Mamici anti-stress ianuarie-februarie 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 22
miereamara spune:
Hehe, am luat masina de paine...am condus o ora numai pt masina asta afurisita, ar fi bine sa iasa ceva bun din ea![]()
Deocamdata am facut o reteta din carticica ei, am descoperit pe DC subiectul cu masina de paine, dar acolo toate cantitatile sunt date in grame si eu aici folosesc cups, tbsp si tsb, mai rau m-am zapacit.
Va spun mai tarziu rezultatul, maine o sa stau sa transform cantitatile din reteta de cozonac, ca sa bag si un cozonacel.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
miereamara spune:
Alina, multa sanatate la toti trei!
Fil_lily, bine ai venit! Lasa ca e mai bine asa, cu mai putin stres, daca bebe e ok, nu-ti mai face griji. Imi pare rau pt ulcerul tau, sper sa ti se mai amelioreze simptomele.
Daiopri, pe unde umbli doamna
? Lisa nu-i, Cris nu-i, Crisspoliss nu-i....va uitati la debate in seara asta?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aidan
crisspoliss spune:
Io mi-s p'aici, dar azi nu a venit sheful la serviciu asa ca mi-am facut de cap, am iesit cu baietii la masa si am stat la o barfa buna...bineinteles, despre politica. Eu nu ma uit la dezbateri, ca nu am TV, o s ama uit pe youtube dupa ce le uploadeaza careva.
Super cool ca ti-ai luat masina de paine, recomand de pe amazon si cartea lui Betty Crocker cu retete de paine( cica e una din cele mai bune..asa mi-a zis mie cineva) Sa ne zici cum a iesit( ai luat-o pe aia de la walmart? ca si sotul tot la aia se uita,dar eu nu eram prea incantata de ratinguri)
Crisss
24+
lisa79 spune:
in sfarsit prezenta si eu! rupta de obo...dar
!!!
ttenika,esti cumva graviduta79???
nu stiu cine a postat retea de cozonac,dar acu'nu ma las pana nu fac. eu acum am inceput bucatareala:bafta a mai avuty al meu sot
cu mine. fac :pui la cuptor cu cartofi la cuptor si paine,ia ghiciti?? la cuptor
roxana,a mea fiica a gasit cred ceva ca atunci cand se misca si imi suteaza una trebuie sa fug repede la baie ...si da...DOARE!!!
nu stiu zau cat o sa mai pot sa lucrez in rotmul asta.ma trezesc dimineata la 4 pana seara la 5,azi chiar 6 PM. e mult!
bine ca sambata si duminica sunt libera
!
v-am zis ca sforai???

si azi mi-a curs si sange din nas,bine macar ca merg maine la doctor si ii zic de toate astea. cred ca imi face testul ala de diabet.
sa fie totul bine!
revin!
24S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
miereamara spune:
Am luat-o pe Mrs. Sunbeam
!
Vezi ca debate-ul poti sa il vezi pe hulu, si nu numai (au cam toate canale tv din america).
http://www.hulu.com/
Martin Luther King Jr.
Aidan
miereamara spune:
Lisa, pai sa stii ca lucrezi cam mult! Las-o si tu mai moale, ca pana la urma e sanatatea ta si a copilului in joc. Bucura-te de pregnancy.
Martin Luther King Jr.
Aidan
lisa79 spune:
m-as bucura mai tare decat o fac. sincer imi e tare mila de al meu sotior sa las toate pe spatele lui,stiti si voi cum e, mortgage,biluri,credit carduri...se aduna! cat mai pot sa il ajut macar inca 1 luna ,doua ,poate!
nu ma plang ca nu e munca fizica,deci nu pot sa zic ca vai de m,ine ce obosita sunt eu,dar ma simt obosita ca nu dorm destul...si oricum am insomnii!
stiti vreuna dintre voi o reteta de mujdei ce merge cu puiul?
eu fac mujdeiul clasic:usutroi pisat,ulei,sare si apa
24S+
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 stiti vreuna dintre voi o reteta de mujdei ce merge cu puiul? eu fac mujdeiul clasic:usutroi pisat,ulei,sare si apa 24S+ sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase! |
Lisa79, freaca usturoiul pisat intai cu ulei si sare, abia pe urma incepi sa-i picuri apa dar cate putzin k sa ramana k o pasta.
App de usturoi: tata, saracu', punea mujdei in piureul de cartofi, e gustos de nu se poate!
Mi-a crapat o masea, am luat in greutate cam mult, doftora de familie nu intelege ce tre sa faca sa-mi dea recomandare pt reducere program la 6 ore, am racit si mi-a trecut intre timp insa tot imi mai smiorcaie nasu'....uff....
Ira
26+ mami de
Lizuca
lisa79 spune:
liza mama da tu nu ai somn???
asa fac si eu mujdeiul,ca o pasta. nu am incercat in pireu dar probez!
24S+