Gravidute & Mamici de IASI(66)
Raspunsuri - Pagina 12
Simo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nonna76 Deci tu esti la si1 si si2. Pe mine ma informeaza Miha ce mai e pe forum prin mess si am votat si eu ca parlamentarii nostri fara sa stiu pe cine. Acum fug sa analizez pozele. Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003) |
si eu care ma bucuram ca ai vazut pozele si ti-au placut 
Simo
mami de Matei
Poze noi
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Nonna76 Deci tu esti la si1 si si2. Pe mine ma informeaza Miha ce mai e pe forum prin mess si am votat si eu ca parlamentarii nostri fara sa stiu pe cine. Acum fug sa analizez pozele. |

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Nonna76 spune:
Eu am vazut numai si2 unde nu te-am recunoscut. Ca la si1 iti recunostem sotzul.
Acu' ce sa mai incerc sa dreg busuiocul...
Nonna76 spune:
Andrei al meu se chinuie sa-si puna o sapca in cap si nu nimereste.Face curat in dulapuri.
Simo78 spune:
| citat din mesajul lui Nonna76 Eu am vazut numai si2 unde nu te-am recunoscut. Ca la si1 iti recunostem sotzul. Acu' ce sa mai incerc sa dreg busuiocul... Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003) |
aha...sotul...ca pe mine BA

Simo
mami de Matei
Poze noi
ghinetz spune:
| citat din mesajul lui Simo78 Dormitul e un lux doamna! Simo mami de Matei Poze noi |
Total de acord!!!!!!!!!!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Unde sunteti toate? Boieriti,ai?
Va faceti somnul de frumusete...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Salutare!
La multi ani , Maria Daria!
Ieri dimineata am tras o spaima.... ca ajung cu ea iar internate... La 3 avea extremitatile inghetate ceea ce inseamna ca in maxim 30 min. face febra mare. I-am luat temperatura, 37.9. Am stat langa ea, intr-adevar, la si 20 deja avea 39. I-am dat niste Nurofen si am mai lasat-o. Peste o ora, era 38.8 si i-am mai pus si 1/2 supozitor cu Novocalmin si am zis punct, nu-i mai dau nimic. A fost sotul cu ea la dr. din spital si are laringita, asa cum banuiam, dar ne-a dat Biseptol si nu antibiotic si ramane sa mai vorbim la telefon cum evolueaza si sambata la control. De dimineata pina seara a fost intre 37.5 si 38.0, deci nu e de antitermic. Noaptea asta sa vedem cum stam, ca noaptea trecuta nu a facut febra. Nu e contagios si daca nu are febra, poate merge la cresa, a zis si dr. si asa mi-au zis si de la cresa, dar la 14 am fost si am luat-o. Maine vad cum o sa facem, dupa cum se va simti ea. E posibil sa intru in alt medical, pentru ea de data asta, daca altfel daca nu e bine. Acum ea conteaza cel mai mult. Sunt atat de necajita.
Ieri dimineata m-a luat in brate si zicea "da-ga da-ga" si se alinta si asa se lipea de mine. Apoi s-a dus la tati. Sa o duca la d-na dr. sa-i dea bomboane pentru gat.....
Acum se joaca, si de cand am adus-o acasa nu a tusit deloc. Sper sa scapam cu atat.
Am reusit sa citesc pe diagonala din urma, am vazut poze cu pitici, tot pe fuga. Mi-au ridicat moralul discutiile voastre. Sper sa fiu in stare si sa mai scriu.....
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI MARIA! Sa cresti mare si frumoasa,cu mult noroc in viata. 
Lacramioara,sanatate multa Stefaniei. 
Nonna76 spune:
Sanatate lui Stefy cea iubareata!
Am fost cu baietii in Copou , nu am stat foarte mult dar m-am saturat de carat Andrei-ul in brate sau pe umeri. Am fost fara carutz.
Ma pregatesc (psihic) sa fac mincare pentru miine. Nu numai ca nu am chef dar nici nu stiu ce sa fac.