Gravidute & Mamici de IASI(66)
Raspunsuri - Pagina 10
Simo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Somnul va fi o activitate tare interesanta de-acu,in noua mea pijamaluta. |
mey mey mey! ce mandru e!
tre sa ma interesaez si io de d`al de-astea...Matei sta incremenit cand e Thomas la TV...ca devreme parerea mea

Simo
mami de Matei
Poze noi
Anilansa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
In mod normal "leacurile" pentru colici,gen Bonisan,Debridat...ar trebui sa rezolve si aceasta problema. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
mersi... am sa incerc ... si am inteles si cu o lingurita de suc de portocale natural se poate rezolva
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Simo78
mey mey mey! ce mandru e! tre sa ma interesaez si io de d`al de-astea...Matei sta incremenit cand e Thomas la TV...ca devreme parerea mea ![]() |
Stam oricand la dispozitie cu sfaturi si ponturi utile.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Anilansa mersi... am sa incerc ... si am inteles si cu o lingurita de suc de portocale natural se poate rezolva |
Eu n-as incerca,dar tu faci cum crezi...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Simo78 spune:
Mai bine suc de morcovi facut de tine decat de portocale. Acidul ala citric cred ca face mai mult rau decat bine.
Simo
mami de Matei
Poze noi
Darria spune:
Alina, poti folosi un pic de ceai de musetel ft. slab facut si baut la temp. camerei, nu caldut. Daca are mereu ac. problema o sol. ar fi sa schimbi formula si sa vb. cu medicul bb. Portocala: nu pana la 6 luni, cel putin. Rec. dupa 1 an.
tuscut spune:
Hello! 
Noi din nou in greva....si a foamei si a somnului
. Se pare ca fetei mele ii mai ies coltisorii si e intoarsa pe dos de cateva zile. Unde mai pui ca a inceput sa faca pasi singura si nu mai sta locului o clipa. E intr-o continua miscare iar eu pic de oboseala.
Cu pregatirile nu imi bat capul inca pentru ca ne vom petrece cel mai sigur pe 21, pentru ca momentan lipseste un membru f. important al familiei fara de carenu se poate desfasura evenimentul (a se citi mama/bunica). Nu vom face acasa, ci la un restaurant. Va fi un meniu cu 2 feluri + desert. De copii nu ne batem capul ca in afara de Iustina n-o sa mai fie niciunul pe acolo ![]()
Sper ca pana atunci sa-si revina si fi-mea si sa fie intr-o forma de zile mari
Unde mai pui ca tot in perioada aia trebuie sa-i fac si vaccinul 
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
tuscut spune:
In alta ordine de idei... bine ati (re)venit pe la noi Alina, Daria, Nushulica
. Vazut bebei superbi
si parca-parca mi se face un pic pofta...vezi Miho ca nu esti singura pofticioasa...fiecare cu poftele lui
Vazut si pictoritele in devenire
. Fi-mea ramane la muzica totusi... mostenire de familie
Ce-i drept nici nu are la indemana creioane, rujuri si alte asemenea "instrumente ajutatoare", dar testam.
Parca mai era ceva de zis dar am uitat...cred ca ma retrag spre patut ca e numa' bine incalzit ![]()
Noapte buna!
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
Simo78 spune:
Fetele....pentru ca s-a dat drumul la vot...ma gasiti la pagina 22 ...pozele Si1 si Si2...sper sa va placa ![]()
Simo
mami de Matei
Poze noi
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Simo78 Fetele....pentru ca s-a dat drumul la vot...ma gasiti la pagina 22 ...pozele Si1 si Si2...sper sa va placa |