Mamici anti-stress ianuarie-februarie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

nu stie nimeni sa imi raspunda???,mai tineti minte la voi cum a fost???

22+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Stai linistita ca e foarte bine.Cum s-a mai spus,nu toti copii evolueaza la fel,unii cresc mai rapid acum,altii mai incolo,fiecare are ritmul lui de crestere..Nu toti sunt la fel,ca doar nu toti se nasc cu 4kg si nu stiu cati cm.Deci eu zic sa nu-ti mai faci atatea probleme.
Aa si mai voiam sa-ti zic si de marja de eroare de la ecograf..dar uite ca ti-a zis miere.
Nu mai face comparatii,daca este in grafic,daca dr nu ti-a zis nimic,e foarte bine,relax.

POZE
Minunica mea
26+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

multumesc fetele, doctorul a zis ca e ok, dar deh cu netul asta mai poti zice ceva,plus hormonii de gravida,
multumesc mult

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

multumesc fetele, doctorul a zis ca e ok, dar deh cu netul asta mai poti zice ceva,plus hormonii de gravida,
multumesc mult

22+

Daca te uiti www.visembryo.com/baby/24_weeks.html" target="_blank">aici ai sa vezi ca la 24 de sapt ei zic ca bb are 540grame.Uneori cititul pe net dauneaza grav sanatatii

POZE
Minunica mea
26+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Mai fetelor voi mai aveti rabdare????Eu asa tare as vrea sa fie deja decembrie si sa fim spre finalul odiseei noastre.Eu ink tai zilele din calendar cu pixul , nu inteleg cum sa fac sa -mi treaca timpul mai rpd.Asa ma uitam pe pozutele celor dinaintea noastra si m-a apucat plansul.Asa va doresc si imi doresc si mie sa fie totul bine, copii sanatosi...

bb mic

POZE
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Eu am avut atata treaba azi ca nu am apucat sa intru de loc pe aici. Acuma ma pregatesc sa plec acasa si nu m-am indurat sa nu arunc un ochi.

Aseara am fost in sfarsit la dentist pentru detartraj si mi-a spus doctorita ca e foarte, foarte bine sa faci in timpul sarcinii, ajuta mult mai ales contra sangerarii gingiilor - lucru pe care eu il stiam deja dar vroiam sa vi-l spun si voua .

Pe de alta parte au inceput si la mine contractiile nedureroase, in special seara.

cadia si ioanara felicitari pentru eco!

irina multa sanatate! Am trecut si eu prina asta acum 2 saptamani si a fost cumplit.

just soacra-mea nici n-a vrut sa stie de Ioana cat era in burtica, o data nu a dat un tel. sa vada cum ma simt. Cand am nascut-o s-a prezentat urgent si acum spune la toata lumea ca e iubirea ei, sufletul ei, etc si ca nu poate fara ea ... Dar nici acum nu face vreo referire la perioada cand eram gravi ... crede ca a adus-o barza!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 25+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

daa
cu rabdarea nici eu nu stau f. bine...ba chiar ma gandesc sa nasc prin cezariana ca sa nu astept mai mult sa vina fetita mea pe lume...
23+ Ana

clau

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

1. iau genipralul ala sau nu ? ar fi 1/2 pastile la 6 ore sau mai astept cateva zile sa vad dc mai apar contractii? ca pe net tot citesc ca la multe fete se intareste burtica seara dar dc nu mai apar contractii e ok...

2. fetele din RO voi faceti doar testul de glicemie sau faceti si pe cel de diabet gestational?

3. voi in trim 3 in afara de analizele la sange, urina mai repetati vreo analiza?

4. voi ce fier luati si cat pe zi?

1. eu una ia numai no-spa, tot asa am luat si la Ioana, cand aveam contractii multe si dureroase;
2.eu nu fac nici un fel de test de glicemie/diabet
3. nu fac nici analize de sange, voi face doar urocultura, dar asta ca sa vad daca infectia urinara mi-a trecut ori ba;
4. numai fierul din Elevit

Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Tu ce ai patit Naty acum 2 sapt?(aminteste-mi pls)

bb mic

POZE
24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Buna dimineata fetelor,

Scriu in viteza ca trebuie sa lucrez cu drag si spor .

Cadia, m-am trezit, chiar sunt in priza de dimineata. Din cauza nervilor de ieri, nici nu am putut dormi azi-noapte iar acum sunt cam zombie.

Porumbita, si eu as mai fi stat de vorba mai mult cu dr la ultimul control, insa nu s-a putut. Cred ca avea niste probleme dr si a fost destul de expeditiv (nu si cu ecografia). O sa fac o programare special pt discutii si lamuriri, asta cand vine rezultatul la cultura de col.

In rest, vin din nou cu o intrebare (eu izvor nesecat de intrebari...sper sa nu va stresez). Credeti ca e posibil ca la aproape 24 s sa am colostru? Ieri am observat doua pete mici pe sutien si un fel de cojita pe san.

Ma intorc la lucru dar mai arunc un ochi si pe la voi.

Pupici.

Bee23+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Bee, eu am colostru (ca niste cojite pe san) de pe la 20 de sapt. si dr. a zis ca-i OK

23+cu CLARA

Si eu la fel

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iris2002
Parerea mea(nu va suparati) e ca va streseaza doctorii cam mult si ca si voi va stresati si nu e bine pentru bebei.
Aici e o abordare mai simplista, sarcina e o stare normala a organismului, nu de boala, si nimeni nu te streseaza cu prea multe informatii si prea multe medicamente.
A nu se confunda cu lipsa de profesionalism sau interes, pentru ca nu e cazul.

Subscriu. Si mie mi se pare ca multi doctori mai mult streseaza gravidutele.
Sa va povestesc ceva - cand eram garvida cu Ioana mergeam la 2 doctori - cel cu care am nascut si la care merg si acum si inca o doctorita. Pe la 8 luni imi da doctorita sa fac un set complet de analize; ma execut si ce sa vezi, leucocite marite. Ma duc la ea speriata si cu mii de scenarii in cap dupa ce citisem pe net, ea isi da cu parerea ca ar putea fi o infectie urinara/in gat/genitala si ma trimite sa fac analizele cu pricina, inclusiv de secretie, atragandu-mi insa atentia "vezi sa-ti recolteze bine secretia, sa nu provoace nasterea!" - ingrozita la acest gand nu am facut decat urocultura si exudat faringian, dovedindu-se ca acolo nu e nimic. M-am intors la ea si-mi zice ca nu stie atunci de la ce o fi ... va dati seama ce spaima am tras si in ce stres am trait pana cand am ajuns la celalt dr. care m-a informat ca leucocitele cresc in sarcina si numarul nu e de loc anormal pentru starea mea si m-a intrebat de ce naiba am facut toate analizele alea...

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput