Gravidute & Mamici de IASI(66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui Nonna76

Eu am vazut numai si2 unde nu te-am recunoscut. Ca la si1 iti recunostem sotzul.
Acu' ce sa mai incerc sa dreg busuiocul...

Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

aha...sotul...ca pe mine BA

Acu' eu ce sa fac daca asta-i adevarul.

Ai fost o mireasa superba. Si asa cu coc si rochie de printzesa(cum zice Vlad)nu te-am recunoscut.
La mine sotzul a ramas masca cind m-a vazut mireasa.A spus ca asa frumoasa nu m-a vazut niciodata.(si eu tot cu coc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Si eu...si eu...tot cocoasa...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Al meu a plans cand m-a vazut. Nu de shoc bre! ...Mi-a zis "Doamne cat esti de frumoasa!"...O sa am mereu intiparit in minte si mirosurile cand mi-a zis asta...expresia fetei, glasul...eheeee ce vremi, maica, ce vremi!

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Fosta-i lele!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

un in viteza

Lacramioara: multa sanatate fetitei.
Simo: votat.
Fetelor, care mai aveti fotografii in concurs: spuneti. Nu pot parcurge toate paginile si e posibil sa nu va recunosc. Mai am puncte neacordate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Fosta-i lele!

Stii tu ca inca nu-s?

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

. Imi beau rapid cafeaua cu voi ca apoi plec la scoala.

Stiti ce-am facut aseara? Ne-am uitat la pozele de la nunta. Ehehe, ce tineri mai eram.Acus se fac 8 ani de-atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Al meu a plans cand m-a vazut. Nu de shoc bre! ...Mi-a zis "Doamne cat esti de frumoasa!"...O sa am mereu intiparit in minte si mirosurile cand mi-a zis asta...expresia fetei, glasul...eheeee ce vremi, maica, ce vremi!

Simo mami de Matei
Poze noi

Ce frumos povestesti tu acolo, mai Simo!

Si tu Nonna, si tu.

Acu', eu mai emotiva plang. Chiar ca ce frumoase clipe. Eu nu prea sunt aia care sa valorizez f mult nunta, pentru mine a fost o petrecere la care eu am fost imbracata in rochie, da, alba, darmai mult asa, ca o intamplare. Insa clipa cand m-a vazut Radu e unica. Parca aia e esenta nuntii. A! Si slujba din biserica care a fost fff frumoasa. Tin mine ca atunci cand am intrat canta corul o melodie...divin.
In rest, nunta...un chef cu muzica si vin bun.

Sanatate Stefy!!!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Haideti meeeey nu v-a trezit cafeaua de la Nonna?

Va mai dau un suplimet poate va invigorati.

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Helau!

Ptiu drace...al cui e butoiul asta cu melancolie de care m-am impiedicat?

Ce-ati patit fetelor?

Mergi la inceput