Mamici anti-stress ianuarie-februarie 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 21
Naty spune:
Irina cred ca am mancat ceva nasol - mancare facuta de soacra
si am vomat mult de tot, ma durea burta rau, cu taote ca nu am facut diaree si aveam un gust uelios in gura. M-a tinut vreo 3 zile (ma rog, de vomat nu am vomat decat o zi non stop).
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
25+ cu 
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Porumbita spune:
buna tuturor....
eu ma mai gandesc pana la sf sapt cu doctora, si nu numai din cauza ultimei consultatii ci si pt ca ma tem de o crestere exagerata a preturilor...
in rest incerc pe cat posibil sa ma linistesc si nu vreau sa mai am ganduri negative de loc (ceea ce va doresc si voua)
m-am decis sa nu iau inca gineprilul ala, mai urmaresc cateva zile sa vad cum e cu contractiile si vad dupa aia...
parca pomeneati ceva de scobutil, ala cum se ia?
Selene_Bunny spune:
Fetelor, ma inscriu si eu pe lista de paciente nemultumite.
Am fost acum dupa rezultatul la urocultura si la secretia vaginala. Sunt negative amandoua, nu am niciun fel de infectie.
La analiza de secretie, am stat sa vorbesc cu medicul, sa-mi interpreteze rezultatul si sa-mi dea tratament, daca e cazul. Nu stiu la voi cum e, dar aici se plateste pentru interpretarea analizelor, separat de consultatie / echografie. 20 de RON a fost, cand au scumpit de la 15 la 20, nu stiu. Doctorul nu m-a cantarit, nu m-a intrebat nimic de starea de sanatate, nici nu stie cine sunt.
Sa va redau discutia.
Intru eu in cabinet, ii arat rezultatele, ii spun de senzatia de mancarime si usturime, imi spune intr-o secunda ca n-am nicio infectie. Bun. Zic:
- Imi puteti da, va rog, o adeverinta cum ca sunt insarcinata in X saptamani si ca sunt luata in evidenta? Trebuie sa instiintez angajatorul si sa atasez documentul asta.
- Asta ti-l da medicul de familie, eu nu am dat pana acum, nici nu stiu daca am adeverinte...
Pana la urma, a avut, mi-a dat.
Ma intreaba cand m-a vazut ultima oara, ii spun ca pe cand aveam 21 de saptamani, chiar inainte sa plece el in concediu, ca pe urma am intrat in spital cateva zile, din cauza durerilor. Asculta el ce zic eu si ma mai intreaba o data cand m-a vazut ultima oara, ca n-a inteles... Completeaza adeverinta cu datele mele, intre timp il intreb daca nu e nevoie sa iau fier. La care el zice ca la toate pacientele lui de 20+ saptamani le prescrie vitamine si fier. Mie nu mi-a prescris nimic. Cred ca nu i-a convenit ca, la intrebarea "de doua luni nu ti-ai facut timp sa vii la mine?", i-am raspuns "nu"... N-am mai stat sa-i zic ca nu am bani sa vin la el, din moment ce e 60 de RON o consultatie si alti 60 de RON o echografie, daca vrei poza, e cativa RON si aia, separat, ca am fost pe tratament, ca am avut dureri si zile cand nu m-am putut ridica din pat... Nu i-am mai zis nimic, mi s-a facut lehamite, am simtit, efectiv, ca daca nu ai bani, nu contezi...
Deci am dat 20 de RON pe nimic si nu sunt deloc multumita...
cu Daria Nandini
AMR 12 saptamani
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
fil_lily spune:
Fetelor, eu,spre deosebire de voi, nu stiu nimic altceva despre bebe decat ca se dezvolta normal.Nu stiu cate grame are, ce lungime sau altceva.(cu toate ca ,recunosc, as fi dorit sa mi se spuna pt. ca eu am o burtica mica, doctorul mi-a zis de abia la 22 saptamani ca arat si eu ca o femeie gravida, si sunt slabutza, dar cum spunea cineva aici nu toti bebeii se nasc de 4 kg.)Analize am facut, stiu ca sunt anemica, dar nu pot lua vitamine sau fier din cauza ulcerului.Nu iau decat acid folic.Apropo de ulcer, am avut aseara o criza de ulcer groaznica,de cateva ore, saracu' bebitza era foarte agitat la un moment dat.( din pacate pe mine nu ma ajuta bananele sau laptele, nu m-au ajutat niciodata si de 10 ani ma tot chinui sa scap de ulcer si degeaba, se pare.)Asa ca m-am hotarat, ma duc sa caut vreun tratament homeopat ca nici de mancat nu pot sa mananc mai nimic si nu e bine!
Hai ca m-am intins deja prea mult!![]()
V-am pupat.
IRINA.C spune:
Selenefa-ma si pe mine sa inteleg clar DE CE nu ai tu medic de familie etc
bb mic
POZE
24+
flowerbee spune:
Ttenika, bebe al meu la 23 s si 2 zile avea 660 g sau 635 g (memoria slaba). Conform graficului, e ok.
Ciufik, eu tare m-am stresat ieri si din cauza IR-ului si din cauza serviciului. Ma mai duc la eco peste o luna si la dr meu si la dr Pop. Sa dea Domnul ca pana atunci sa se mai remedieze.
Selene, pe mine dr nu m-a cantarit niciodata, nici nu mi-a dat sa iau fier. Ma intreaba doar daca ma simt bine sau daca e ceva ciudat. Greutatea si alte chestii le discut cu medicul de familie. Oricum, de acum in colo, voi cere mai mult de la dr cu care voi naste, asa mi se pare normal.
Pe unde o fi Cristi? Parca nu amv azut-o azi.
Bebe imi trage niste suturi...imi vine sa o iau deja la pupacit.
Nu am gasit nimic de imbracat, insa am vazut ce vor aduce marti la Faire Dodo si erau niste rochite SUPERBE, perfecte pt birou. Cu paltonasele e mai greu.
Bee
23+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
pusyketa spune:
Buna seara,burtici!
Am fost la dr,e totul e ok,din cauza ca No-Spa relaxeaza uterul,nu se mai simt asa puternic miscarile.
In rest,totul e ok.Ne vedem peste 2 saptamani la un nou control,sa vedem cum stam cu Candida.
A! Mi-a luat si sange,caci s-a uitat pe analizele de la inceputul sarcinii,ale mele si ale sotului si a vazut ca sotul a avut hepatita.
A spus ca in acest caz,trebuie sa fac si eu analizele pentru ficat.Doctorul de familie nu-mi spusese.....:(
24+
VINE BEBE!
Jadesy spune:
Salut si eu viitoarele mamici !
Sunt viitoare mamica de fetita si nu mai am rabdare s-o vad !
Alina1976 spune:
Buna seara,
Noi am fost bolnavi toti! Anuta a luat de la gradi si a venit acasa cu viroza...apoi a luat mami, tati...bunica...si uite asa s-a raspandit...exact de ce imi era frica. Pai daca o sa o tina tot asa si cand o veni cea mica...mie nu prea imi convine sa imbolnavesc bebelus de 1 luna, zau asa. Voi ce ziceti mamicilor la al doilea bebe?
Am incercat sa citesc cat de mult am putut din spate...dar nu am reusit decat asa printre randuri...ca tareeee multa logoree ati avut gagicilor in ultimele 2 zile ![]()
Maine mergem si noi la Dr. ginecolog pt consult.
Va scriu ce si cum dupa ce ma intorc.
Va pup burtici dragi! 

Alina
27+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
DarkBendis spune:
Buna seara la toata lumea,
Am intrat doar sa va "salutez" - avem niste prieteni in vizita asa ca azi iau o pauza la laptop.
Multumesc frumos pentru reteta, Roxanaz, o sa o incerc in week-end.
Numa' bine

Dark Bendis
26+ cu "Huckleberry" Baby
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"