Mamici anti-stress ianuarie-februarie 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 19
flowerbee spune:
Cadia, nu bate sotul!
Eu ieri am avut o astfel de stare, insa acasa m-a linistit sotulache, nu stiu cum reuseste!
Bee
23+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
Ciufik spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andre_ea
Is pe aici. Stresata, suparata si daca scap si de saptamana asta (cu bine!!!) zau ca-mi iau program scurt. Da' in week-end am fost la piscina de 2 ori. A fost o one time oportunity, si mi-a placut!!! Mai ales lui fi-miu. Iar ieri a venit fi-miu la serviciu la mine ca a fost "ziua portilor deschise" si puteai veni dupa-amiaza cu cineva din familie. I-a aratat un coleg un joc la calculator (zau ca nu stiu ce facea acolo) si radea de sa lesine. Au zis colegii de la etaj ca-s mai multi copii la parter, da' era doar fi-miu galagios Ciuf, mai ce atent e Badiu la consult! Mie mi se pare ca se uita in fisa sa vada cum ma cheama, nah sa nu zica altceva. Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 26+ Am tot ce am visat![]() Delu Prichindelu' Prichinduta |
andre_ea nu ai voie stress! so relax! hai ia
si sa treaca
.si eu izc ca bag zi scurta, ca zau dc merita, ca si asa nu ma menajeaza nimeni si chefu' meu e din ce in ce mai mic si eu care imi tot repet ca vin pana pe 19 dec la serv..incep sa ma indoiesc.
Si pe mine badiu ma intreaba cate kg, dar eu ma sui intotdeauna pe cantar la el in cabinet ca sa vada ca nu mint
Mie mi-a dat amanunte medicale ca l-am intrebat: 1. ca eram stressy cu amnio si l-am exasperat cu intrebarile si 2. citisem de diabet gestational la fetele din america cum se face testul si vroiam sa vad ce zice de procedura din Rom, dar el mi-a explicat-o pe aia din america
Eu sunt convinsa ca habar n-are cine sunt, poate in ultima luna sa ma retina si pe mine si pe ciuf cel mic, dar il inteleg.
Andreea
26+, cu
Andrei
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Cadia, nu bate sotul! Eu ieri am avut o astfel de stare, insa acasa m-a linistit sotulache, nu stiu cum reuseste! Bee 23+![]() http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi! |
Pai l-am sunat sa-l anunta ca-l asteapta o bataitza acasa.
Plec la dr.gineco, va pup pe toate.

23+cu
CLARA
Ciufik spune:
| citat din mesajul lui flowerbee Cadia, nu bate sotul! Eu ieri am avut o astfel de stare, insa acasa m-a linistit sotulache, nu stiu cum reuseste! Bee 23+![]() http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi! |
Albinuta, ca erai ieri suparata cu IR ala, stai linistita ca nici al meu nu e ok pe stanga si mi-au recomandat ca sa mai fac o eco la 28 sapt atat dr gineco cat si ecografista, ca cica sunt relevante dupa sapt 28, dar si asa nu-i capat de tara, ca sor'mea le-a avut aiurea toata sarcina si sa vezi acum ce nepotica misto am!
So,
va fi bine.Andreea
26+, cu
Andrei
Leditia spune:
Iris
am inteles ce ai zis tu,eu ma refeream la contractii dureroase si mai ales cand te doare si nu te lasa si ai mai avut probleme..etc.In fine,contractii nedureroase aveam si eu multe si uite ca mi-au scurtat colul,nah,al meu o fi mai bleg
,dar pe mine ma ingrijoreaza cand ma doare efectiv burtica,mijlocul...Cu alea nedureroase m-am invatat de mult rau,ca le tot am de prin aug.
Nu fac fixatie pe nik ca-s panicoasa si cum am zis intr-o postare anterioara mi-e frica de cezariana si acum ma gandesc cum sa fac sa ma impac cu ambele idei,astfel incat la nastere daca se schimba macazul sa nu intru in panica si sa nu ma apuce frica.
Just sper sa treaca durerea la picior.Eu ti-am zis de zilele trecute de magneziu..
Irina,uite ca am uitat s-o intreb pe dr mea de lioton gel..Inainte ma dadeam mereu cu el(deh stateam in picioare mult si aveam si probleme cu coagularea)si de umflat nu se umfla,dar ma mai dor.
Cadia,relax..ce ai?De ce esti agitata?
Raluca,ma bucur ca esti bine si ca ti-ai vazut brotacelul..ce mare e,ce-i dai sa pape?![]()
POZE
Minunica mea
26+ cu David Christian

ttenzika spune:
fetelor eu am venit de la eco si bebe are 630 grame e putin???la 24 saptamani???
24+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui Ciufik si eu izc ca bag zi scurta, ca zau dc merita, ca si asa nu ma menajeaza nimeni si chefu' meu e din ce in ce mai mic si eu care imi tot repet ca vin pana pe 19 dec la serv..incep sa ma indoiesc. |
Mey, io stiam ca dupa 7 luni sau 7 jumate nu-ti mai poate da dr. medical, ci trebuie sa intri in prenatal.
De curand am aflat ca poti sa-ti iei CM pe cod de alta boala. Asa ca daca nu rezisti pana atunci mai poti lua un medical. Eu asa planuiesc.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
26+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
ttenzika spune:
nu stie nimeni sa imi raspunda???,mai tineti minte la voi cum a fost???
22+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
miereamara spune:
Pai cel mai bine ar fi sa intrebi medicul, el iti stie istoricul si graficul de dezvoltare al copilului. El ce a spus, e normala greutatea?
Fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare, plus faptul ca ecografele au o marja de eroare specifica, nu te ajuta cu nimic sa compari greutatea cu cea a altor copii de aceeasi varsta.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
RalucaAlexa spune:
ttenzika - al meu la 23 de sapt si 2 zile avea dimensiunile unuia de 24 si nu mai stiu cat si 712 grame - deci e in grafic copilu din cate pot sa-mi dau eu cu parerea!
26+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)