cu colicii, dar la nepotul meu, singurul care a dat rezultate a fost calciu carbonic.
Oana, dar ce baiat harnic ai.....
Daniela, sanatate multa Amaliei. Si noi am achizitionat batista bebelusului, tot atunci cand nu s-a mai putut altfel. Si tie sa-ti treaca durerea de dinti.
Programul de la Directia de Asistenta Comunitara e Luni si Marti de la 7-11 si Joi 11-15, parca. Eu am depus in septembrie niste acte, cand m-am reintors la job.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Salutare! Alina, tare dragalas micutul vostru. Ce ii dai pentru colici? Noi nu am avut probleme cu colicii, dar la nepotul meu, singurul care a dat rezultate a fost calciu carbonic. vacanta la mare Poze din august-septembrie Poze din Copou Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006) |
Iam dat si eu calciu carbonic pina acum o saptamana si vad ca nu isi mai face efectul... cred ca sa obisnuit organismult cu el .... acum incerc cu Espumisan L( am inceput de azi dimineata) sper sa dea rezultate
mariussimiuc spune:
Helau! 
Anca,bine ai venit! 
Daniela,sa va fie de bine petrecerea. Mi-a soptit o pasarea ca v-ati distrat tare bine pana la ceas tarziu in noapte. ![]()
Revin 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...