Gravidute & Mamici de IASI(66)
Raspunsuri - Pagina 13
Nonna76 spune:
| Citat: |
| Citat: citat din mesajul lui Nonna76 Eu am vazut numai si2 unde nu te-am recunoscut. Ca la si1 iti recunostem sotzul. Acu' ce sa mai incerc sa dreg busuiocul... Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003) aha...sotul...ca pe mine BA |
Acu' eu ce sa fac daca asta-i adevarul.
Ai fost o mireasa superba. Si asa cu coc si rochie de printzesa(cum zice Vlad)nu te-am recunoscut.
La mine sotzul a ramas masca cind m-a vazut mireasa.A spus ca asa frumoasa nu m-a vazut niciodata.(si eu tot cu coc).
mariussimiuc spune:
Si eu...si eu...tot cocoasa...![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Simo78 spune:
Al meu a plans cand m-a vazut. Nu de shoc bre!
...Mi-a zis "Doamne cat esti de frumoasa!"...O sa am mereu intiparit in minte si mirosurile cand mi-a zis asta...expresia fetei, glasul...eheeee ce vremi, maica, ce vremi!
Simo
mami de Matei
Poze noi
mariussimiuc spune:
Fosta-i lele! ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Darria spune:
un
in viteza
Lacramioara: multa sanatate fetitei.
Simo: votat.
Fetelor, care mai aveti fotografii in concurs: spuneti. Nu pot parcurge toate paginile si e posibil sa nu va recunosc. Mai am puncte neacordate.
Simo78 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Fosta-i lele! Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Stii tu ca inca nu-s?

Simo
mami de Matei
Poze noi
Nonna76 spune:
. Imi beau rapid cafeaua cu voi ca apoi plec la scoala.
Stiti ce-am facut aseara? Ne-am uitat la pozele de la nunta. Ehehe, ce tineri mai eram.Acus se fac 8 ani de-atunci.
ghinetz spune:
| citat din mesajul lui Simo78 Al meu a plans cand m-a vazut. Nu de shoc bre! ![]() Simo mami de Matei Poze noi |
Ce frumos povestesti tu acolo, mai Simo!
Si tu Nonna, si tu.
Acu', eu mai emotiva plang. Chiar ca ce frumoase clipe. Eu nu prea sunt aia care sa valorizez f mult nunta, pentru mine a fost o petrecere la care eu am fost imbracata in rochie, da, alba, darmai mult asa, ca o intamplare. Insa clipa cand m-a vazut Radu e unica. Parca aia e esenta nuntii. A! Si slujba din biserica care a fost fff frumoasa. Tin mine ca atunci cand am intrat canta corul o melodie...divin.
In rest, nunta...un chef cu muzica si vin bun.
Sanatate Stefy!!!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:
Haideti meeeey nu v-a trezit cafeaua de la Nonna?
Va mai dau un suplimet
poate va invigorati.
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

mariussimiuc spune:
Helau! 
Ptiu drace...al cui e butoiul asta cu melancolie de care m-am impiedicat? 
Ce-ati patit fetelor?