Gravidute & Mamici de IASI(66)
Raspunsuri - Pagina 17
Anilansa spune:
sunt 4 dosare de facut : Indemnizatia, Alocatia , Trusoul si cadoul pt mama( nu mai stiu cum se cheama) - la ultimul trebuie sa te duci tu![]()
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mariussimiuc spune:
Mey Oana...la cata treaba face fecioru-n casa as trebui sa cada lat seara si sa nu mai simta ca-i dai biberon. ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Simo78 spune:
Si Victor e maturator?
...bine ca nu a trebuit sa le punem matura pe tava ![]()
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

mihamora spune:
Si Dominic e in clubul celor care fac curat![]()
Eu n-am avut coc![]()
Kriss cred ca esti stresata de aglomeratia din fata casei
deja s-a format randul, sau de ce stau acolo?
Oana am vazut pozele, foarte faine, felicitari lui Victoras
A baut lapticul?
Felicitari si Iustinei pentru primii pasi.
Emma cum e cu lapticul?
Alina - am vazut pozele cu micutul stelist, foarte dulce.
Celia si voi petreceti weekend-ul asta?
Teo ce mai faceti?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
danyelle005 spune:
FETELOR MULTUMESC DIN SUFLET PT URARI. Sunteti niste dragute
.
In primul rand joi am primit o veste rea, un unchi de-al soacrei mele de la Vaslui a murit( Dumnezeu sa-l odihneasca) si au trebuit sa plece vineri sa ajute la pregatirile pt inmormantare, asa ca nu au fost la petrecere
.
Ce sa va zic...Ziua de ieri a fost cu totul deosebita pt noi. Bineinteles ca ne-am pus ceasul sa sune la 7.30 ca sa-i spunem printesei noastre LA MULTI ANI chiar la ora la care s-a nascut. Am fost asa de emotionati amandoi! Si am inceput sa depanam amintiri de acum 1 an...Eu una sunt o sentimentala.
Petrecerea a fost f. frumoasa. Amalia s-a simtit f. bine; a ales prima data pieptenele, de care s-a agatat si un inel de aur si apoi a ales rujul si banii. De unde toata lumea a zis ca o sa fie o cocheta
A primit f. multe cadouri, hainute mai ales, in marea lor majoritate mov
parca s-au inteles toti; a mai primit si jucarii si banuti.
Sper sa reusesc azi sa pun poze sa o vedeti.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Nusha,pentru unul din dosare,cred ca pentru alocatie,nu mai stiu sigur,poate sa mearga tati,dar pentru celelalte trebuie sa mergi personal. |
Eu una nu am mers personal pt niciun dosar; tati a avut noroc sa dea peste o tanti f. draguta care mi-a trimis foile la semnat si nu m-am mai deplasat eu.
danyelle005 spune:
Am vazut poze f. frumoase cu Victoras cel harnicut si cu Darius cel scump
danyelle005 spune:
Inca nu v-ati trezit? Haideti ca e gata
.
Amalia cred ca a racit putin, are nasul infundat si ii curg mucisorii. Trebuie sa merg sa-i iau azi batista bebelusului; nu am luat-o pana acum pt ca nu am avut nevoie, e prima oara can ii curge nasucul. Si se enerveaza pt ca nu poate respira bine, aseara s-a trezit intr-una plangand
Anilansa spune:
Buna ziua...Doreste careva o cafea...azi o dau eu
...
Mihamora...mersi pt urare..badiul cu steaua pt strunf e de la bunicu (iar poza a fost cadou pt bunicu de ziua lui de la nepot)![]()
Programul de la Directia de Asistenta Com parca e LUNI, MARTI si JOI dar nu mai stiu orele![]()
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelle005 Inca nu v-ati trezit? Haideti ca e gata .Amalia cred ca a racit putin, are nasul infundat si ii curg mucisorii. Trebuie sa merg sa-i iau azi batista bebelusului; nu am luat-o pana acum pt ca nu am avut nevoie, e prima oara can ii curge nasucul. Si se enerveaza pt ca nu poate respira bine, aseara s-a trezit intr-una plangand ![]() daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007 |
Stiu cu e sa nu iti doarma odorul toata noaptea ... am trecut prin asta, apropo de batista bebelusului e tare buna, al meu de la rosu in gat si cu nasucul infundat era sa dea in pleomonie deoarece nu ii curatam bine caile respiratorii si toata secretia se ducea spre plamani(noi aveam o pompita nazala de mina- micuta si nu tragea decat ce e la suprafata)... dupa 3 zile de "tras cu aspiratorul" am fost la control si mia zis ca nu mai e nici o prob dar e bine ca din cand in cand sa ii pun picaturi si sa ii mai curatam nasucul.
Acum iar avem probleme cu,colicii noaptea

...Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)