Gravidute & Mamici de IASI(66)
Raspunsuri - Pagina 11
danyelle005 spune:
Neata!
Haideti la
.
KRISS am facut rost de artificii din alea pt tort. Eu iau de la vecinii mei si au zis ca se gasesc in Siraj, dar cred ca or mai fi si in alte locuri.
DARRIA imi inchipui ca se face usor tortul in forma de 1 dar la cate emotii o sa am maine nu cred ca mi-ar iesi nik bun
.
MIHA tare mandru e Robert cu noua lui pijama
Amalia s-a trezit doar de 2 ori asta-noapte
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
ANILANSA nici eu nu iti recomand sucul de portocale, eu nici acum nu-i dau Amaliei. Noi rezolvam problema asta cu ceai de musetel, dar mai bine intrebi pediatru.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
tuscut spune:
Multumim de cafea Daniela 
Raportam si noi prima noapte fara treziri nocturne
. S-a foit pe la 7 jumate si i-am dat papica si apoi s-a trezit pe la 10
. Acum am papat si ne pregatim de joaca.
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
tuscut spune:
Ce liniste in zona...
Ati fost careva la targul de haine de la Polivalenta? Comerciantii si-au facut deja aparitia? (ma refer la cei veniti pt sarbatori)
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
Anilansa spune:
buna dimineata.
Multumesc pt sfat (ceai de musetel)dar sa rezolvat problema de la sine ... si ieri si azi
. In legatura cu sucul de portocale ... am intrebat o doctorita de la spitalul de copii si mi-a zis ca pot sa ii pun pe limba 2-3 picaturi de suc de portocale natural( stors dintr-o portocala acasa) ca nu pateste nimic ...ca nu ii dau in fiecare zi ... si ea mi-a zis tot ceai de musetel daca persista problema
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
Celia spune:
Buna mamici si bebici,
Da ati scris nu gluma ca nu intra omul 2 zile si are de recuperat...
Vazut bebici frumosi , copii minunati cu pijamalute si bunatati multeeee...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:

La multi ani , Maria Daria!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
kriss79 spune:
La Multi Ani Maria Daria!! 
Irina,felicitari pt.primii pasi ai Iustinei!
Simo, am vazut pozele. vad ca esti pe primul loc acum..sunt superbe!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)De vanzare 1
De vanzare 2
Anilansa spune:
Fetelor.... vrem si noi sa punem pozici in album, dar imi spune ca sunt prea mari

ce trebuie facut?
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
Nonna76 spune:
Deci tu esti la si1 si si2.
Pe mine ma informeaza Miha ce mai e pe forum prin mess si am votat si eu ca parlamentarii nostri fara sa stiu pe cine. Acum fug sa analizez pozele.