Mamici anti-stress ianuarie-februarie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

helou burtici!
am vazut ca se-ntreba de mine :)))
din pacate nu sunt in concediu, as vrea io!!! am avut destul de mult de lucru zilele astea si n-am mai apucat sa scriu, dar am citit printre randuri!
in general suntem ok, aseara am avut si noi vreo 3 contractii, iar in dimineata asta ne cam durea burtica asa ca am fugit la doctor! Suntem ok, colul e lung si inchis, se tine strong!
bebe are 1300 grame (ma rog, 1298) si-i cu capu-n jos. Toate masuratorile sunt in grafic, eu sunt un pic cam ametita nu stiu ce4 am!! oare o fi de la lipsa de fier??? habar n-am... o sa vedem. Ma mai duc la dr la 32 de saptamani - adica peste 5 saptamani ceea ce mi se pare enorm, da' sa dea domnu sa fie totu bine ca nu ma plang, promit!!
in rest, d'ale tineretii valuri: constructori, instalatori, electricieni si lovituri cu capu de coltu mesei!! :))

26+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Justme in aceasta situatie se face dg diferential intre crampa musculara(carcel )si tromboza acuta(tromboflebita ).Dc dupa atatea zile NU exista diferenta intre cele 2 gambe se cam exclude tromboza, ceea ce e fff bine.Parca citisem ca te-a vazut si un medic, ti-o fi facut si eco Doppler?Oricum nu mai conteaza , nu pare a fi tromboza.
Deci tot antiinflamatorii as da si ca sa fiu ffff prudenta(asta pt ca eu am tromboza) as da si cu lioton gel.Nu e contraindicat in sarcina fiindca e heparina local, are si efect antiinflamator si in plus e.....heparina (e bun si dc ar fi sa zicem tromboza superficiala si nu profunda, desi cam si asta se exclude, apar modificari de culoare la niv tegumentelor etc).

Oricum dc stai la birou pune ceva sub picior (io aveam un scaunel de pescuit, ca nu gasisem altceva, ca sa stea cat de cat piciorul mai sus)Bafta si tinem legatura

bb mic

POZE
24+TextText

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Justme in aceasta situatie se face dg diferential intre crampa musculara(carcel )si tromboza acuta(tromboflebita ).Dc dupa atatea zile NU exista diferenta intre cele 2 gambe se cam exclude tromboza, ceea ce e fff bine.Parca citisem ca te-a vazut si un medic, ti-o fi facut si eco Doppler?Oricum nu mai conteaza , nu pare a fi tromboza.
Deci tot antiinflamatorii as da si ca sa fiu ffff prudenta(asta pt ca eu am tromboza) as da si cu lioton gel.Nu e contraindicat in sarcina fiindca e heparina local, are si efect antiinflamator si in plus e.....heparina (e bun si dc ar fi sa zicem tromboza superficiala si nu profunda, desi cam si asta se exclude, apar modificari de culoare la niv tegumentelor etc).

Oricum dc stai la birou pune ceva sub picior (io aveam un scaunel de pescuit, ca nu gasisem altceva, ca sa stea cat de cat piciorul mai sus)Bafta si tinem legatura

bb mic

POZE
24+

Irina, multumesc pentru sfaturi! Tromboflebita a fost exclusa, ieri la medic am facut si o ecografie doppler pe fiecare picior in parte si mi-a zis ca totul e ok, venele se prezinta bine. La birou stau de mult timp cu o cutie sub picioare ca altfel imi amorteau si senzatia nu era placuta deloc. Insa eu ma mir ca desi ma dau cu gelul asta, nu vad mare imbunatatire. C

Justme 27+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
http://community.webshots.com/album/565627790XVIufn?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Burtici, am o stare de agitatie de vreo 2 ore de numa-numa.
Nu mai imi gasesc locul .
M-am saturat sa stau pe scaun, si nu pot sa ma ridic sa ma plimb ca nebuna pe aici.

As cam bate pe cineva , dar n-am pe cine, poate pe sot acasa.

23+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna fetelor!

IrinaC am vazut pozicile, sunteti o familie f frumoasa si reusita.

Si eu ca si Iris stiam ca uterul se pregateste pt nastere prin contractii. Aici ni s-a spus ca devin periculoase numai dc sunt mai mult de 3-5 pe ora. In rest sunt normale si nu se da medicatie pt asta, se recomanda multa apa si odihna. Eu am cam 3-4 pe zi, uneori sunt un pic dureroase.
Cred ca va stresati prea mult, cu contractii, cu lungimea colului, grosimea placentei si cel mai tare ma contrariaza faptul ca vi se trantesc chestiile astea pe o hartie, dar nu vi se si interpreteaza, ca dupa aia sa trebuiasca sa intrebati speriate in stanga si dreapta ce inseamna...nu mi se pare normal.
In acelasi timp se omit niste teste serioase (vezi cel pt diabetul gestational).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Just eu zic ca tot pozitia + lipsa de magneziu este. niste magne B6 in plus nu are ce face rau. si o eventuala cura de banane.
Cadia nu ai nici un coleg la indemana?
RalucaAlexa, bine ca sunteti ok. hehe peste 5 saptamani.. o sa incepi deja sa faci amr-uri
si eu is ametita si somnoroasa.. si schimbarea asta de anotimp e de vina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mey, m-a pocnit o pofta de tigara, am visat azi noapte ca fumam si ce bine mai era....in mintea mea, eu credeam ca dupa nastere pot sa fumez din nou dar am uitat complet de alaptare, deci inca un an taiat de pe lista.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Just eu zic ca tot pozitia + lipsa de magneziu este. niste magne B6 in plus nu are ce face rau. si o eventuala cura de banane.
RalucaAlexa, bine ca sunteti ok. hehe peste 5 saptamani.. o sa incepi deja sa faci amr-uri

Ma bag pe banane atunci si magne b6 ca prea ma doare...sunt cam disperata!

Justme 27+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
http://community.webshots.com/album/565627790XVIufn?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
Andre_eaaaa!!! pe unde umbli zilele astea?? nu ai dat raportul nici ieri!

Is pe aici. Stresata, suparata si daca scap si de saptamana asta (cu bine!!!) zau ca-mi iau program scurt.

Da' in week-end am fost la piscina de 2 ori. A fost o one time oportunity, si mi-a placut!!! Mai ales lui fi-miu.
Iar ieri a venit fi-miu la serviciu la mine ca a fost "ziua portilor deschise" si puteai veni dupa-amiaza cu cineva din familie. I-a aratat un coleg un joc la calculator (zau ca nu stiu ce facea acolo) si radea de sa lesine. Au zis colegii de la etaj ca-s mai multi copii la parter, da' era doar fi-miu galagios .

Ciuf, mai ce atent e Badiu la consult! Mie mi se pare ca se uita in fisa sa vada cum ma cheama, nah sa nu zica altceva. Desi, l-am sunat o data la telefon, m-am prezentat si mi-a zis "da, stiu cine sunteti". Mie mi se pare indeajuns de atent, n-am nevoie sa-mi povesteasca medicina. Daca el zice ca e bine, e bine. Si nu ma cantareste, ma intreaba pe mine cat am.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200526+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:

Ba da, pe sefuuuu....
Roxana, cum e colul de 3.2 cm, e cam scurt????

23+cu CLARA

Mergi la inceput