Gravidute & Mamici de IASI(66)
Raspunsuri - Pagina 16
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kriss79 LA MULTI ANI IULIUS TEODOR!! Sa cresti mare si sanatos!! |
LA MULTI ANI si din partea noastra!Cristina,poate te-or fugari pelerinii,ca-i pozezi fara permisiune.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
nushulica spune:
salutare!
fetelor am si eu o intrebare: unde se depun toate dosarele astea pt banii lui bebe care ii da statu ...alocatie trusou cic si ce mai e?
sa-l trimit pe tati sa le depuna nu de alta da pierd averea data de stat![]()
multumesc frumos!
Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)
mariussimiuc spune:
Nusha,pentru unul din dosare,cred ca pentru alocatie,nu mai stiu sigur,poate sa mearga tati,dar pentru celelalte trebuie sa mergi personal.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
tuscut spune:
AMALIA
Sa cresti mare puiule, sa fii sanatoasa, fericita si sa o faci pe mami la fel de fericita ca si pana acum! Daniela, sa-ti traiasca ingerasul si sa te bucuri de ea din plin! 
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
mihamora spune:
LA MULTI ANI AMALIA!!!!

LA MULTI ANI IULIUS!!! 

Sa fiti sanatosi!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
kriss79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
LA MULTI ANI si din partea noastra!Cristina,poate te-or fugari pelerinii,ca-i pozezi fara permisiune. Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Eu am o parere nu prea buna fata de cei de la coada..nici nu iti vine sa crezi ce prostii vorbesc cat stau la coada, cum injura, cum se inghesuie, ce limbaj au si mizerabili pot fi(unii)..Sunt si pelerini credinciosi cu adevarat, dar sunt si multi care nu au nici o treaba..
Poate imi scot eu coarnele de maine de dracusor cand voi vrea sa ies cu caruciorul din curte afara.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)De vanzare 1
De vanzare 2
crissintibun spune:

La multi ani!!! Amalia.Sa ai parte de tot ce e mai bun pe lumea asta, sa cunosti adevarata iubire, sa gusti din fericirea adevarata si sa fii iubita. Daniela, asteptam detalii despre petrecere...Acusi urmam noi!
Multi ani cu sanatate si pentru Iulius Teodor!.
Alina, nu am mai reusit sa scriu si nu am apucat sa te felicit! Ma bucur foarte mult pentru tine, m-a emotionat vestea, mai mai ca as vrea si eu sa intru in randul gravidutelor. Daca nu ar fi facultatatea de terminat, nu as mai sta o clipa pe ganduri.
Simo, m-am bucurat ca ne-am vazut azi, imi pare rau ca eram asa pe fuga.. Super k participi la concurs, mai ales ca ai cu ce
.Superbe fotografiile!
Mami de Ami
Simo78 spune:
Cristina si noi tot pe fuga eram, n-ai de ce sa te scuzi, ma bucur ca am vazut delicata ta fetita ![]()
Kriss am uitat sa-ti spun ca ne-am intalnit vinerea trecuta cu Alessia si cu bona in parc. Alessia e o frumoasa si o curioasa, a hranit porumbeii cu Matei, s-au jucat cu mingea si cu bicicleta, Matei a servit-o cu apa si cu grisine
. Mi-a placut f mult cum vorbeste bona cu ea! 
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

ghinetz spune:
Avem poze noi.
Merg sa incerc sa-i dau lui Victor biberonul prin somn. Sa-mi tineti pumnii.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica salutare! fetelor am si eu o intrebare: unde se depun toate dosarele astea pt banii lui bebe care ii da statu ...alocatie trusou cic si ce mai e? sa-l trimit pe tati sa le depuna nu de alta da pierd averea data de stat multumesc frumos! Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008) |
dosarele se depun la Directia de Asistenta Comunitara( de acolo iei si toate actele care iti trebuie pt dosare) , aceasta se afla linga Casa Sindicatelor ... gasesti acolo indicator....
Intradevar pt un dosar trebuie sa te duci tu mamico si iti da un bon care o sa te prezinti cu el tot acolo si iti da 200 ron ( dupa o luna jumatate).
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa